"Jelenleg nincs hatóság által kötelezően előírt intézkedés, azonban ennek ellenére a Samsung SDI minden tőle telhető intézkedést bevezetett a megelőzés érdekében" A Samsung szeretné megnyugtatni a lakosságot, hogy a múlt hét közepén a cég felvette a kapcsolatot az ÁNTSZ járványügyi részlegével

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@division: nem én csinálom ebböl a viccet, a magyar kormány elrendelte végre,hogy kínából ne röpködhessenek be az országba,vagy csak szigorú föltételek között?
igen,jól tudod ,unokás nyugdijas vagyok de mi köze ennek a dologhoz!? gondolod a vírus válogatós és elöszr a liberális,cucialista izékre csap le és csak az után a haladó szellemü,illiberális fideszesekre!? én nem félek de te nyugodtan,mert van rá okod! ezekben a járványokban van van valami demokratikus tulajdonság,hogy nem nézik a származását és a vagyoni helyzetét,annak akit elvisznek.
division
@csak úgy...: A világon semmit nem fogtál fel abból amit leírtam, nem probléma.
csak úgy....
@division: mondjuk te sem értettél belölem semmit!
division
@csak úgy...: "gondolod a vírus válogatós és először a liberális,cucialista izékre csap le és csak az után a haladó szellemű,illiberális fideszesekre!?" ( kicsit belejavítottam). Igazából ezt a baromságot nem tudtam hová tenni, éppen az ellenkezőjét írtam. A nyugdíjast meg miért említettem? Mert aki idős, sokkal inkább a gyerekeik, unokáik jövőjéért kellene aggódniuk, nagy eséllyel a korona vírus nem lesz olyan gyors terjedésű, hogy abban haljanak meg, ráadásul két hét kell még ahhoz hogy igazából kiderüljön mennyire is lesz világméretű veszélyességű. Volt már 2003-2004 - ben is, akkor is Kínából indult, tehát nem ismeretlen, csak ugye most némi átalakuláson ment keresztül, így nincs jelenleg ellene védőoltás, csak a maszk és a kézmosás. Megfertőződni sem annyira egyszerű vele, mint azt írják pánikkeltés céljából, és az, hogy az USA - ban találtak egy fertőzöttet, az még nem járvány. Remélhetőleg nem is lesz az.
csak úgy....
@division: mondom,hogy egy kukkot sem értettél belölem ! a föld túlnépesedett és így próbálja lerázni magárol a fölösleget! nem lesz válogatós,pestis,himlö,spanyolnátha sem kérdezte,hogy ki honnan származik és mit tett le az asztalra! ezekbe a járványokban az a jó,hogy nem antiszemita viszont demokratikus,mert ugyan úgy tizedeli a cigánynegyedet mint a rózsadombot.
division
@csak úgy...: A járványokban nincsen semmi jó, és azt hiszem ezzel zárom is a ma esti eszmecserénket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.