A "Soros-hálózat" emberei szervezik a migrációt az egész Balkánon – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Úgy fogalmazott:

a Soros által finanszírozott szervezetek gyakorlatilag "migrációs tanácsadást" folytatnak.

Soros György politikai befolyást akar szerezni, ő a világ első számú oligarchája, "maffiaszerű, fedett hálózati módszerekkel finanszíroz NGO-nak mondott civil szervezeteket, csoportokat, aktivistákat", és politikusokat vásárol meg – mondta.

A viták mögött is az áll, hogy míg "a Soros által finanszírozott bérpolitikusok" a migráció mellett vannak, addig Magyarország ellene – jelentette ki.

A keddi röszkei határáttörési kísérletről a miniszterelnök kifejtette: akik átjöttek Magyarországon, azokat a rendőrség elfogta, és a "jogi határzár" alkalmazásával már bíróság elé is állították őket, sőt ítéletek is születtek, és ki is fogják őket toloncolni az országból.

A Röszkén készült felvételeken is az látszik – folytatta –, hogy nők és gyermekek nem voltak a migránsok között, csak katonakorú, jó fizikai állapotban lévő, felszereléssel rendelkező férfiak, akiket "nem a szél fújt ide".

A migrációs helyzetet Orbán Viktor úgy kommentálta: nő a nyomás a déli határsávnál, a védekezés is egyre nehezebb, ezért megkétszerezték a határnál szolgáló katonák számát.

Úgy értékelt: a határvédelem és a migrációval szembeni fellépés a legfontosabb európai és magyar ügy ma is.

Közölte továbbá, most azért küzd, hogy a készülő EU-s költségvetésből ne a közös európai határvédelemre költsenek, hanem inkább adják a pénzt a tagállamoknak.

Az EU eddig "zsebpénznek sem nevezhető" forrást adott Magyarországnak a határvédelemre, pedig az elvégzett munka az osztrákoknál is kamatozik, a bajoroknak is "mi vagyunk a várkapitányai", sőt egész Németországot Magyarország védi meg a délről érkező illegális bevándorlással szemben

– mondta.

A koronavírus ügyében Orbán Viktor azt közölte: Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével operatív törzs állt fel a vírus elleni védekezés érdekében.

Össze kell hangolni a szükséges lépéseket például az idegenrendészetben, a határellenőrzésben, ha pedig megjelenne a vírus, azt azonosítani kell, majd közigazgatási intézkedésekre van szükség.

A testületben olyan szakemberek dolgoznak – az egészségügyért felelős miniszter és az országos tisztifőorvos is tag –, akik segíteni tudnak a védekezésben – mondta a kormányfő, hangsúlyozva: "most nincs baj, de lehet, ezért a dolgot komolyan kell venni".

Hozzátette, pánikot nem szabad kelteni, de bagatellizálni a kérdést akkor sem lehet, ha jelen pillanatban nem tudni arról, hogy Magyarországon tartózkodna olyan ember, aki ilyen vírust hordoz.

A kínai Vuhanban – ahonnan a fertőzés indult – nyolc magyar tartózkodik, közülük heten akarnak hazajönni, ők még a héten itthon is lehetnek – tájékoztatott.

Azt is megjegyezte, felkérte Varga Judit igazságügyi minisztert, hogy tekintse át, a rémhírterjesztéssel szembeni fellépést megalapozó jogszabályok megfelelőek-e.

A börtönviszonyokra hivatkozó kártérítések ügyében Orbán Viktor arról beszélt, hogy ügyvédek felépítettek egy "bizniszt", eddig 12 ezer pert indítottak a hazájuk ellen, ítéleteket "csikarnak ki" az európai bíróságon, a magyar államnak pedig oda kellene adni a pénzt, amelynek "60 százaléka az ügyvédek számlájára kerül". "Börtönbizniszről", joggal való visszaélésről van szó, amellyel szemben a leghatározottabban akar fellépni – jelentette ki.

Közölte: az elítéltek elhelyezésében annyi változást mindenképpen el kell érni, hogy ne legyen hivatkozási alap "a rossz szándékú ügyvédek részéről", ezért új épületeket nyitnak meg.

A folyamatban lévő ügyekről azt mondta, nem szívesen fizet egyetlen fillért sem, mert az adófizetők pénzén "osztoznak a bűnözőkkel az ügyvédek". "Megáll az ember esze" – reagált.

A rádióműsorban szó volt a gyöngyöspatai iskolaügyről is, amelyről a kormányfő kifejtette: a 80 százalékban nem romák lakta kisváros iskolájában áldatlan állapotok alakultak ki – magas hiányzás, fizikai tettlegesség, házirend megszegése –, amire a nem roma magyarok úgy reagáltak, hogy elkezdték kivenni a gyermekeiket onnan.

