Azért abban van valami felemelő, amikor valaki téblábol a Blahán és belebotlik egy merőben keresztényi ihletésű szórólapba, ami azt hirdeti a felsőbbrendűség érzetével, hogy másik embertársunk "eltakarítani való közéleti hulladék".

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Tudnunk kell, ki gyártotta ezeket a szórólapokat, mert ez felbujtás élet elleni cselekmények elkövetésére. Azt is rács mögé kell dugni, aki ezeket terjeszti.
Bayert meg elhagyta a magyar nyelv, nem csodálkozom, ilyen embertől még az anyanyelv is menekül. " Nem lesz hagyva annyiban"- mondotta, felteszem a szellemi leépülés egyik tüneteként.

Magyarpország, 2020. Orbán fasizmusa célba ért, irány a hitleri út, melyre , úgy látszik , van igény.
Elválik, sokkal hamarabb, mint most gondolnánk, hogy merre tart a magyar társadalom. Orbánnal a vesztébe vagy Európába.
Nyírfa
Rónai Egonnak üzenem, hogy az opportunizmus nem erény. A személyes véleménye kinyilvánításával nem csak balgaságról tett tanúbizonyságot, hanem elfogultságáról is. Az utóbbi időben tetten érhető volt az ATV fideszirányzatához való idomulása,
de az Egyenes beszédben, a Niedermüller Péterrel készített interjú során megejtett nyilvános és kéretlen bocsánatkérése gyáva, gerinctelen megnyilvánulás volt.
Itt a vége, Rónai Egon.
Aki Én
Meg kell nézni, milyen hulladék patkányoknak tetszik ez a fajta vérsuttyó és uszító kommunikáció.
2.000.000 fideszes VS 8.000.000 nem fideszes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.