A volt miniszter szerint a migrációs veszélyhelyzet fenntartása szükséges, de a politikusok olykor sértik a migránsok emberi méltóságát. A gyöngyöspatai ügyről ő máshogy szólalt volna meg, és nem tart attól, hogy romaellenes kampány jönne. Arról is beszélt, hogy Orbán Viktor valóban a jó király-e, akit rossz tanácsadók vesznek körül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azért ezt az interjút végignéztem/hallgattam volna élőben; hogy megállták-e röhögés nélkül! =))
justhpeter
Akár meddig fog élni nyalonc Balog, a szája sarkában élete végéig ott fog maradni a barna folt.
tudode
Alea Iacta est!
.
De jó lenne, ha őfélesége "csak" legenda lenne!
.
JogÁSZként "csak" rossz tanácsadók sugallatára tekergette volna ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGBA az országot, abból a célból, hogy még a középszintet sem elérő EGYEDURALKODÓ lehessen, azt egy nyalom a szád sem moss le róla, a cuccolás nélkül is normális országban már rég bünhődnie kellene nemisminiszterelnökként, csak egy szekta vezetőjeként!
.
A tamburmajor ha nem tudná ALKOTMÁNYOS VÁLSÁG van Magyarországon
.
www.google.com/search?q=alkotm%C3%A1nyos+v%C3%A1ls%C3%A1g+van+magyarorsz%C3%A1gon&oq=Alkotm%C3%A1&aqs=chrome.2.69i59j69i57j35i39j0l5.6341j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Őfélesége midenféle népcsoport elleni úszításával kiérdemelte azt a címet, amelyre a honfoglalás óta nem volt példa, amelynek hatására nem kell ide migráncs, a bennszülöttek is ezerrel gyepálják egymást!
.
Azzal együtt, hogy migráncsnak nézik azokat is, akik letelepedési kötvénnyel, és vendégmunkásként járnak kelnek
.
www.google.com/search?q=Migr%C3%A1nsnak+n%C3%A9zt%C3%A9k&oq=Migr%C3%A1nsnak+n%C3%A9zt%C3%A9k&aqs=chrome..69i57.4470j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Olyan lett az ország, mint amikor a gazdi elkezd hasonlítani a kutyájára, az ország pedig őféleségére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.