Szabó Istvánt az 50-es években szervezték be.

Schmidt Mária a Facebookon írt nyílt levelet Kásler Miklós miniszternek, Fekete Péter államtitkárnak, Káel Csaba filmbiztosnak és L. Simon Lászlónak, hogy

Szabó István kitüntetése ellen tiltakozzon.

Idén február 25-én ugyanis a Corvin moziban Szabó István új filmje, a Zárójelentés nyitja a Magyar Filmdíj 2020 – Magyar Mozgókép Szemlét. És a Magyar Filmakadémia közleménye szerint

az Oscar-díjas magyar rendező egyike annak az öt művésznek, akinek pályáját a Magyar Filmakadémia Egyesület idén életműdíjjal méltatja.

Schmidt Mária azt írta

„a hír megdöbbentett és felháborított. Köztudott, hogy Szabó István a Kádár-rendszer besúgója volt, akinek ügynökmúltját már 14 évvel ezelőtt, 2006 januárjában leleplezte a magyar sajtó és elsők között dokumentálta Gervai András”.

Miután az Élet és Irodalomban megjelent, hogy a III/III-as csoportfőnökség jogelődjének, a II/5-ös, a belső reakció elhárítását végző osztálynak jelentett több éven át a Színház- és Filmművészeti Főiskola hallgatóiról, Szabó István azt mondta, azért vállalta a beszervezést, mert

a szolgálat félrevezetésével meg akarta menteni az 1956-os forradalomban részt vevő évfolyamtársa, Gábor Pál életét. Majd arról beszélt, hogy valójában magát mentette, de nem ártott senkinek.

A rendezőt 1957. február 13-án szervezték be, munkadossziéja szerint 1957 és 1963 között összesen 48 jelentést írt, amikről az ügyet feltáró Gervai András akkor azt mondta, hogy azok „az irományok tartalmukat tekintve többnyire semmitmondók, érdektelenségük, gyermeteg mozgalmi frazeológiájuk azonban nagyon is tükrözi a korszak bornírt légkörét, valóságát, politikai realitásait”.

Címlapkép: Facebook/168 Óra

(444.hu)

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Hát ez a szegény Maris hátulról kezdte a besúgólistát olvasni, így nem tudhatja, hogy ma "komoly" vezetőink azok, akik a múlt rendszerben nem csak besúgók voltak, hanem a családjaik meghatározóak voltak a rendszer fenntartásában, és a legmagasabb egyházi körök is érintettek, van aki ma a kormány házi püspöke. Így ne sértődjenek meg, hogy sokan a fideszt tartják az MSZMP utódpártjának.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Hát ez a szegény Maris hátulról kezdte a besúgólistát olvasni, így nem tudhatja, hogy ma "komoly" vezetőink azok, akik a múlt rendszerben nem csak besúgók voltak, hanem a családjaik meghatározóak voltak a rendszer fenntartásában, és a legmagasabb egyházi körök is érintettek, van aki ma a kormány házi püspöke. Így ne sértődjenek meg, hogy sokan a fideszt tartják az MSZMP utódpártjának.
Qqberci
'Oszt ki nem sz@rja le kancsimarcsit?