Az az érzés alakult ki a nem romákban Gyöngyöspatán, hogy noha ők vannak többségben, mégis nekik kell meghátrálni. Most pedig még – "a Soros-szervezetek által indított eljárás eredményeképpen, bírói ítélet alapján" – azoknak kell milliókat fizetni, akik lehetetlenné tették, hogy a gyermekeik rendesen tanuljanak – mondta.

Mi annak a 80 százaléknyi, tisztességes, munkából élő, a gyerekének rendes oktatást követelő magyarnak az oldalán állunk, akik most Gyöngyöspatán éppen meghátrálásban vannak

– mondta. Jelezte, felkérte a térség fideszes parlamenti képviselőjét, "sürgősen fordítsa meg ezt a helyzetet". Horváth László a jövőben miniszterelnöki megbízottként is dolgozik majd az ilyen és ehhez hasonló esetek felderítésén, és javaslatokat készít.

Hozzátette:

a cigány családok között is vannak természetesen olyanok, akik szeretnék, ha rendes iskolába járna a gyermekük, de a randalírozók őket is akadályozzák.

"Nem akarok fizetni (...) olyan szülőknek, akik 500 órát hagyták hiányozni a gyermeküket az iskolából, ha meg bement, akkor pedig kifejezetten az oktatást lehetetlenné tevő magatartást mutatott" – jelentette ki, közölve: a kormány a tisztességesen dolgozó emberek oldalán áll.

A Dézsi Csaba András Fidesz-KDNP-s jelölt által megnyert győri időközi polgármester-választást Orbán Viktor úgy kommentálta:

Győr jó kezekben lesz a következő időszakban, Dézsi Csaba András érti, hogy a fejlődést fenn kell tartani.

