Az M3-as autópályán két baleset is történt, az egyik halálos áldozattal járt, több helyen a nagy forgalom miatt van torlódás.

Az Útinform péntek reggeli jelentése:

- Az M3-as autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 98-as km-nél két kisteherautó és három személyautó ütközött össze. A pálya főváros felé vezető oldalát lezárták. A 103-as km-nél, a káli csomópontnál leterelik a forgalmat a 3-as főútra. Visszatérni a 90-es km-nél, a Nagyfüged csomópontban lehetséges.

- Ugyancsak az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, Hatvan és Bag között, a 45-ös km-nél, a belső szalagkorlátnak hajtott majd felborult egy személyautó. A belső és a külső sávot lezárták, a forgalom csak a leállósávon araszol. A kialakult torlódás 4-5 km hosszú, aki teheti Kerekharaszt és Bag között válassza a 3-as főutat.

- Hatvan belterületén a 3-as és a 21-es főúti körforgalomban két gépkocsi ütközött össze, a fél útpályát lezárták.

- Élénk a forgalom a Budapest környéki bevezető utakon. Lassulásra kell számítaniuk az autósoknak az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a 10-es főúton a solymári körforgalomnál, a 11-esen Leányfalu és Szentendre térségében, a 4-es főúton Üllő elkerülő szakaszán, a 31-esen pedig Mende és Maglód térségében, és a Csepel-sziget útjain.

- Az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya irányába vezető oldalon, Nagytétény térségében lassabb a haladás, 15-20 perces az időveszteség.

Bicikliutat lepett el a Duna Vác és Sződliget között

Pest megyében, Sződliget és Vác között kiöntött a Duna és ellepte a 2-es főút melletti 97793-as jelű kerékpárutat.

A Dunakanyarban, Visegrád és Nagymaros között közlekedő komp a hónap végéig műszaki ok miatt nem közlekedik. A személyszállítás ez idő alatt a menetrend szerint közlekedő kishajóval zavartalan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.