Közleményt adtak ki a gyanúsítással kapcsolatban.

"Börtönbizniszes" ügyvéddel hozták kapcsolatba a debreceni önkormányzatot, gyorsan reagáltak
Debrecen polgármestere – fotó: Facebook/Papp László

A debreceni önkormányzatnak semmilyen kapcsolata nincs a "börtönbizniszben" érintett helyi ügyvédi irodával – közölte a városháza sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

Közleményük szerint pénteken több sajtótermékben megjelent az a hír, miszerint a "börtönbizniszben" érintett Mohácsi Ferenc ügyvéd hosszú időn keresztül kapcsolatban állt Debrecen önkormányzatával és a város tulajdonában álló gazdasági társaságokkal.

"Az érintett sajtótermékek valótlanul állítják, hogy Debrecen önkormányzatának, vagy gazdasági társaságainak bármilyen együttműködése lett volna az elmúlt időszakban az említett ügycsoportban eljáró ügyvéddel"

- írták, hozzátéve: a valóság az, hogy a "börtönbiznisznek" nevezett ügykörben Mohácsi Ferenc Zsolt ügyvéd és a tulajdonában álló Dr. Mohácsi Ferenc Zsolt Ügyvédi Iroda járt el, amellyel az önkormányzatnak és szerveinek semmilyen kapcsolata nem állt fenn, sem a közelmúltban, sem korábban.

Ezt egyébként az Átlátszó írta meg először.

Lapinformációk szerint a debreceni dr. Mohácsi Ügyvédi Iroda bonyolította a legtöbb kártalanítási pert a fogva tartás rossz, egészségkárosító körülményeire hivatkozva a magyar állammal szemben.

A dr. Mohácsi Ügyvédi Iroda 1880 jogesettel 814 millió forint kifizetését érte el az Origo által közölt dokumentum szerint. Utána a médiából ismert Magyar György nevével fémjelzett Magyar György és Társai Ügyvédi Iroda következik 419 esettel és 544 millió forinttal – írta az Origo.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Felrúgták az aranytojást tojó tyúkanyó kosarát. Mi ez ha nem ön tökön rúgás? Magyar György meg csak ministráns lett?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Felrúgták az aranytojást tojó tyúkanyó kosarát. Mi ez ha nem ön tökön rúgás? Magyar György meg csak ministráns lett?
vitriol
az origó mosdatja a szerecsent. Beszélje meg a magas főnökséggel, hogy a "mi kutyánk kölyke nem olyan"!
nezelodo
Ilyen a NER sportszerűség, a második helyezettet hirdették mg aranyérmesnek. A fene tudja miért? Legközelebb meg a családmodell reklámjukban egy a promiszkuitásáról híres politikusukat, (van választék), vagy egy melegüket, esetleg egy leszbikus, számukra diszkréten kedves teremtést állítanak oda keresztény szellemben. A vakkomondor ikon pedig levédett logó lesz a jobb felső sarokban.
Amúgy tényleg sikeresen harcoltak a fiúk a börtönbiznisz ellen. Egy lehetséges pert megakadályoztak a takarékosság jegyében, egy kis baksisért államilag futni hagyták a baltás gyilkost...
Nyírfa
Hehehe...ez tényleg öngól a javából! :DDD
Béla333
A Fideszközeli az nem számít...
Csak a többi!
Egy Fideszközeli lopkodása nem érdekes, csak a többieké...
A Fideszközelinek mindent lehet - legalábbis ők így gondolják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.