Az új polgármester feddhetetlen, és "miután erkölcsileg is megroppantunk abban a városban, helyre kell állítani a becsületet" – tette hozzá.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán várkapitányról: A kereszténység nevében szórja a pénzt a haveroknak, Ráhel&Co. ki sem merészkedik az utcára, ha a magára rántott szerelés nem éri el a több (tíz)millió forintot. Keresztények ezek, mint a kurvaélet. Garancsi keresztény addig reptette a főkeresztényt a luxusgépein, ameddig az ölében nem landolt 2,9 milliárd forint vissza nem térítendő ajándékpénz. Kastélyt és hotel kell építeni belőle. Csányi Sándor másik keresztény OTP bankja meg több mint félmilliárd forintos, szintén vissza nem térítendő ajándékot azért, hogy háromcsillagossá varázsoljon egy szállodát, amely már most is háromcsillagos. Rászorultsági alapon kapták, hát persze. Mint Schmidt Mária azt a szaros 4 milliárdot, amiből Puskás-kiállítást szervez. 4 milliárd egy tetves kiállításra. Hát ezért kell ide minden egyes jó szó, biztatás és ima. Mert jó helyre megy. Emberből vannak ezek is, van nekik lelkük, miféle keresztény lennék én, ha sajnálnám tőlük. Nekik a keresztény kultúra minden erejük forrása. Mennyivel jobb a keresztény kultúrára hivatkozva kifosztani egy országot, és szellemi nyomorba süllyeszteni, mintha csak simán a saját pofájukkal takaróznának. És se vége, se hossza a félmilliárdonként, 3 milliárdonként, 4 milliárdonként, 20 milliárdonként széthordott országnak. Csak a migránsok ne jöjjenek, elleszünk mi itt a drótkerítések iránti nemzeti erkölcsösségben és keresztényi szeretettben. Orbán Viktor akaratából. És nem ég le a bőr
senkinek a pofájáról, aki ehhez asszisztál. A harcostársakat meg zabáltatni kell, meg kell vásárolni a hűségüket és akkor a vállukon tartják a vezért. Egyszerű ez. Van egy vissza-visszatérő álmom...Jézus visszatér a Földre, bérel egy bézbólütőt és addig veri ezt a szarházi, parazita bandát, amíg mozognak.
svung.blogin.hu/files/2013/03/orbanlovas01.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
"Nem akarok fizetni (...) olyan szülőknek, akik 500 órát hagyták hiányozni a gyermeküket az iskolából, ha meg bement, akkor pedig kifejezetten az oktatást lehetetlenné tevő magatartást mutatott"
Nem akarok fizetni ... ezt most ízlelgessük kicsit. Nem akarok fizetni, én I.Orbán Viktor, minden magyarok ura, ki lebegek ég és víz között, minden törvények felett.
teuton
Persze csüngöhasu varkapitany! Az egybites birkak meg ezt is elhiszik, hiszen azok a földrajztudosok a közös magyar-bajor hataron laknak...
RonaGyuri
ez is annak bizonysága, hogy zakkant! =))
Csizmás Kond
@teuton: Na és kistót, szerinted ki pártolja, pénzeli, szorgalmazza az embercsempészetet ?
nezelodo
Hát bizony ki vannak stafírungozva a bajorok mi várkapitányunkkal és helyettesével, Háry és Münchausen várkapitányokkal.
Eladott Ország
Ez a kerítés, amely megvédi európát?!
lh3.googleusercontent.com/CHDqSiZS0DP76x_eu_VLaZiO6ysCYkr4hnVrzoAsSivhUpHpCVw1QWMpwA8Y04DwyGY6sAGOfu246lcqndFBtcYrVrEQx1ze6_HdBp_w4Rd-Kwe1k_liIUhM6h6aAbytJcmdBq0LG5LYKDdGjbg6X8-CyDhblhBxCeC63PZDlSsEPO2uWy_CSbQEEaa-dUnDBMDEgwNeb6luORzVXHIk1-aM5Vh7uh4MkizY_iK0nruFINQjxtCreG9AZJyvLr1eXl8bBWZIiIP-cgPpFo8SqK_3UpdPhQFKWTCU0KgOYm7HcqImqabx-qjF06-NgBKy4op-kxzH38M_X6lEV5i0wlTMwOPZO342fUsY9TpWeX5kKffV9HpjMJXFxgkxt95rsrBlJzMKU1QPaybP6e9bVicIKx1GyCEYKdYcjB0llNiPVfOLxM0vsIum3K5H_5WWxUOA5sKYp0KXpO0PSIbQa1yDXvj5XooLOiHnYr4U_0GPUJ7G8yb5jPu0m2P_pokaS9UERC6ZxGvxkbFwCrrAMatvUOgui9JTqTX89MgqLi3iFWznip8nraEZMGGN8QjGnrROg4lNvAgsVUPQlGsMIaJSrfHHVgxapDQZYHlaf-QQp8tQX0n3vMyzU_sbBJVeZIDJLURuDR2cmRoL3eRN8AGv1qWb55nS=w720-h573-no
Itt nem fognak külföldi csürhék grasszálni. “Itt nem lesznek kerítésáttörések, bevándorlózendülések, felgyújtott menekülttáborok, és nem fognak vadászni mindenfajta bandák magyar nőkre, a feleségeinkre meg a lányainkra” – mondta minden magyarok legmagyarabbika. Közben elfelejtette megemlíteni, hogy az Európai Unió is dolgozik a válság megoldásán, bár ők nem a rémisztgetésben érdekeltek, hanem a tényleges problémakezelésben. Arról is kevés szó esik itthon, hogy Németország folyamatosan teszi repülőre és szállítja vissza azokat a migránsokat, akik nem kaphatják meg a menekült státuszt. Erre minden uniós országnak, így nekünk is jogunk is, lehetőségünk is lenne. Már persze akkor, ha valóban az érdemi megoldás lenne a cél, nem pedig az önjelölt szakértők huhogásával vastagon megtámogatott néphülyítés, riogatás, pánikkeltés. Orbán parádésan kinavigálta Magyarországot az uniós együttműködésből és kijelentette, hogy: “Ebből a szempontból nem csinálunk Európát Magyarországból, ez egy biztonságos hely marad.” A nagyon nagy baj az, hogy semmilyen más szempontból sem csinálunk Európát Magyarországból. Konkrétan valami balkáni-ázsiai banánköztársaságot sikerült itt felépíteni, valószínűleg elsőként a világon.
tudode
Na akkor tekintsünk vissza, amikor még csimpaszkodtak Sorosba, várva a lóvé esőt:
.
---- Orbán és Soros, amikor még jóban voltak 18-02-18
.
www.youtube.com/watch?v=tnBm7YzEGkQ
.
Ehhez nincs mit hozzátenni, csak annyit amerre járnak lejmolnak mindent!
silber13
-ha valaki még bizonytalan lett volna a szirti víziló elmeállapotát illetőleg, most bizonyosságot nyert, hogy valami ott abban a fejben nagyon hibádzik!
Peller Anikó
@RonaGyuri: Hát ez sajnos pont nem. Bármi más ok.

