Közleményt adtak ki a gyanúsítással kapcsolatban.

"Börtönbizniszes" ügyvéddel hozták kapcsolatba a debreceni önkormányzatot, gyorsan reagáltak
Debrecen polgármestere – fotó: Facebook/Papp László

A debreceni önkormányzatnak semmilyen kapcsolata nincs a "börtönbizniszben" érintett helyi ügyvédi irodával – közölte a városháza sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

Közleményük szerint pénteken több sajtótermékben megjelent az a hír, miszerint a "börtönbizniszben" érintett Mohácsi Ferenc ügyvéd hosszú időn keresztül kapcsolatban állt Debrecen önkormányzatával és a város tulajdonában álló gazdasági társaságokkal.

"Az érintett sajtótermékek valótlanul állítják, hogy Debrecen önkormányzatának, vagy gazdasági társaságainak bármilyen együttműködése lett volna az elmúlt időszakban az említett ügycsoportban eljáró ügyvéddel"

- írták, hozzátéve: a valóság az, hogy a "börtönbiznisznek" nevezett ügykörben Mohácsi Ferenc Zsolt ügyvéd és a tulajdonában álló Dr. Mohácsi Ferenc Zsolt Ügyvédi Iroda járt el, amellyel az önkormányzatnak és szerveinek semmilyen kapcsolata nem állt fenn, sem a közelmúltban, sem korábban.

Ezt egyébként az Átlátszó írta meg először.

Lapinformációk szerint a debreceni dr. Mohácsi Ügyvédi Iroda bonyolította a legtöbb kártalanítási pert a fogva tartás rossz, egészségkárosító körülményeire hivatkozva a magyar állammal szemben.

A dr. Mohácsi Ügyvédi Iroda 1880 jogesettel 814 millió forint kifizetését érte el az Origo által közölt dokumentum szerint. Utána a médiából ismert Magyar György nevével fémjelzett Magyar György és Társai Ügyvédi Iroda következik 419 esettel és 544 millió forinttal – írta az Origo.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Felrúgták az aranytojást tojó tyúkanyó kosarát. Mi ez ha nem ön tökön rúgás? Magyar György meg csak ministráns lett?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Felrúgták az aranytojást tojó tyúkanyó kosarát. Mi ez ha nem ön tökön rúgás? Magyar György meg csak ministráns lett?
vitriol
az origó mosdatja a szerecsent. Beszélje meg a magas főnökséggel, hogy a "mi kutyánk kölyke nem olyan"!
nezelodo
Ilyen a NER sportszerűség, a második helyezettet hirdették mg aranyérmesnek. A fene tudja miért? Legközelebb meg a családmodell reklámjukban egy a promiszkuitásáról híres politikusukat, (van választék), vagy egy melegüket, esetleg egy leszbikus, számukra diszkréten kedves teremtést állítanak oda keresztény szellemben. A vakkomondor ikon pedig levédett logó lesz a jobb felső sarokban.
Amúgy tényleg sikeresen harcoltak a fiúk a börtönbiznisz ellen. Egy lehetséges pert megakadályoztak a takarékosság jegyében, egy kis baksisért államilag futni hagyták a baltás gyilkost...
Nyírfa
Hehehe...ez tényleg öngól a javából! :DDD
Béla333
A Fideszközeli az nem számít...
Csak a többi!
Egy Fideszközeli lopkodása nem érdekes, csak a többieké...
A Fideszközelinek mindent lehet - legalábbis ők így gondolják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.