Van, aki alkot és van, akinek csak tiltakozásra futja...
verőce21
'45 január végén, a budapesti ostrom végnapjaiban a "Szabadság" összeállította a legkeresettebb nyilasok listáját. Felszólították a lakosságot, kezdjen irtóháborút a bújkáló nyilasok ellen. A lap élén három név, köztük Zilahy Lajos neve...
Nessy
Majd akkor kezdjen Schmidt Mária élénk tiltakozásba, amikor a legelább még megmaradt, el nem tüntetett névsort nyilvánosságra hozzák.
Bár, azt hiszem, ma már nem érdemes, mert a jelen ellenzéken kívül senkit sem lehetne találni rajta!
Egyébként a munkásságáért tüntetik ki! Azért Oscar díjat nem pártpreferenciára és vallásra osztanak, sem élénk talpnyalásra!
dr. prédikátor
Bandzsa mari!!!már megint nem elégítettek ki??? szerencsétlen hülye picsa!!!
teuton
O1G Viktor is III/IIIas besugo volt, a sajat evfolyam- es katonatarsait ariulta el, azonnali levaltasat követelem! Schmidt Maria meg pofazhat tovabb arrol, hogy nincs klimavaltozas...
nevemnick
@Eladott Ország: jól látod, Szabó István legalább valamit letett az ,,asztalra", de van aki hasonló besúgó múlttal csak romlást hozott Magyarországra.
Sicc nagyasszony meg foglalkozzon a vele hasonszőrű Dózsa Álforradalmár Gyurival.
Mocskos bagázs.
Sámannus
@nezelodo: Nem jött még rá, hogy egymás között is osztanak kitüntetést a kgb-sek is. Ha putyint kitünteti ez a pusztaputyin azé nem szól, pedig szólhatna, hogy előreforog a hátsó. Persze nála hamar előfordul hogy nem oda néz ahova lát.
ila51
@dr. prédikátor: ...:D és egy becsületes takarítónőtől fényképes jelentkező lapot kérnek , ha munkát akar
Macskaszem
Mariska kedves, ideje lenne nyilvánosságra hozni az ügynök aktákat, hogy ne csak azok derüljenek ki, amelyekből a fidesz profitálni óhajt, hanem az összes.
tudode
Mariska néne vissza az agarakkal!
.
Az nem bántja kényes szaglószervét, és jobbra, balra kukkolójával, hogy még a rövidgatyásdok sem maradtak ki a konjuktúróból!!!
.
Az írja az újság?
.
---- Orbán Viktor és Kövér László házelnök volt kommunista ügynökök!
.
olkt.hu/orban-viktor-miniszterelnok-es-kover-laszlo-hazelnok-volt-kommunista-ugynokok/
.
www.google.com/search?q=k%C3%B6v%C3%A9r%2C+orb%C3%A1n+%C3%BCgyn%C3%B6k+m%C3%BAltja&oq=K%C3%B6v%C3%A9r&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2j0l5.12615j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Tehát minden oka megvan/lehet őféleségének, hogy ne buzerálják az ügynökmúltat!
Eladott Ország
@nevemnick: ma, 11:09; Schmidt Szűz Mária és kisdede Ungár Péter a NER templomában, a haza milliárdos megmentői :
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--g84MdvWb--/w_1160/7P8Ta5fvOh3OCMFUs.jpeg
nevemnick
@Eladott Ország: :D mint az utálatos ,,szűz" (?) a zsinagógában...
advocat
E Soros pénzen képzet nőféle, azért olvashatna ezzel a "tudományos" múlttal. Mert maga a lelplező írta, hogy a jelentések ténylegesen semmit nem értek. És abban az időben nem ő volt az egyetlen "beszervezett". És Pokorni apuka? Esterházy apja?
Nessy
@advocat: Ami még lényegesebb, hogy egy, egy elvakult, bigott alapszervi pártitkár közvetlenül, "beszervezés" nélkül tudta tönkretenni emberek életét, kettétörni a karrierjét! És ez mai is így müxik! A végeken a megfelelni akarás okoz károkat!
advocat
@Nessy: És ideje elenne nyilvánosságra hozni az ügynöklistát. Ha nálunk hiányos, Moszkvában ott a teljes anyag!
Aki Én
És most mindenki vegye elő az ügynöklistát, és nézzen bele Győri Gábor aktájába. Nem lesz nehéz dolga, mert a fidesz ígéretéhez híven nyilvánosságra hozta azokat.
...vagy nem?
Lehet, hogy éppen Győri Gáboré miatt nem?
RonaGyuri
@advocat: mit te gondusz Őrbán csak szopni szeret azért imádja Putyint??? =))
Eladott Ország
Schmidt Mária egyik kezével a múltat írja, a másikkal a jövőt. A jelen valahogy mindig kimarad neki. A múltat nem írja, hanem átírja. A jövő írását pedig hintőporos Deutcsh Tomikára kellene hagyni, az ő felmenői között vannak próféták.
advocat
@advocat: És ezt Baranyai Gyuri igazán megerősíthetné!
nezelodo
@teuton: Ja, klímaváltózás sincs, és az a dörgés villámlás, amit egy héten belül kétszer is megtapasztaltunk itt a Balaton környékén, az Brüsszelből jött, ahogy Orbán villámokkal kísért mennydörgéssel rendre utasította párttársait, és meghosszabbította a saját felfüggesztésüket a néppártban.
nezelodo
Szépen átírta a hozzászólásomat az az 502-es szerverhiba ami nem először fordul ellő ezen a lapon, egyébként egyetlen más lapon nem láttam még. Nos nekifutok még egyszer, hátha nem köhög 502-t a propi szerverje.