Az idiótáknak: kerítés és szigorúság nélkül naponta 15 ezren törtek ránk. Feldughattyátok a mérkell megoldásait ha tízezrek sorakoznak a határon. A túlnépesedett világ (be)vándorlásait csak erővel lehet megállítani. Mert erő nélkül nem fognak leállni.

A júgók ránkengedik őket, az olaszok mennek értük. A románok tökét is szorongatják. A migrácsok meg az (ingyen) életükért küzdenek. Nyilván vannak kivételek, de százmilliókat kellene beengednünk, mert mind jönne. Otthonukban nincs más csak sivatag és egymás irtása. Miért maradnának ha itt idióták vannak.
Béla333
Várkapitány...??? Ja...:

" Az akkor még zárva lévő határátkelőhelyen szolgálatot teljesítő fegyveres biztonsági őr ezt észlelte, és a határátlépés megakadályozása végett három figyelmeztető lövést adott le."
mandiner.hu/cikk/20200128_migransok_tortek_at_roszkenel_lovesek_is_dordultek

A biztonsági őr mint várkapitány...
luiz
Ne szerénykedj viktor, nem csak egész németországot, hanem az egész földet, sőt a világegyetemet is megvédi magyarisztán
tudode
Olyan helös ahogy négykézláb mászik fel a világ lejére:
.
---- Fatoronyra mászva mondja azt Orbán Viktor, hogy komoly építmény, a világ bármely országa megirigyelhetné
.
24.hu/kultura/2018/03/17/fatoronyra-maszva-mondja-azt-orban-viktor-hogy-komoly-epitmeny-a-vilag-barmely-orszaga-megirigyelhetne/
.
Na világ lehet irigykedni, hogy micsoda kicsodánk van, akit lekőröz hetyegésből még Mari néni is a kispadról!
Eladott Ország
Orbán várkapitányról: A kereszténység nevében szórja a pénzt a haveroknak, Ráhel&Co. ki sem merészkedik az utcára, ha a magára rántott szerelés nem éri el a több (tíz)millió forintot. Keresztények ezek, mint a kurvaélet. Garancsi keresztény addig reptette a főkeresztényt a luxusgépein, ameddig az ölében nem landolt 2,9 milliárd forint vissza nem térítendő ajándékpénz. Kastélyt és hotel kell építeni belőle. Csányi Sándor másik keresztény OTP bankja meg több mint félmilliárd forintos, szintén vissza nem térítendő ajándékot azért, hogy háromcsillagossá varázsoljon egy szállodát, amely már most is háromcsillagos. Rászorultsági alapon kapták, hát persze. Mint Schmidt Mária azt a szaros 4 milliárdot, amiből Puskás-kiállítást szervez. 4 milliárd egy tetves kiállításra. Hát ezért kell ide minden egyes jó szó, biztatás és ima. Mert jó helyre megy. Emberből vannak ezek is, van nekik lelkük, miféle keresztény lennék én, ha sajnálnám tőlük. Nekik a keresztény kultúra minden erejük forrása. Mennyivel jobb a keresztény kultúrára hivatkozva kifosztani egy országot, és szellemi nyomorba süllyeszteni, mintha csak simán a saját pofájukkal takaróznának. És se vége, se hossza a félmilliárdonként, 3 milliárdonként, 4 milliárdonként, 20 milliárdonként széthordott országnak. Csak a migránsok ne jöjjenek, elleszünk mi itt a drótkerítések iránti nemzeti erkölcsösségben és keresztényi szeretettben. Orbán Viktor akaratából. És nem ég le a bőr
senkinek a pofájáról, aki ehhez asszisztál. A harcostársakat meg zabáltatni kell, meg kell vásárolni a hűségüket és akkor a vállukon tartják a vezért. Egyszerű ez. Van egy vissza-visszatérő álmom...Jézus visszatér a Földre, bérel egy bézbólütőt és addig veri ezt a szarházi, parazita bandát, amíg mozognak.
svung.blogin.hu/files/2013/03/orbanlovas01.jpg
cikicakk55
Mi a francért engedik ezt a hibbanta mikrofon közelébe? Igaz,annyiból jó,hogy talán egyre több eddig passzív ember jön rá,hogy egy agyilag teljesen leépült ember vezeti az országunkat. Orbán beszél a Soros Oligarcháról? Amennyiben van is neki,azt saját pénzén hozta össze,mint ahogy ennek az ütődöttnek és társainak a taníttatását is a saját pénzén fedezte. Igen a migráció nagy gond,de az Unió ahogy csak tudja szorítja vissza. Mint "Eladott Ország is írta,szállítgatják vissza repülővel akit csak tudnak. A kerítésről meg jobb ha meg sem szólal.Láttam a röszkei videót. úgy ugrották át az a kurva drága kerítést,mint a szöcskék. Nem a kerítés tartotta őket vissza,hanem a rendőrök meg a katonák,akik alig zsebpénzért őrzik a határt. Nincs az a pénz összeg amit ne nyúlnának le ha az Unió még több pénzt adna a határ védelmére. Odáig elkopna minden Euró cent.
RonaGyuri
@Peller Anikó: persze =))
Az EU eddig "zsebpénznek sem nevezhető" forrást adott Magyarországnak a határvédelemre - mondja ez a retardált hazug dagadt törpe, amiből annyi igaz, hogy a valós költségek - amit az EU, pontosabban a Frontex hozzáértő módon elismer - csak egy töredékét teszi ki annak, amit Orbán és bandája ezen a címen ellopott! =))
Jozefina
Ez a pasi egyre hülyébb??!! Vajon elmebeteg??!!
csak úgy....
ez a várkapitányosdi kezd a zsebcézár agyára menni...
Nyírfa
Várkapitány...kapitány, kapitány, téves volt az irány...
A vár már megvan, a hívei felett kapitánykodhatott, a műsort lassan be is lehet fejezni, a függöny legördül, mindenki hazatér, és új műsor kezdődik, más, egészen más.
nevemnick
Ahogy elnézem, csak udvari bolondnak fogadnák fel, persze azt is csak protekcióval.
verőce21
Elmebeteg, aki támogatja az illegålis migrációt! Akárha szóval, tettel, írásban.

