Gulyás Gergely tegnapi kijelentésére reagálva – miszerint ha a hatéves kori (kényszer)beiskolázás nem működne jól, hajlandók gyökeresen más megoldást választani – a CKP az alábbi sajtóanyagot juttatta el portálunkhoz.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Katasztrofális ötlet! Ilyen volt az ötvenes évek elején. Szegény öcsém augusztus 23.-án született, és hivatalból meg kellett kezdenie az első osztályt.Nem volt hozzá elég érett, óvodás is csak egy évig volt. Gyűlölte az iskolát, a tanulást, nem is fejezte be a gimnáziumot. Szerencsére imádta az autókat, remek autószerelő lett belőle, minden részét meg tudta csinálni az autóknak. De nincs minden gyereknek ilyen szerencséje! Marad a sorozatos kudarc élmény, ami a mai versengő világban, tragédia.
RonaGyuri
Ez a Gergől gyereket a revizionizmus mind a négy ága megihlette

a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken, Budapesten, a Rákóczi Szövetség Középiskolás Vezető Fórumán szónokolt

Már az sem volt piskóta, hogy „Rajtunk múlik, hogy a világ magyarsága milyen mértékben tart össze, milyen a számaránya és milyen jövőt tervez magának”
ahogy az sem, hogy „a kabinet büszkén számolhat be arról, hogy mintegy 1,1 millió magyar élt az állampolgárság felvételének lehetőségével.”!
Vagy „magyar ügyeket mások nem fognak képviselni, magyar érdekekért a magyar kormánynak és a világ magyarságának kell kiállnia, akkor is, ha ez nagyon sok kritikával, meg nem értéssel jár”!
Azonban a „Magyarország és a világ magyarsága elvesztette a 20. századot, ezért közös feladatuk, hogy együtt lehessenek a 21. század nyertesei” mindent visz! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.