@teuton: Ja, klímaváltózás sincs, és az dörgés villámlás, amit egy héten belül kétszer megtapasztaltunk itt a Balaton környékén, az Brüsszelből jött, amint Orbán villámokkal kísért mennydörgéssel rendreutasította párttársait és meghosszította saját felfüggesztésüket a néppártban.
teuton
@verőce21: Igy van, a nacikat-nyilasokat irtani kell, MA IS!!! Akkor is, ha nemzethynek valljak magukat!
verőce21
@teuton: Akkor kezdjed ott kint, magaddal és magad körül! :)
Nessy
Hiányolom, hogy Schmidt Mária történész asszony a szomszédasszony macskájának nem küldött tiltakozó levelet!
verőce21
@teuton: Aki ennyire gyűlöli a magyarokat, az csak náci lehet.
kereső
A Nimródot az Országos Magyar Vadászati Védegylet adja ki, amelynek az elnöke Semjén Zsolt, a lap főszerkesztője pedig 2019. július 27. óta Kovács Zoltán, aki nem mellesleg a 2021. évi „Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos is. Miatta váltották le harminc év után az addigi főszerkesztőt, Zoltán Attilát, és lett a Nimród a világkiállítás hivatalos lapja. Kovács Zoltán 2021. december 31-ig lesz főszerkesztő, érkezésével régi újságírót elküldtek, vele együtt pedig újak jöttek. Egyikük az a 79 éves Békés Sándor, aki 2011-ben nyilvánosságra hozott információk szerint 1976-tól szigorúan titkos állományú tisztként III/III-as ügynök volt. Elhivatottságára jellemző, hogy 1985-ben már őrnagyi rangig vitte, adatlapja szerint többször dicséretben részesült.

„Munkájára mindenkor a pontosság, a precizitás jellemző, nagy politikai hozzáértésről tesz tanubizonyságot, komoly áttekintőképességgel rendelkezik. [...] Elvhű kommunista, munkájára a bátorság, a rendíthetetlenség jellemző. [...] elemző-értékelő készsége kiemlkedően jó. [...] Tevékeyen részt vesz a tömegkommunikációs objektumok preventív védelmében, nagyban elősegíti a terület hálózatépítő és ellenőrző munkáját. Eseti jelleggel értékeli az „F” dossziés személyek tevékenységét”

– hangzik az 1984-es minősítése.

