Niedermüller Péter (DK) erzsébetvárosi polgármester lemondását követelték a Fidesz és a Fidelitas helyi szervezete által meghirdetett, a VII. kerületi polgármesteri hivatal előtt csütörtökön tartott demonstráción.

Niedermüller ellen tüntetett egy maroknyi fideszes

A kormánypárti tiltakozók ezúttal valamivel kevesebben voltak, mint kétmillióan, de sikerült megtölteni az Erzsébet körutat a városháza előtti területen, az ellenzéki politikus azon kijelentése ellen tiltakoztak, amelyben "rettenetes képződménynek" nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket.

Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a demonstráción úgy fogalmazott: Niedermüller Péter mondatai azt bizonyítják, hogy "a keresztény szabadság elvesztése csupán egy kormányváltásnyira van tőlünk". Most már pontosan tudjuk, hogy Niedermüllerék Szent István ezeréves örökségét akarják eltörölni – figyelmeztetett a politikus.

Úgy vélekedett: félelmetes az, amit Niedermüller több millió honfitársunkról mondott. Ám, még félelmetesebb az, hogy utóbb megerősítette gondolatait, és nem kért bocsánatot, vagyis, amit mondott, azt úgy is gondolta – fűzte hozzá.

A továbbiakban II. János Pál pápa szavait idézte, aki egy kommunista országból indulva azt üzente: "Ne féljetek!". Ezért bárki is fenyegesse a magyar keresztényeket, mi mindig ki fogjuk mondani, hogy nem félünk – hangoztatta.

A keresztény emberek a szabad akaratot tartják a jóisten egyik legnagyobb ajándékának, ezért a keresztény ember csak demokrata lehet. Ám, aki a keresztények ellen uszít, az nem lehet demokrata – mondta Hollik István.

Bayer Zsolt újságíró, publicista beszédében kiemelte, ma a világban azokat a napokat éljük, amikor a "Niedermüller Pétereket" piedesztára emelik. Úgy folytatta: ma ugyanígy piedesztára emelik az erőszaktevőket, az őket mentegető bírákat, az iskolakerülőket és ott társaikat bántalmazókat, valamint a tanárverőket, és azokat, akik mindezért milliós kártérítést kapnak.

"A határokat eltüntetni akarókat és a nyitott társadalomról hallucinálókat az isteni és természeti törvényeket semmibe vevőket, a férfiasság és a nőiesség tagadóit és üldözőit, a hagyományos család gyűlölőit, minden deviancia, betegség, torzlelkűség imádóit, a hagyományok leköpdösőit, az erő, a kiválóság és minden hierarchia tagadóit, a nemzeti lét gyilkosait manapság szintén piedesztára emelik. És ezeknek a szemében mi vagyunk a rettenetes képződmények" – fogalmazott.

Bayer Zsolt azt mondta: "a mi dolgunk az ellenállás, és annak kimondása, miszerint a bűn soha nem kérheti számon az erényt". Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke arról beszélt, nem tűrhetjük, hogy ilyen gyűlöletkeltő politikus polgármesteri székben üljön, mert ha ezt engedjük, a balliberálisok miatt a közbeszéd ismét lejtőre jut.

A továbbiakban úgy fogalmazott: tudjuk, hogy mit várhatunk Niedermüllertől és Gyurcsánytól, emlékszünk arra, hogy miként gyalázták meg az 1956-os forradalom és szabadságharc 50. évfordulóját és hogyan sodródtak kormányzásuk alatt devizahiteles családok a szakadék szélére. Ezután feltette a kérdést: mit várhatunk azoktól a jogvédőktől, akik a tisztességes magyar emberek helyett a börtöntöltelékeket és a migránsokat védik Soros György pénzéből. "Hol van ilyenkor a TASZ és a Helsinki Bizottság" – kérdezte a szónok.

Illés Boglárka azt mondta: felszólítják az ellenzéket és Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy ne mosdassák tovább Niedermüller Pétert, és felszólítják a polgármestert, hogy vonuljon vissza a közélettől.

Azbej Trisztán, a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára beszédében a többi között arról szólt, hogy ma a kereszténység a legüldözöttebb vallás a világon, mert 260 millió keresztény ember szenved ártatlanul üldöztetést a hite miatt.

Szavai szerint keleten a templomokat felrobbantják, a keresztény embereket meggyilkolják, nyugaton a templomokat bezárják, Magyarországon viszont felújítják azokat. "Nem engedhetjük, hogy embereket az identitásuk miatt üldözzenek" – hangoztatta.

Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő, a nagyobbik kormánypárt választókerületi elnöke felszólalásában a többi között arra is utalt, hogy Niedermüller Péter a kijelentésével megszegte polgármesterként az alaptörvényre tett esküjét, amely védi a keresztény értékeket.

Bajkai István többször is "anarchista szövetségnek" nevezte a Demokratikus Koalíciót, amely "se nem demokrata, se nem koalíció" – mondta.

A tüntetésen a többi között magyar nemzeti színű, székely, lengyel és árpádsávos zászlókat lengettek, a magasba emelt molinókon a "No to rassism", illetve a "Nem akarunk rasszista polgármestert" feliratok voltak olvashatóak. A tömeg a többi között a "Gyurcsány takarodj!", "Mondjon le!", és a "Nem félünk!" rigmusokat skandálta. A demonstráció ideje alatt szünetelt a nagykörút érintett szakaszának forgalma. A tüntetőket a polgármesteri hivatal elé kifüggesztett molinóra kiírt – Karinthy Frigyestől származó idézet – várta: "Sose voltam barátja faji elméleteknek: szerény nézetem szerint két ember közt nagyobb a különbség, mint két fajta között". A körút túloldalán néhány ellentüntető demonstrált, akik megafonba kiabált jelszavakkal és felerősített zeneszámokkal próbálták megzavarni a tüntetést.

Kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ennek a történetnek a lényege hogy a Fidesz nem tudja elviselni az önkormányzati választásokon létrejött ellenzéki sikereket. Minden lehetőséget megragad hogy ellehetetlenítse, megalázza, zaklassa a másik oldal nyerteseit. Niedermüller kijelentése egyértelmű, Orbánéknak magukra kell ismerniük. Ez a tüntetés csak kezdet az ellenzék kicsinálására. Orbánék lényegét ismerve minden aljasságot el fognak követni a jövőben ennek folytatására. Ha következetesek lennének (távol áll tőlük), akkor Bayer kijelentései miatt hetente kellene tüntetniük. De nem az elv a lényeg. A cezaromániás kisember és követői mindent elkövetnek mérhetetlen hatalomvágyuk korlátlan kiélésére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Megzavarodott még egyes orgánum is rasszizmussal vádolva a baloldalt:
.
---- Le a baloldali rasszizmussal!
.
magyarnemzet.hu/ahelyzet/le-a-baloldali-rasszizmussal-7724168/
.
'''' Az alaptétel az, hogy a mai balliberális politikai oldalnál gyűlölködőbb, kirekesztőbb, antidemokratikusabb képződmény aligha van Európában. Ők ugyanis nem egy-egy specifikus emberfajtát gyűlölnek, hanem mindenkit, aki nem ért velük egyet. Ha úgy hozza a sors, gyűlölik a cigányokat, a zsidókat, a keresztényeket, a fehéreket, a férfiakat, a nőket.""
.
Még az EU is rosszallását fejezte ki amiatt, mert telebiggyesztette őfélesége Adolfhoz hasonló közlóvéból finanszírozott, nem kalapozással a KOMMUNIKÁCIÓS izéjével az országot, valahogy úgy, hogy NEHOGY SOROS NEVESSEN, meg a migrik elveszik a melót, stb. stb. vagy mi a szösz!
solidedge
