Kifigyelte egy rablóhármas, hogy nagy értékben vett fel pénzt a sértett, amit aztán egy borítékban a kocsija hátsó ülése alá rejtett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint 

"egy férfi 2020. január 7-én délelőtt Budapesten, egy III. kerületi bankban pénzt vett fel. A férfi ezután leparkolt a II. kerületi Frankel Leó utcában és egy borítékban az autó ülése alá rejtette a pénzt. Miután visszament autójához, látta, hogy az ablaküvegét betörték és elvitték a borítékot, melyben közel 10 millió forint volt. A férfi ezt követően tett bejelentést a rendőrségen.

A nyomozók a bevezetett nyomozási cselekmények és kamerafelvételek alapján azonosították a feltételezett elkövetőket, akik kifigyelték, hogy a sértett nagyobb összegű pénzt vesz fel, majd a banktól követték. A férfi miután leparkolt, az autót feltörték és ellopták a milliókat tartalmazó borítékot.

A rendőrök a három budapesti férfit, a 39 éves K. Zsoltot, a 45 éves K. Miklóst, valamint az 52 éves Sz. Vasziliszt 2020. február 3-án lakcímükön elfogták, majd a kutatás során megtalálták a pénznek egy részét is, amit lefoglaltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói K. Zsoltot, K. Miklóst és Sz. Vasziliszt lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.