Normális ember számára elképzelhetetlen, hogy valakiknek öngyilkos, önpusztító gondolatai vannak, hazáról, családról, önmagukról. Azzal, hogy engedjünk be százezer, vagy milliószámra tanulatlan, élősködő, sőt rajtunk uralkodni vágyó sivatagi cigányokat és emberszabású néger félmajmokat, hogy elfoglalják az életterünket.
verőce21
Teszik ezt olyanok, akiknek fejlett kritikai érzéke van minden vélt, vagy valós anyagi, hatalmi megvonás ellen.
Béla333
Normális vezető nem riogatja az embereket migránsokkal és közben suttyomban saját maga és bandája engedi be őket az országba. Ráadásul az ezért kapott sok-sok milliárdot meg ellopja/ellopják!
Normális vezető nem rendez színpadi játékokat a lakosok riogatására.
Normális vezető nem lopja szét az országot, nem lopja el azokat a pénzeket, amelyet az egész ország kapott FELZÁRKÓZTATÁSRA!
Normális vezető az ország boldogulását tartja elsőbbnek, nem a maffia csapatáét!
Normális vezető nem szolgáltatja ki az országot az oroszoknak, miután már itt voltak 40 évig!
Lehetne még folytatni napestig, de minek? Egy Fideszes se nem lát, se nem hall ha Orbánról és a maffia híveiről van szó!
nevemnick
Egy-két mondat helyesen:
,,a Soros által finanszírozott , illiberális, keresztény emberek" gyakorlatilag "migrációs tanácsadást" folytatnak..."
,,...csak katonakorú, jó fizikai állapotban lévő, felszereléssel, SZERZŐDÉSSEL rendelkező férfiak..."
,,Az EU eddig "zsebpénznek nevezhető" forrást adott ..."
,,Pintér Sándor belügyminiszter vezetésével fej, és láb nélküli operatív törzs állt fel..."
,,...hogy a kormány rémhírterjesztésével szembeni fellépést megalapozó jogszabályok megfelelőek-e..."
,,...a sziklaszilárdságú NAT eltörlését, rendes oktatást követelő magyarnak a fején állunk, akik most Gyöngyöspatán éppen ezért meghátrálásban vannak..."
,,...Győr...érti, hogy a fejlődést és a korrupciót fenn kell tartani."

Így már igaz.
csak úgy....
elöször elmondta,hogy a "Soros által finanszírozott szervezetek gyakorlatilag "migrációs tanácsadást folytatnak." és az után... :)"Azt is megjegyezte, felkérte Varga Judit igazságügyi minisztert, hogy tekintse át, a rémhírterjesztéssel szembeni fellépést megalapozó jogszabályok megfelelőek-e." na lássátok feleim,ezért csípem én a viktort, le tud eriszkedni a shikarik közé és úgy baxaritja öket át,mint az a nagykönyvben le van írva...
namihami
@nevemnick: Nem hiszem, mert a királyi udvar egyik (ha nem a) legértelmesebb tagja volt az udvari bolond. Viktorunkra inkább az a mondás igaz, hogy :: ""Nem mindegy, hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!""
Szerinted a Mi Nemzetmentőnk melyik kategória???
kokopelli
@teuton: Hol lesz ennek vége? Tegnap még Ausztria rajta volt a térképen! (;-))
Megtalálja Graz-ot a sofőrje,ha mennie kell a "mosolygóba"?
CsipkeRózsa
Persze, hiszen nekünk van Várkapitányságunk a Várban.
nevemnick
@namihami: szó szerint értendő, mert mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának. :D
ómió
De, hogy nem a "káritász", az biztos!
CsipkeRózsa
Milyen választás következik, hogy Orbán megint teljes gőzzel sorosozik?!