Ennek a történetnek a lényege hogy a Fidesz nem tudja elviselni az önkormányzati választásokon létrejött ellenzéki sikereket. Minden lehetőséget megragad hogy ellehetetlenítse, megalázza, zaklassa a másik oldal nyerteseit. Niedermüller kijelentése egyértelmű, Orbánéknak magukra kell ismerniük. Ez a tüntetés csak kezdet az ellenzék kicsinálására. Orbánék lényegét ismerve minden aljasságot el fognak követni a jövőben ennek folytatására. Ha következetesek lennének (távol áll tőlük), akkor Bayer kijelentései miatt hetente kellene tüntetniük. De nem az elv a lényeg. A cezaromániás kisember és követői mindent elkövetnek mérhetetlen hatalomvágyuk korlátlan kiélésére.
Aki Én
Nehéz eldönteni, hogy végtelenül ostobák, vagy végtelenül aljasak, mikor félremagyarázzák a kijelentést.
Talán mindkettő.
Mentségükre legyen mondva, hogy még nem heverték ki az októberi buktát.
2.000.000 fideszes VS 8.000.000 magyar ember
human
Most én leszek az ördög ügyvédje :)
A címben "egy maroknyi fideszes" szerepel. Ugyan már. Jól láthatóan volt ott 1-2 ezer "keresztény hetero" mélymagyar ember. És ezzel be is fejeztem a politikai korrektséget.
silber13
@durbincs: " Pirula nincs te buzi tahó romány! Pilula viszont van! olvasni kellene faszfej!!:-))))))))
dr. prédikátor
fitymaszos tüntetés??? egy maroknyi geci patkány összeverődött és visítoztak!!!
simmering73
"...nem véletlen, hogy a rendszer kultúrharcának szélsőjobboldali éllovasai tüntettek állítólagos kirekesztésük ellen: mint a náci ideológiát hirdető Bayer Zsolt, a keresztényüldözésről hazudozó, propaganda céljára felhasználó Azbej Tristan nevű senki. Az Üldözött Keresztények Megsegítéséért Felelős Helyettes Államtitkárság egy muszlimellenes, “keresztény” néven működő gyűlöletcsoport, a rasszista, fasiszta, nacionalista Orbán-rendszer egy vallási gyűlölködést képviselő rohamcsapata, amely az adófizetők milliárdjait költi annak a hazugságnak a bizonyítására, hogy a keresztények a legüldözötteb csoport a világon. Ma a magukat “kereszténynek” nevező szélsőjobboldal a világ legnagyobb üldözője: üldözik a muszlimokat, a színeseket, a melegeket, a nőket, a liberálisokat, ma ők a világ legnagyobb gyűlöletcsoportja.
nepszava.us/a-feher-felsobbrenduseget-kereszteny-hetero-ferfiak-hirdetik/
erettpasi
Ez elmúlt időszakban felsorolható rengeteg korrupciós, lopásos, cigányos, jogállamban a független birósági itéleteket nem végrehajthatóságainál, barátok rokonok kánaánországos ügyeinél hol a francba voltak??? Vagy az természetes egy illiberális hatalomnál?
kereső
Miért nem tüntettek ezek a nagyon megsértettek, amikor kiderült, hogy pokorni gyilkos (nyilas) nagyapjának emléktáblája van a turul szobron- mint 2. világháborús hős . Tudomásunkra jutott információk szerint gyilkolt zsidókat-ártatlanokat- csupán azért, mert nem fehér keresztény árják voltak.
És nem mondja nekem senki, hogy erről a fidess meghatározó figurái nem tudtak, már évekkel ezelőtt. Ugyanúgy nem tudtak róla, mint a borkai videóról. Orbán meg elmegy az auswitzi megemlékezésre pózolni, miután kinevezett egy nyiltan antiszemita, zsidózó nőt a magyar rádió élére. Ó fidesses morál,és erkölcsök.
fahrenheit451
Varga Judit és Gulyás Gergely is arra biztatja az embereket, hogy menjenek el a Niedermüller Péter elleni tüntetésre.