Mondjátok meg Máriának...
kereső
Szabó István Oscar dijas rendező. Az életműdijat mindenképpen megérdemli.Azt elhiszem, hogy a Mephisto nem igazán kedvelt filmje a mostani hatalomnak, és kiszolgálóinak- különös tekintettel a művészeikre.Máriának meg azért nem tetszhet- az ügynök vád szerintem csak ürügy- mert aki fiatal, és most megnézi ezt a filmet- elámul, hogy miket tudnak összahazudozni arról a korról a mai kor történészei.
advocat
@kereső: Békés utunk átigazolt. Csak azért volt szt. tiszt, hogy onnan is ártson! A cocializmusnak. Jó fizetett ügynök volt. De ki telepítette oda? Lehet, hogy a CIA?
kereső
@advocat: Nagyon jól végezte dolgát a minősitést olvasva. De emlithettem volna Szita Károlyt,a fidesses polgármestert is. Az sem szúrta a szemét Mária asszonynak. Pedig ő is igazi III/III-as volt.
namihami
Csak az összes ideirogatónak szeretném ismét az eszébe juttatni Bölcs Vezérünk egyik Jobbkezének örökös, jövőbe mutató iránymutatását:
""A mi kommunistánk jó kommunista!""---(Kövér László, volt MSzMP tag)
Ha valaki, hát ő már csak tudja. Elég közel ült hozzájuk.
CsipkeRózsa
Kitüntetett nem lehet, de miniszterelnök igen?
csipetke
Kancsimarcsi néhanapján cirkuszolhatna azért is,mert a parlamentben mindenki átesett átvilágításon,a gazdája miért nem?
Nyilván nem véletlenül...
chaudefizz
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
ómió
Hát, efftársilag nagy a hörgés! Tán még a volt tartótiszt is?
Nyírfa
Tiltakozom Schmidt Mária ellen! Mit keres ez a nő a közéletben?
namihami
@ómió: Ezt talán éppen az Orbánnak kellene a legjobban tudnia.
teuton
@verőce21: Analfabeta! Nezz mar ugyan utana az ertelmezö szotarban, minek a röviditese a naci! NACIONALISTA!!! Ja, te nem csak magyarul vagy analfabeta...
CsipkeRózsa
Schmidt Mária inkább hallgasson, ő és a többi Orbánt segítő kisebb-nagyobb beosztású személy sokkal nagyobb bűnöket követ el, mint az akkori beszervezett emberek. Aki ezt a szemét, országot is tönkre tevő vezetőt elősegíti aljas munkájának megvalósításában, nem szólhat egy szót sem a régi rendszer viselt dolgairól.
Lepényleső
Miért e tiltakozás? Talán beszervezőiben érintett valamely felmenője,rokona,vagy valami más?
Nagyon szép példát láttunk már hasonló esetben amikor egy közülük harsogta a "D 209"-et? Aztán
mint kiderült az édesapa is frankó besúgó volt a kommunistáknak mondottak között? S a mese,
hogy hétköznapi ne legyen a nyilas áldozatok között a nagyapa szerepeljen,holott a nagyapa
nyilas volt maga? A lumpen hihetné,hogy létezik ilyen nagy magyar keresztényi családfa?
nezelodo
Az ötvenes években a mi falunkban is lehetett "Lévai apuka" mert szegény disznónak még visítani is tilos volt, amikor feketén levágták, nehogy meghallja a későbbi nemzetmentők felmenője, és feljelentsen. Még perzselni is csak az üres pajtában merték, nehogy az akkori igaz magyarok (csikarihal félék) meglássák, igen nagy kockázatot vállalva, hogy a családnak is jusson abból amit megtermeltek.
surdilloFUJT
@durbincs: aljas szarosfarok,megint ideokádtad amit orbánból beszívtál!Mondtam már csinálj magadnak kistesókat jó sürün!!!
Nessy
Azért felhomályosíthatná valaki az igazgató - történész asszonyt, hogy az Oscar díjat pártállástól és talpnyalástól függetlenül a teljesítményért adják!
Ha hirtelen publikusak lennének a valós ügynökakták ( ami ma már nem valószínű), érdekes dolgok derülnének ki hazánk nagyjai közül is pár ember esetében.
nezelodo
@durbincs: csikarihal! Ha ötven éve, amikor először jártam abban a laborban, (ahonnan selejtként kikerülhettél a dakota kórral megfertőzött invitro tenyészetből), és tudom a végeredményt, biztosan elpusztítom azt a sok száz petricsészét, amelyben te is foganhattál az agar-agaron.
Persze nem te lehettél az egyetlen, apám, ha élne mesélhetne a hozzád hasonlókról, pl a szomszéd feleségéről, aki a saját férjét is feljelentette vele együtt pálinkafőzésért, pedig a pálinka bizonyítja, jó magyarok voltak. Aztán évtizedekkel később szert tettem egy hegyszomszédra, bősz komcsi volt, aki sorozatban feljelentett. Amikor meghalt a fia folytatta a sorozatot, mint úttörő elnök, aztán meg MHSZ-es "antikommunista". Természetesen a fideszben és annak fiókszervezeteiben is helye volt, fontos NER káder lett, ahogy előtte az MSZMP is keblére ölelte. Akkor tudtam meg, hogy apám feljelentőjének közeli rokona. Jelentős pusztítást okozott a település önkormányzatában is.
Szóval a szar mindig a víz tetején úszik. Megérdemelné, hogy helye legyen az új nemzeti alaptantervben, bár őt sosem átkozta ki a pápa, mint a Nyírőt, mert a vallás csak a fideszes életében jutott eszébe.
Szóval ilyen fészekaljából származtok.
kereső
@Nyírfa:tegnap, 16:27 Jó sok pénzt- milliárdokat.
ómió
@namihami: Attól, hogy efftársilag kórusban hazudjátok rá? Kevés!
kereső
Schmidt Mária ez ellen tiltakozzon, ne egy Oscar dijas rendező életmű dija ellen.:
A teljes kormánypárti sajtó diadalittasan kürtöli világgá, hogy az olasz jobboldali párt, az Olasz Testvérek ( Fratelli d’ Italia) elnöke példaértékűnek tartja a magyar kormány pénz- és adóügyi politikáját, a magyarországi határvédelmet, a „fantasztikus” családtámogatási rendszert, valamint az „iszlamizáció-ellenes” fellépést. Az azonban kimaradt a tudósításokból, hogy az Orbán-kormányról, és magáról Orbán Viktorról is ódákat zengő Giorgia Meloninak és pártjának gyökerei az olasz fasizmusig nyúlnak vissza.
Már a logójuk is (háromszínű láng) félreérthetetlenül, egyértelműen a neofasizmus jele, és nem is titkolják, hogy Mussolini szellemi örököseiként, hagyományőrzőjeként tekintenek magukra. Persze akadnak köztük Mussolini leszármazottjai is. Esetükben bűnbánatról aligha beszélhetünk. A 2012-ben alakult politikai képződmény nyíltan bevándorlás-ellenes, kirekesztő és homofób, ugyanakkor előszeretettel próbálja kisajátítani a Bibliát, és a nemzeti populizmus eszközeként használni a katolikus vallást, illetve magát a kereszténységet. Meloniék és Orbán kapcsolata nem friss, és nem tűnik múló románcnak.