Egyfolytában szítja a gyűlöletet, és uszít mindenkit mások ellen: Soros, cigányok, civilek, EU, ügyvédek, stb.
namihami
@nevemnick: Ez oké is lenne. De ez az ország már kellőképpen el van rettentve. Leszámítva azokat az ide is irogató fanokat. De azok úgyse értik, mert ahhoz értelem kellene és nem vakhit.
justhpeter
@silber13: @Jozefina: Minden normális ember tisztában van a szirti víziló állapotával Grazban a doki azt mondta, hogy elmebeteg, Viktor meg azt értette, hogy elmehetek. De ez is egy dolog. Mennyit érthet az a sok birka, amelyik 10 éve követi vakon ?
nevemnick
@namihami: így van, vakhit is talál kakast és tyúkot. :D
csak úgy....
@CsipkeRózsa: szinten köll tartani a választóiba vetett setétséget...
Qqberci
Lefokozták a csutkányt? Eddig Napóleon volt, most már csak kapitány?...
SystemError
Kurva unalmas már a gyógyszerfüggő populista lopás önigazolás! El fogsz számolni a migráns pénzekkel is a hazai bírák előtt, hiába nyalsz külföldre köcsög!
csak úgy....
@SystemError: én irígy vagyok! most képzeld el,hogy mikor ök lelépnek le,mint ahogy csaucseszku szeretett vóna,...mert ezeknek még az is sikerül,hogy a koronát a vírus tegye rájuk, bár hova is szöknek a világba...
kokopelli
@SystemError: ...a saját karzatának hazudik a "Migráncs Kond"!Érdekes,hogy a hegyekben nem látni
a vadászait !
staro2
mi vagyunk a várkapitányai

Ja viktor te vagy a kapitány, tedd fel a papírcsákót, elő a fakardot, aztán pattanj fel a hintalóra és hajrá!
teuton
@Csizmás Kond: Na gumicsizmas, kinek kell visszafizetni es miböl a következö 3 evben 1500 millio eurot a penzes migrancsoktol bezsebelve, es a penzt offshore cegeken maganszamlakra helyezve? Netan közpenzböl az adofizetöktöl??? Te persze nem fizetsz semmilyen adot Romaniabol Magyarorszagra!
Csizmás Kond
@teuton: Igazad van kistót, én semmilyen adót nem fizetek romániából...sehova.
SystemError
@kokopelli: Szerintemmár fosik, mert ha 1-2 éven belül megbukna, akkor ennyi EU-s pénzből semmi értelmeset nem tudna felmutatni, csak 2 ezermilliárdnyi használhatatlan focit meg kerítést, miközben a közintézményeinkben ezrek haltak már meg áttételesen az adott intézmény kivéreztetése miatt. Majd megtanulja ez az ország, hogy populista majom mindig azt hazudja, amit az ostobák hallani akarnak, de hozadéka nem lesz.
pécsi
@Eladott Ország: Ha ennyi súlyos bűnös adatot tud bizonyítani, akkor kötelessége feljelentéseket tenni, mert az igazságnak győznie kell! Ha csak valótlanságokat hord itt össze, akkor azt javaslom az írásainkat figyelő hatóságnak!- hogy az IP cím alapján keressék fel és tegyék meg azt, amit gyűlöletkeltésért, izgatásért ma a törvény előír!
Clavigo
Ennek agyára ment a Várba költözés ??? ( is )
SystemError
@Clavigo: Szerintem soha nem volt normális és ezt ő is nyíltan felvállalta, amíg csak fele ennyire volt "skizofrén" az ő szavaival élve...:)
teuton
Hogy mindenki tudja, a gumicsizmas önvallomasa 2020.1.31. 20:16
"Csizmás Kond
@teuton: ... én semmilyen adót nem fizetek romániából...sehova."
fahrenheit451
Már meg sem próbálom kommentelni az elhangzottakat. Amiről Orbán beszél - az első pillanattól az utolsóig -, az egy normális ember számára, őrület. Ez az ember mindig örült volt, és nem is fog megváltozni soha! (EPP - nektek mennyi az elég? Orbán, lesüllyeszt titeket is a maga szintjére, ti vakok!)
Hogy egy bolond szá... 2,5 milliót csinált? Lelke rajta! Amikor meg a bolondok ráébrednek, hogy bolondá tették őket, nos... Az legyen az ő problémájuk: A fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak - akik néha nők - problémája.

