Számomra az elmúlt 10 év talán legnagyobb csalódását az okozza, hogy a szülők milyen elképesztő közönnyel nézik végig, ahogy az oktatási kormányzat - nyilvánvalóan feletteseik utasítására - megpróbál tudatlan, műveletlen, a modern kor kihívásaira felelni képtelen, versenyképes tudással nem rendelkező, nacionalista, soviniszta, önálló gondolkodásra képtelen zombikat nevelni a gyerekekből.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért ami biztos, az biztos alapon hazánk nagyjai és gazdagjai magán óvodába, iskolába járatják itthon a csemetéiket, majd később külföldön, mármint a "haldokló" nyugaton, egyetemre!
Nessy
Azért ami biztos, az biztos alapon hazánk nagyjai és gazdagjai magán óvodába, iskolába járatják itthon a csemetéiket, majd később külföldön, mármint a "haldokló" nyugaton, egyetemre!
csak úgy....
@Shikari: tibim,a segg,hozzád képest egy érzékszerv...
Aki Én
@Shikari: Te mondjuk picit árnyalod a képet, de alapvetően büszke vagyok a nemzetemre.
Ezért is mondom, hogy feladatok közt első a sorban, hogy a magadfajtától megvédjük.
Aki Én
@Shikari: ...úgy érted, aljzat betonban a helyed?
SystemError
Jó, hogy elkezdte ezt Viktor végre...kezd végleg elszakadni a racionalításoktól. Minden értelmesebb fidesz politikus a háttérbe került már. Csak az agyhalottak és bolondok maradtak mellette. Tudtuk jól, hogy a belső megosztás, zsarnok népbutitás jön. Ez viszont öngól...:)
relatív
@Nessy: Igen, és közben megszavazzák a legostobább intézkedéseket IS, melyről tudják, hogy nemzetellenesek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.