A Századvég elkötelezett a valódi civilek mellett, ezért a jövőben is segíti őket a Budapesti Civil Információs Centrumon (Budapesti CIC) keresztül – közölte a Századvég Alapítvány a civilek napja alkalmából szombaton az MTI-vel.

A Budapesti CIC segíti a helyi civil szervezeteknek abban, hogy könnyebben alkalmazkodhassanak a megújult működési környezethez, és erősíti az együttműködéseiket – írták.

A közlemény a centrum feladatai közül kiemelte a civilek motiváltságának fenntartását, hogy fejlesszék, bővítsék és magasabb szintre emeljék a szervezeteiket.

Egy ilyen rendszer nem pályázatról pályázatra él, legfeljebb csak kis mértékben az állami forrásoktól, letisztultabban és reálisabban tud gondolkodni a céljairól, egyértelműen meg tudja fogalmazni a küldetését, tevékenységével pedig létező és megoldásra váró társadalmi problémákra válaszol – hangsúlyozták.

A civil szervezetek felelősségvállalása, társadalmi munkája, jelenléte nélkülözhetetlen a mindennapokban, tevékenységük kiegészíti és összeköti az állami szereplőket, a vállalkozásokat és a társadalmat – indokolta az alapítvány a civil szervezetek támogatását.

A Századvég – mint írták – büszke arra, hogy 2012 óta a Budapesti Civil Információs Centrum cím birtokosa. A szervezet több mint hét éve dolgozik a vele kapcsolatba lépő több ezer civil szervezetért, amelyek jórészt kis taglétszámúak, és csekély anyagi háttérrel rendelkeznek. A Budapesti CIC szolgáltatásai ezért elsősorban az ő problémáikra nyújt megoldást fejlesztő információs előadások, képzések, tréningek, interaktív foglalkozások keretében – tették hozzá.

A közlemény szerint 2012 óta a centrum 530 rendezvényt bonyolított le, majdnem 4 ezer budapesti civil szervezettel lépett kapcsolatba, csaknem 60 képzésén 480 civil szervezeti képviselő kapott kiemelkedő oktatást. A Századvég Alapítvány január közepén vehette át a Civil Információs Centrum (CIC) címet a 2020-tól 2022-ig tartó időszakra.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Megismétlem!!!
.
Ez olyan vicces, amikor bemegy az egyszerű ember a kocsmába, és kér egy Colát, de bácsi kérem az nem Cola, hanem Kóla, akkor kér egy Kitromot, de bácsi kérem az nem Kitrom, az Citrom, jó akkor Cuccolja a curva táncos nénikéjét!
.
Arról nem is szólva, hogy a Századvégnek Soros volt a keresztapuKÁJA!
.
Nézzük csak:
.
--- Itt a lista, mennyi pénzzel támogatta a Fideszt Soros György
.
www.nyugat.hu/cikk/fidesz_soros_adoma...

"""" Orbán Viktor 88 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásából alapított Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt, ’89 augusztusában azt nyilatkozta a HVG-nek, hogy 10 ezer forintos ösztöndíjat kap havonta közvetlenül az alapítványtól és még 5-10 ezret a szintén Soros-pénzből alapított Századvég című folyóirat szerkesztéséért. Ha összesen 20 ezerrel számolunk, az ma 310 ezer forint lenne. """
.
Arcpiríró az, hogy még napjainkig is alázzák a tiszteletreméltó Soros Györgyöt, aki hozzájárult ahhoz, hogy ez a köpönyegforgató galeri a tanultakat ROSSZ CÉLRA használja fel!
.
((( Túl régen játsszák az eszüket ahhoz, hogy szinte mindenre ne lenne negatív tettük ÚJ GAZDAGKÉNT, lelki toprongyként. ))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.