"Na mit szólsz milyen jól összehoztuk ezt a migráns betörést? Egy hónapig dolgoztunk rajta, de megérte. Már nagyon ült a dolog, hát egy kicsit meg kellett mozgatni az eseményeket, ha érted mire gondolok. Iszunk még egyet? Akkor elmondom hogy is hoztuk össze ezt az egészet!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Előfordulhat az is, hogy arról terelik el a fijug a figyelme, hogy bemutatták Brüsszelben, és Budapesten is a
.
HÁTTAL EURÓPÁNAK c. tanulmányt
oktatoihalozat.hu/wp-content/uploads/2020/01/magyar_javitott.pdf
.
""" Az alábbi jelentést független magyar értelmiségiek állították össze, hogy tájékoztassák a hazai és a nemzetközi közvéleményt, valamint az európai intézményeket arról, milyen súlyos károkat okoz Magyarországon a 2010 óta regnáló Orbán‐rendszer az oktatás, a tudomány, a kultúra és a média területén. A jelentés megírását az indokolta, hogy az egymást követő Orbán‐kormányok nemcsak a jogállamiság és a polikai, szociális jogok tekintetében, hanem az tárgyalt kulturális területeken is szisztematikusan szembemennek az Európai Unió alapelveivel, értékeivel és normáival, azokat tudatosan megszegik. Magyarországon folyamatosan sérülnek olyan fontos európai értékek, mint az emberi méltóság védelme, a széleskörű hozzáférés biztosítása az oktatáshoz és a kultúrához, a társadalmi mobilitás feltételeinek megteremtése, a hátrányos társadalmi csoportok integrációja, a kulturális sokszínűség, a tudományos és művészi autonómia, a kulturális örökség védelme, a kiegyensúlyozott tájékozódáshoz fűződő jog, illetve a szakpolikákban olyan demokrakus normák, mint a társadalmi párbeszéd biztosítása, az átláthatóság vagy a szubszidiaritás. Az Orbán‐rendszer kulturális, oktatási, tudomány‐ és médiapolikai tevékenységének bemutatásával olyan területekről adunk hírt, amelyekről a nemzetközi közvélemény csak szórványosan értesülhet. Jelentésünkkel szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy az Európai Unió adófizetőinek pénzéből, az EU intézményeinek pénzügyi és politikai támogatásával egy olyan autokratikus rendszer épült ki és szilárdult meg Magyarországon, amely egyfelől aggasztó méretű demokratikus deficitet és súlyos társadalmi problémákat generál, másfelől helyrehozhatatlan károkat okoz a kultúra egész területén."" (...)
???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@tudode: Rosszul tudod 2006-óta csinyájja ez rohadt csürhe.
tudode
Amit kap az EP-ben 2011 óta a nemzethy, ma már egy nagy senki, az nem fehér embernek való!
.
Mint pl. soros elnöksége alatt
.
www.youtube.com/watch?v=RKnyvex6EnE&t=48s
.
Azért már kezd melegedni a topogója alatt a talaj!
tudode
@Sámannus: .
Milyen igazad van!
.
Az önkormányzati választáskor BESÁRGÚLT a térkép!
tudode
@tudode:
.
@Clavigo-nak válaszoltam 19,58-kor
F_Viktor
Szerintem nem provokátorokat küldött Szerbiába orbán, hanem a bakancsos kubatov legények kiegészítve -jól megfizetett külföldi egyetemistákkal- volt a "rohamozó sereg".
Sámannus
@tudode: A napokban néztem az egyik királyi csatornán egy riportot Erdélyből. Abban "katonai hagyományőrző" emlék gyakorlatot tartottak a havasokban, korabeli orosz és magyar katonai ruházatban és fegyverekkel "játszották" el magyar honvédek mészárlását.(nagyon életszerűen, lőttek mint az oroszok ész nélkül) Ott is bevetettek egy kisebb századot. Ilyesmire mindig jól jön egy ilyen csürhe, nem csak a tv ostromra.
Nekem a Kövér interjúja is furcsa volt. Szerintem azt játszották el, hogy a Győrben volt, de nem lehetett, mert Áder és orbán nem volt itthon ilyenkor nála van az óvó pincekulcsa, azé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.