Az olasz neofasiszták korábban már vastapssal fogadták a magyar miniszterelnököt körükben, és a kölcsönös rajongás az elmúlt évben csak tovább erősödött. Giorgia és Viktorunk közös fotói sem maradtak el, mintegy előrevetítve, hogy együtt akarják a közös jövőt. Mussolini köpönyege és a nyilaskereszt árnyéka jól megférnek egymás mellett. Az ellenségképeik közösek, és az üzeneteik is. A 43 éves, újságíróvá lett Giorgia Melonit a The Times 2020 legbefolyásosabb nemzetközi politikusai közé választotta.
advocat
Ez a nő azt állítja magáról, hogy történész? Juszt szerint állítólag már az érettségin is puskázás miatt kizárták, és az egyetemen is kizárták mert puskázott! Szóval jól képzett! És az SZDSZ-ből lett NEWR-társ. Az apósa meg - fontos - munkásőr is volt!
kokopelli
@teuton: a "nazi" (náci) eredete a 30'-évek Németországában ill. Ausztria nyugati részén jelent meg!Az akkori
szocialdem. párt tagjait ill. követőit "sozi"-knak csúfolták a szélsőjobbosok! A "nazi" (náci) egy válasz volt,ti. a bajor
és az osztrák határmenti falva "falubolondját" Ignaz-nak ill. röviden Nazi-nak becézték!Az eredete nem a Nazionál-
szocialistát,hanem csek egy egyszerűen degeneráltat jelentett a politikában! (Asszem,hogy a Wiki-ben is megtalál-
ható az eredete) Egy biztos,hogy nem positív a "náci" (orig. nazi) titulus! (;-))...örülök,ha segíthettem! (;-))
Nyírfa
@kereső: 7.36

Nem volt elég, amit örökölt. A kapzsiság öl, butít és nyomorba dönt.
Nyírfa
@kereső: 10.06

Dehogy tiltakozik! Odatartozónak érzi magát. Boldogan építi az új magyar fasizmust.
Nyírfa
@advocat: Legalább a 8 általános tiszta volt? :DDD
teuton
@kokopelli: Köszönöm, nemet fordito-tolmacs vagyok, ismerem a nemet es magyar törtenelmet is...
namihami
@ómió: 08.53::
Hogy Viktorunk nagy barátja nyelvén jelezzem::
--Dokument, jeszty?
--Jeszty.
Az, hogy hazudjuk, az csak azért nem áll meg, mert ""dokument, jeszty"". A spicliségéről dokument van.
fahrenheit451
Schmidt Mária érdeme eddig annyi, hogy kurva sok pénzt örökölt a férje után.
Ennyi
(mármint ennél több érdeme nincs)

zsurpubi.hu/cikk/9726-nincs-annal-rohejesebb-amikor-a-ferjetol-orokolt-milliardokkal-magat-a-kozeletbe-bevasarlo-schmidt-maria-vadolja-elitizmussal-az-ellenzeket-d-/

