Négy évtizede ugyanazokat a kézifegyvereket ahsználja a magyar rendőrség teljes állománya. Annak érdekében, hogy a technikai fejlődéssel lépést tudjanak tartani, a szervezet a csaknem 38 ezres hivatásos állományú rendőreinek új fegyvereket vásárol.

Negyven év után új fegyvereket kapnak a rendőrök

Fotó: thetruthaboutguns.com

Mivel a most is használt PA–63-as lőfegyverek felett már eljárt az idő – a Népszava megemlíti, hogy a most használt fegyverekkel ködben, éles helyzetben és kesztyűben használva csak mérsékelt sikerrel lehet pontosan lőni – igencsak esedékes volt már a csere.

A lap hozzátette azt is, hogy a rendőrök várhatóan cseh gyártmányú CZ fegyvereket kapnak majd, és hamarosan megindul a lőmesterek átképzése.

Blikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Azé kell tőlük venni, mert nincs hozzá csúzligumink.
nevemnick
A P-63-as közelharcra is jó volt, mert ha ,,csütörtököt" mondott, egy jól célzott dobással nagy kárt tett az ellenfélben. Az új stukkerekkel meg nem merne a páciens dobálózni... :D
advocat
Arra gondolva, hogy a PA-63-ból az valójában 1963. Azaz 57 éves a fegyver? De a B-52-esek meg még mindig működnek. Pedig nagyobbak is. Jó. Ez csak olyan "okoskodás".
advocat
Lana22
getmeets.com... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

thumb_up replyVálasz error access_timefebruár 2., 23:29
advocat
Lana22
getmeets.com... - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

thumb_up replyVálasz error access_timefebruár 2., 23:29
csipetke
Nocsak! Lecserélték a fakardocskáikat?Csak arra tudok gondolni,hogy putyin rásózta orbánra a ruszki rendőrök "levetett" cuccait.Nem ez lenne az első eset. Grísa! Nézz szét a raktárban,van ott még valami elavult szirszar?Sózzuk rá a törpére.Ennyi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.