Marad ami volt...
(Hogy mi volt? - nos, ez egy jó kérdés)

Nem ajánlom magamat. Elég volt ebből!
Eladott Ország
@pécsi:tegnap, 21:12; El fog jönni az ideje, csak előbb a kormányváltással egyidejűleg rendszerváltást is eszközölni kell!
Magyarország jelenleg nem jogállam, nincs demokrácia! ( az EU állásfoglalása is, amellett, hogy az egyik legkorruptabb tagország hazánk)
olkt.hu/wp-content/uploads/2018/10/az_orban_viktor_maffia_diktatura_vezerkara_2015848_3869.jpg
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/83094611_1346880805500201_4769610905044385792_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ohc=iu7r9W7ozqYAX_K1_G4&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=917e199d913b71346eb11675f859298a&oe=5EDAFB87
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/81978221_184368736048756_7880635809810874368_n.jpg?_nc_cat=104&_nc_ohc=-UUGg4odY6MAQnHWiVFV5wm1vwXqslouizy-vW-uxDPhDC-_uQAz-EtLw&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=a769c2b238f47f54affafd1bda3044b3&oe=5EA7A085
Ha a fidesz nevű bűnöző és politikai prostituált banda tovább uralkodik az országon és kiépítheti a totális diktatúrát ( mert erre törekszik) vágyad teljesülni fog és elérjük Észak-Korea vagy a türk országok szintjét ,teljesülhet a vágyad. De ezt nem engedjük meg, ennek a rohadt mocskos velejéig korrupt szarházi bandának! Loptok, csaltok, hazudtok!
i0.wp.com/balramagyar.hu/wp-content/uploads/2019/11/image.jpg?w=560&ssl=1
fideszesek esetén az ügyészség látja el a védelmet!
uploads.disquscdn.com/images/5bf6f4a0ed60da8158d2697d83c7282828d451b055ced6d3bb1424a9f2600d0e.jpg?w=600&h=384
Magyarországon ma a törvény, a bűnöző és politikai prostituált csúti cigány és bandája!
Lepényleső
Meg lehetne lepődni ha évek múltán kiderülne,hogy a nagy migráns betörést is a keresztapa szervezte?
Lehettek ott is azok a "veteránok" akik a tv székháznál jártak egykor véletlenül,s abban tüzet csiholtak?
Esetleg akik "98 előtt egy-két havonta robbantgattak,vagy később tüntetni ugyancsak véletlenül "bitóval"
jártak,talán akik cirka 500 kg akkumlátorral a kezükben a kiskörúton sétálgattak amíg egy 34-re nem bukkantak?
Béla333
@Lepényleső: 15.53
A kérdéseid jók, jogosak! A válasz? Van rá esély, szerintem nem is kicsi...
Nyírfa
@pécsi: Az írásainkat figyelő hatóság...Mit tudsz, pécsi?
Én azt, hogy a németek is megrökönyödtek a negyvenes években azon, ahogy a magyarok önként és dalolva jelentették fel egymást.
Ha annyira zavar a gyűlöletkeltés, akkor még jelentgetned sem kell, olyan nyilvános és nyilvánvaló a forrás.
Nyírfa
@Lepényleső: Még magam is meglepődtem, milyen evidenciaként kezelik az emberek ezt a feltevést, melyet egyébként én is osztok.
A minap a piacon - jó kis találkahely, elég öntudatosak a kereskedők, és mindig akadnak a véleményüket véka alá nem rejtő vásárlók - lettem figyelmes arra, hogy a röszkei betörésen mulatnak néhányan. Aztán egyre többen. Nem siettem, oda álltam, beszélgettem, jól esett.
Orbán azt hiszi, hülyegyerek-ország királya. De téved.
Eladott Ország
Akkora nagy háború van, hogy hiába vette birtokba új, plebejus hivatalát a félisten, a következő három évben további 36 milliárd forintból (szerintem azért várjuk ki a végét) építik újjá a Budai Várat, és addig nem nyughatnak, ameddig az 1945 előtti állapotok vissza nem állnak teljes pompájukban. De az még hagyján, hogy egyszerűen nincs annyi pénz, amit ne lehetne elbaszni, de meg is magyarázzák: a magyar embereknek kívánja visszaadni a Budai Várnegyedet a Nemzeti Hauszmann Program, amely a következő három év új beruházásait fogalja keretbe.Értem. Szóval miközben a miniszterek elnökének bármelyik éppen aktuális tartózkodási helyét minden egyes alkalommal elszigetelik a nyilvánosságtól és a hús-vér embereket olyan távol tartják tőle, amennyire csak lehet, most azt magyarázzák, hogy a Várba is azért költözött, hogy a magyar emberek visszakapják azt, ami az övék. Úgy érzem, nekem ez már sok. Pedig nincsen vége a mókának. Miközben 6,8 millió forint közpénzből írattak könyvet a keresztényüldözésről úgy, hogy nem hajlandóak elárulni, miről szól a minden bizonnyal hiánypótló, érdekfeszítő mű (cím: Budapest-jelentés a keresztényüldözésről), a keresztényi szeretetük legmagasabb hőfokán hat napja (inkább már hetedik lesz az) éheztetnek egy iraki házaspárt a tompai tranzitzónában.
Remélem, hogy a köztörvényes macedón Orbán-haver ezzel szemben bőséges táplálékot vehet magához magyarországi örökbefogadása óta és nem szűkölködik semmiben. Csak két nyomorult, névtelen iraki szülőnek van szüksége strasbourgi bírósági döntésre ahhoz, hogy a keresztényi szeretet az embertelenség narancsbőrbe bújt világítótornyai méltóztassanak elemi emberi kötelezettségeiknek eleget tenni. Én ezt akkor sem fogom megérteni, ha újjászületek. Íme a várkapitány acél sisakban: uploads.disquscdn.com/images/5210ea77bae10531ccdd7f897153b9b11ef24c0b6c8c6fe662c7c53652f1a542.jpg?w=600&h=403
csipetke
Mindig azon csodálkozom,hogy mikor még mindig buzgón Sorosozik,(a többi f@szság már fel se tűnik) egyszer se röhögi el magát.Sorosnak egy óriási vétke volt,hogy ezt a csürhét kiemelte a retekből,és taníttatta.
@silber13: jan.31.11:22 Szirti viziló...Ez óriási :)
csipetke
Valószínűleg,ha orbánnak szorulása van,arra is azt mondaná,hogy Soros dugaszolta el a rendszert.A puhosba,és a bandájába beleívódott,hogy bármi rossz dolog történik,azt Soros okozza.Ezen már tényleg csak röhög az ember.Vagy sír.Kinek hogy...
kokopelli
@SystemError: A bajorok és a sógorok várkapitánya ,anno egyszerűen rájukengedte a Keletinél állomásozó
migráns "hadat"! Most ő áruló,vagy önkontroll nélküli politimitátor?
verőce21
A koronavírus ügyében: Így szokott ez kezdődni, a lypsi ök.-ok akarják vezetni a "védekezést".
A következő lépés, hogy adjon a kormány pénzt a koronavírus kezelésére, “majd mi tudjuk hogyan kell elkölteni”!
Lypsibolsik(ok) megszokott hozzáállása. :)
SystemError
@verőce21: Ennyire sötét azért eddig nem voltál... Nem mondom, hogy meglepnek a tudományos-fantasztikus következtetéseid, de ez most igazában suta lett.

