A Városmajorban rendezik meg a szélsőjobboldali demonstrációt – derült ki a Népszavának  adott rendőrségi tájékoztatásból. Eddig két rendezvényt tiltott be a rendőrség, amit február 8-án, a Kapisztrán téren szerettek volna megtartani az úgynevezett becsület napja alkalmából.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
@Shikari: Orvos látott már? 200000 magyar aktona a Don kanyarban, 600000 zsidó+cigány, munkaszolgálatos, polgári áldozatok - azt meg az angol, amerikai légierő bombázott, és az egyéb harctéri áldozatok. Ennyit a hősi magyarokról. Miért kellett "beszállni"? Vitér lóbányai mesélhetett volna. Sajnos a magyarok jó része áldozat. Kivéve a nyilas csürhét! A megszállásért meg mi mentünk! Jaj a legyőzöttnek!- mondták már a rómaiak.
Rockxy
ojjajjajjaj
tőlünk fog kiindúni a hármadik világháború
Aki Én
@Shikari: ...megint csak azt a tényt felejted el, hogy ezt a kommunizmust szolgálták gazdáid és felmenőik.
A mai napig Kínába jár kommunista emlékműveket koszorúzni a vajdád.
De gondolom az is rendben van.
Az úgynevezett szélsőjobbal pedig az a legnagyobb gond, hogy nagyon egyszerű, egysíkú, általában tanulatlan emberek, érthetetlenül és indokolatlanul nagy öntudattal és pofával. Ugyanakkor ha a magyar himnuszt kell elénekelni, akkor elakadnak a felénél. Ráadásul nem véletlen, hogy mindenhol kisebbségben vannak. Vajon miért?
vacsi
A tömeggyilkosságban mi a becsület?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.