A következő napokban vagy hetekben vásároljunk a család számára legalább 90- 120 napra ásványvizet és tartalék élelmiszereket, konzerveket, fagyasztott és tartós élelmiszert, lehetőleg online. Mossunk alaposan kezet szappannal vagy alkoholos tartalmú készítményekkel minél gyakrabban, különös tekintettel hazaérkezéskor, a toalett és más, gyakran használt bútorok, kilincsek és étkezéssel összefüggő felületek használatát követően. A jó kézmosás fél perces, és az ujjak közét, a körmöket, a kézhátat és csuklót is meg kell tisztítani. Ellenőrizzük a cipőink tisztaságát is az otthonunkba belépés során! Kerüljük a szemünk, orrunk és szánk érintését, ha a kezünk nem tiszta! Viseljünk olyan szemüveget nyilvános helyen, ami megvéd a levegőből átszűrődő részecskéktől.

Forrás: letenyemedia.hu
Feltöltő: Letenye Média
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Szemüveget viseljünk, de maszkot véletlenül se. Valószínűleg azért, mert nem lehet kapni. Vizet minek, nem lesz vezetékes víz? Néhány napja még azt izenték - igaz nem sms.ben - hogy véletlenül se spájzoljunk, mert nincs miért. Mi lesz 90-120 nap múlva? Ahogy a jelek mutatják, a vírus tovább szeretne vendégeskedni a földgolyón.
Nessy
@simmering73: A síma maszk nem sokat ér, legfeljebb látványos!
Sámannus
Különböző védekezési technikákat már a hatvanas években is kidolgoztak amit akkoriban vegyi védekezésben alkalmaztak, a hidegháború idején.
Az eszközeink, és a ruházat tisztítása volt ez. Valamiért nem említik a köztéri korlátok, közlekedők lépcsők kilincsek kapaszkodók szerszámok tisztítását.
Úgy látom az illiberális gondolkodás megáll a miniszterelnök munkaidő korlátozásában, vagyis kihúzza magát a munka és a felelősség alól.
Meg sem említik a közösségi terek olyan higiéniáját, a levegő fertőtlenítésére tett intézkedéseket, különösen ott ahol sok embernek kell összezsúfolódni. Ezen a téren pedig általában a mi vezetőink szoktak ilyen védekezési eszközökkel kereskedni a nemzetközi piacon is.
Valami végett ez a tudás valamilyen aljas hátsó szándéktól vezérelve igen le lett korlátozva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.