J. Zoltán, az állítja, hogy szerette apját, és bánja a gyilkosságot.

Orgoványon egy 15 éves fiú egy családi veszekedés során konyhakéssel többször megszúrta az apját, aki a helyszínen meghalt.

A fiatalnak már a bíróság előtt is meg kellett jelennie, ahova egyetlen rokona vagy ismerőse sem kísérte el. 

Tárgyalásakor J. Zoltán elsőként a Bors oldalának szólalt meg, azt állítva, megbánta tettét, mert szerette az édesapját.

Orgoványi családi dráma: megszólalt a fiatal elkövető

„Megbántam, amit tettem, szerettem az apámat” – mondta szűkszavúan Zoltán, aki a továbbiakban csöndesen várta a hatóság ítéletét. Végül előzetes letartoztatásba helyezték. Az üggyel kapcsolatban J. Zoltán ügyvédje nem kívánt megszólalni.

A lap információ szerint a fiatal azzal védekezett, hogy az édesanyját védte, mivel a szülei egész este veszekedtek és bántalmazták egymást. Később a vita miatt távozni szeretett volna, de ebben meggátolta az apja, ami miatt dulakodni kezdtek. A kést eközben vette észre és fordította a férfi ellen.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
"A családjából senki sem tartotta fontosnak, hogy a nehéz órákban támogassa őt, " Mintha a család lenne a bűnös, hogy egy gyilkost nem támogat...
Mrfingusz
@acrunwing: nyomd magadba a paci répát
bence
@vacsi: ! A legnagyobb bűnösök a szülők ! Milyen légkörben nevelkedhetett a 15 éves gyerek , hogy elkeseredésében az anyját védve gyilkossá váljék ?! Itt aki a valós áldozat , az a gyerek ! Ha az apa nem kényszerítette volna a gyereket az otthonmaradásra , akkor a gyerekből nem lett volna gyilkos és az apa a mai napig élhetne ! Itt akit szánni lehet az a 15 éves gyerek !
terlasz
Apuka már rég halott lenne, ha nem szerette volna ennyire a fia.
vacsi
@bence: Természetesen elsősorban a szülők a bűnösök, de erre nem lehet a gyilkosság a válasz! Nem kellett volna hazamennie. A szülők nyilván azért hívták haza, hogy a juttatásokat felvegyék utána.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.