A hülye ronda kancsal fasisztoid buta kurva! (a fehér keresztény hetero rémisztő képződmény nő)
(és ez a fajta tényleg nem tudja, hogy Jézus fogja elpusztítani a világot, és ha nem változnak meg gyökeresen, ők is elpusztulnak az egész pusztulásra ítélt istentelen világgal - tűz által...)
teuton
@Nyírfa: Nem tudni, mi volt a 8 altalanosaval, mert a bizonyitvanya Rakosfalvy ügyvedi irodajaban az AUDI-szerzödesekkel együtt a "csötöreskor" megsemmisült...
Nyírfa
@teuton: Te jó ég, még ebben is benne volt? :))
Nessy
Azért abban reménykedek, hogy a Filmakadémián még akadnak nem politikai, hanem józan ésszel gondolkodó emberek, és figyelmen kívül hagyják ennek történésznek csúfolt jó léleknek a levelét!
Hari
@Nyírfa: milliárdokat, ez megéri--- neki...
Hari
@durbincs: a hozzászóláshoz mellékelj egy értelmező szótárt !
Nyírfa
@Hari: Schmid Máriát kéne a kormány arcává tenni: látjátuk feleim szümtükhel, mik vogymuk.
ómió
@namihami:Ó, igen! Miután a "jó efftársak dokumentjeit" vagonszámra égettétek el, valamivel pótlandó őket, másoknak meg utólag hamisítottatok! Naná, hogy "jeszty"! És az összes zombitársad el is hiszi!
ómió
@durbincs: Amit mondasz, benne van a pakliban! Sőt! Az IQ-jukat illetően meg egy az egyben tuti! Már van, amelyiknek (ha nem mind ugyanaz lenne) 28-szor leírtam, ne linkeljen nekem Lenin-idézeteket meg semmit! Ha van hazudnivalója, írja le! Képtelen megjegyezni! Vagy megérteni? Na, mindegy. "Ellenzékünk szintjét" azért hűen reprezentálják!
kokopelli
@teuton: Trotzdem!Schau einfach nach! (;-))
advocat
@kokopelli: Mi még oroszul (sem) tanultunk! Fordítás?
kokopelli
@advocat: Wir haben nicht einmal russisch gelent?..(bajorosan: "Wi netamoj ruszis g'lernt! ...hos mi?" (;-))
Hari
@Nyírfa: szerintem akkor inkább lemondana az egėsz bagázs...
evacica
én is tiltakozom, hogy Mariska történésznek tartja magát! Mariska csak történelem szakon végzett, semmi több, illetve sok pénzért jó kiszolgálója Orbánnak! Tudományos munkássága 0!!!
kokopelli
@evacica: Valamikor elovastam az életrajzát (amit ő akár ki is szinezhetett),és abból az "jött ki",hogy csak nyugat
felé orientálódott! NSzK ill. USA! Vakok lehettek a vámosok és határőrök? Igaz,hogy a férje vagyonával...!
kokopelli
@durbincs:... csak nem te rőfölöd a mindenki Mariskáját? Végre// (;-)))))
advocat
Az ő családjával jobb lenne ha hallgatna! Mert többen még emlékszünk! A régi "szép" időkre, bár Mariska Soros ösztöndíjjal képezte magát, a "komcsi" időkben. És ott meg is állt. Agyilag. Mert a mnkásőr após valahogy elfelejtődött, meg az SZDS-es múlt is.Viszont a nyelve egyre barnább!
kokopelli
@durbincs: getrácska! Helyesírás!...,de nem hejjesirás! A Kancsimarcsinak sem kellesz,te vizigörény??
17 980 km és ne ismételd a baromságaidat!Téged még a "korona" vész is elkerül! Ránts le magadnak egyet!
vitriol
smittmariska akkor tiltakozott volna, amikor bajerzsóti kapott kitüntetést!!!
kokopelli
@durbincs: ...még a "hejjesírásy" hibáidat is kopírozod te "análfabéta"!Legalább jó meleg van a szerkesztőségben?
17980 km!...vagy annyi számjegy nincs is a a kis román"gyp"-s tankönyvecskédben??A Smittmariska már magára-
engedett a "nézeteleltérésével"? (;-))
human
A fidesz 17 alkalommal utasította vissza az ellenzék azon kezdeményezését, hogy az ügynökaktákat hozzák nyilvánosságra. Orbánék folyamatosan komcsiznak, de elzárják a nyilvánosság elől az ügynökmúlt teljes megismerését.
kokopelli
@human: ismred a régi megállapítást "...apa ezek ugyanazok...!" Igaz hogy a pajtavajda kamera elött bevallotta,
hogy "skizó"! Vigyorgott is hozzá,mint a cigópitscha az angol WC-n!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.