Kovács László értetlenül áll.

Értetlenül áll Kovács László, a szocialisták korábbi elnöke Niedermüller Péter (DK) erzsébetvárosi polgármester azon kijelentése előtt, amelyben "rettenetes képződménynek" nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket, Hack Péter korábbi szabaddemokrata politikus pedig felháborítónak tartja a megjegyezést – írta a Magyar Nemzet pénteki számában.

Kovács László korábbi külügyminiszter a lapnak az mondta: nem szeret hiányos ismeretek alapján egy egyébként számára tiszteletre méltó emberről véleményt mondani, de nem tudja hova tenni Niedermüller megjegyzését. Ha valahol összetalálkozom vele, akkor megkérdezem, hogy mire gondolt – közölte hozzátéve, hogy erre akár már vasárnap sor kerülhet, mivel meghívást kapott Gyurcsány Ferenc, a DK elnökének évértékelőjére.

Hack Péter egyetemi tanár, a Hit Gyülekezetének aktív tagja felháborítónak tartja Erzsébetváros polgármesterének keresztényekre tett megjegyzését, a magyarázkodást pedig hiteltelennek minősítette, ugyanis Niedermüller azzal próbálta védeni magát, hogy ő egy ideológiával vitatkozik. Márpedig fehér, heteroszexuális, keresztény ideológia, mint olyan, nem létezik – szögezte le Hack Péter, aki szerint a DK próbál a legmarkánsabb ellenzéki pártként feltűnni és mindenben szélsőségesen különbözni attól, amit a kormánypártok képviselnek.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Na, vajon mire gondolt? "Újmagyarul" meg bolsiul minek lehet ez hazudni?
bence
Értem én , hogy végzettség nélkül képtelen vagy felfogni amit mondott ! Tanulni ! Tanulni ! Tanulni !
terlasz
Megértem, ha egy olyan ember, mint Hack nincs képben, mert aki képes földön rángatózva reszt venni Németh Sándor cirkuszában...
Lepényleső
Van aki érti,hiszen magyarul mondta. Van aki érti,de az értetleneknek az ellenkezőjét hazudja?
Kik láthatóan tömegével vannak,s még büszkék is tudatlanságuknak?
Clavigo
Szerencsére nincs ennél nagyobb gond ,Orbán elvtárs gyorsnaszádján..A Nemzethy Tébolyda legalább jól teljesít...340 ft a zeuro... Oszt jo van a zúgy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.