Remélem ilyenek, mint te minden ilyen politikától mentes fontos kérdésekben nagyon-nagyon távól tartanak a szakemberek, akiknek köszönheted pl te is, hogy élsz. Azokról beszélek, akik annak ellenére szeretnék megmenteni az életedet, hogy egy tirpák bunkó vagy és politikát keversz ilyen kérdésbe. Az a szerencséd, hogy ezek az emberek nem olyan suták, mint te!
kokopelli
@SystemError: nem érdemes vitázni,mivel a "lypsik" (nem tudom az mit jelent,hacsak nem "libsit) még a földgolyó észrevehetetlen lassulásába is betették a lábukat!
SystemError
@kokopelli: Azért írja "lypsik"-nek, mert álművelt szalonnáci... Valami neveltetés volt azért, de csak pont annyi, hogy közönséges legyen a kontraszt a mondanivalójával:)
kokopelli
@SystemError: Halálra röhögöm magam,amikor "ilyenek" nyugati országról úgy mesélnek,mintha évtizedek óta
ott élnének!"Csendes alfarhangjuk" sincsen a kinti rendszerekről! Le szoktam fordítani a kinti ismerősöknek,haverok-
nak,hogy ők is röhöghessenek! Azt hiszik,hogy "Stand up Com."-ot fordítok! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.