Ez, hogy lehetséges, miniszterek uszítanak elbutított tömegeket?
Gulyás Gergely még hagyján, de egy ország igazságügyi minisztere, hogy tehet ezt?
Ennek az egész EU-ban visszhangjának kéne lenni, és az EPP is behúzhat egy újabb strigulát a "mellette vagy ellene" listán, az "ellene" alá.

És persze, hogy hozták a szokásos formájukat a fehér árják:
A gyűlöletkeltés elleni tüntetésen másokat inzultáltak, lökdösődtek, köpködtek, verekedtek, masszívan anyáztak - gyűlölködve !!!
(csak nézek ki a fejemből, és az forog az agyamba: Ilyen nincs! Ilyen nincs! Ilyen nincs!)
nezelodo
Nem N. Péterről szól itt a történet, hanem a két vitatható elmeállapotú kakaskodik egymással. A dolog rendje szerint az egyik növekvő sikereket sejtet, a másik meg fel sem ismeri, de minden nap maga alatt vágja a fát. Egyenlőre a hatalmi gépezet még támasztja az elfarigcsált törzset, és nem dől ki, de hogy egyszer gyengül a támasz és reccs, az biztos.
kereső
@Shikari: Mi van? Magadra vetted fehér árja?
justhpeter
Már Budapest közepén sem tud összejönni egy birkamenet ? Mi lesz itt, ha apró pici ponttá zsugorodik a nemzeti keresztény tábor ? Bele sem merek gondolni.
dr. prédikátor
@Shikari: te mocsok bozgor románcigány!!!Már mondtam neked hogy ne ugass bele a magyarok dolgába!!!Te hazátlan szőröstalpú patkány!!!takarodj vissza a pöcegödörbe ahonnan kimásztál , te féreg!!!
kissé felnőttem
Parasztgyerek ne hergeld a népet mert akkor ti nagyi szarban lesztek,
ezt vedd úgy hogy csak tanács majd a végén itélkezz. Bunkó voltál világ életedbe a pártkönyveddel éltél csak munkából éhen vesztél volna.
56-ról ti csak tanulgathattatok árnyalt dolgokat. Ne akard olyannak látni a városodat mert nem egy látványosság volt.
Amikor a gyülölet és a népharag dolgozik az fájdalmas ám 50-100 év elmultával is.Gondolkodni kéne de neked nehéz ? vagy nincs mivel.Erényről te aztán ne beszélj Nagy Blanka jusson eszedbe abból semmit nem tanultál?
advocat
@Shikari: Ezek szerint te fekete, ateista és buznyák vagy? Mert amit mondott, az felénk elfogadható.Hogy ez rettentő? Mint a KKK? Mert ők is!
almalibre
A “sajtófüggetlenség” egyértelmű, itt azt olvassuk, hogy “maroknyi”, majd lentebb: “kevesebben voltak, mint kétmillióan, de sikerült megtölteni az Erzsébet körutat a városháza előtti területen”, valamint a csatolt kép is azt mutatja, hogy a tömeget nehéz “maroknyi”-nak látni, de tudjuk, hogy sokan csak a címig jutnak el…
Ehhez képest a nyívínvalóan hazug, propaganda sajtó azt írja “több ezren tüntettek”, csak az a furcsa, hogy a mellékelt videók, ennek nem nagyon mondanak ellent (persze nyilván jól vágták össze őket).
tudode
Nem történik egyéb, mint őfélesége kiadta az ellenzék kilövési parancsát a csicskáinak!
.
Gráci már megvolt, Nidermüller soron következő, Gyurcsány, Czeglédy folyamatos, a Sukorósok csücsülnek egy kapavágás nélkül, de a NER-tagok még csipegetnek a közösből
.
www.google.com/search?q=ner+tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER&aqs=chrome.0.69i59j69i57j35i39j0l5.16245j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Vajon a vérrel áztatott alapjogokból van még amit el lehet sikálni
.
www.youtube.com/results?search_query=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen
.
Legjobb védekezés a támadás azoknak a ma született bariknak, akik agytrösztje ki mondta a tutit, mi is a dolga:
.
------ Orbán: ,,A kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon."
.
www.youtube.com/watch?v=_ohPINnmPAI
.
Nomális, vagy ab...lis!!!
vitriol
@Aki Én: N.P. kijelentése a legtöbb fideszes számára értelmezhetetlen, de jó alkalom nyílt megragadni, mint egy mentőővet a sűllyedő kormány fuldoklása érdekében
dr. prédikátor
@durbincs: Én anyádat döngetem te féleszű döghal.
SystemError
@durbincs: Ki tudja ki az igazi apád mi...:) Jobb is, ha kubatov felkaroltja maradsz. Szerintem még a Kubatov is jobb arc lehetett, ha ilyen ember lett belőled igaz? :) Gyerek tudja már, hogy agyhalott náci buziként, rejtőzködve keresed kenyered?:)
SystemError
Fideszes jó rendőr, rossz rendőr csicska játék.
Ilyenek a fideszes honatyáink. Sunyi szallonnáci mind, de ha arccal kéne vállalni egy másik patkány társuk náci szövegelését, akkor ha egyet is értenek vele és leszopják a háttérben akkor is el kell játszani, hogy nem egy paraszt suttyó az összes...

Ezek vajon ugyanazok a statiszták, mint a mostanában terjedő kamú migráns videók, aminek a szakmaiságától Andy papa is forog a sírjában..?:)
SystemError
@durbincs: Csináld csak a csicska fidesz melódat tovább kis köcsög
SystemError
@durbincs: Téged kis köcsög, csak egy Egri szellő/ztetés kérdése..
SystemError
@durbincs: Mindketten tudjuk, hogy ti a kis taknyos haverjaiddal lennétek a legnagyobb köcsögök a sitten.. :))) Persze most is azok vagytok, csak politikusokééé, de az fájdalmasabb lesz és nem lesz céges kokó, ami után lehet itt majomkodni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.