Az apa megölte két gyermekét, majd magával is végzett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. február 7-én 11 óra 24 perckor családi veszekedésről érkezett bejelentés. A helyi rendőrök megjelentek a megadott tatabányai címen, ahol megállapították, hogy a lakásban élő férfi megölte 9 és 7 éves gyermekét, majd önmagával is végzett – írj a police.hu.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a történtek pontos körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Forrás és címlapkép: Police.hu,Blikk

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Egyre több az állat. Bár az állat a saját kölykét megvédi.
De a gyámhatóság is gyalázatos, elveszi onnan a gyereket, ahonnan nem kellene és ahol tényleg veszélyeztetve van, ahol brutális a szülő, ott semmit nem tesz.
Nincs segítség, ha valaki nem tudja megvédeni magát, ha a jogainak önmaga nem tud érvényt szerezni, másra, főleg illetékesre nem számíthat.
Mivé lett hazánk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Az ilyen miért nem végez először magával és utána a gyermekekkel?? Nem értem ez most a "divat" a család irtás!?? Hogy volt képes megölni a saját gyerekeit? És hol lehetett az édesanyjuk?
görbetükör
Egyre több az állat. Bár az állat a saját kölykét megvédi.
De a gyámhatóság is gyalázatos, elveszi onnan a gyereket, ahonnan nem kellene és ahol tényleg veszélyeztetve van, ahol brutális a szülő, ott semmit nem tesz.
Nincs segítség, ha valaki nem tudja megvédeni magát, ha a jogainak önmaga nem tud érvényt szerezni, másra, főleg illetékesre nem számíthat.
Mivé lett hazánk?
Eladott Ország
Merthogy ez nem az az EU-fória, amely az ügydöntő népszavazással is megtámogatott csatlakozásunk éjjelén uralkodott el az országban. Nem a tűzijátékos, lovashuszáros, gólyalábas, Örömódás, időkerekes, medgyessypéteres banzáj. A lovashuszárok helyett a lóvátevős huszárvágások hasítanak. Az Örömóda helyett pedig az Alapjogokért Központ egykori és jelenlegi örömóda obeliszkjeinek kacér danáját hallgatjuk. Az időkerék elhagyatva rohad, Medgyessy is… köszöni, elvan! A mai eufória a hermetikusan körülzárt fidesz-vezér hagymázas víziónak és az érdekkörébe tartozó ál- és valódi értelmiségiek éretlen megnyilatkozásainak szól. Mindenki, akit a Legfőbb Jóakarat pozícióba segít, pénzhez kiemel, valamiért kötelességének érzi, hogy valami egetverő baromság kimondásával bizonyítsa totális alkalmasságát az országló elmebaj istápolására. Ahogy a népnyelv fogalmaz: a szar is mindjárt lekvárnak képzeli magát, ha polcra rakják fel. Volt már ilyen. A népvezér tudta mit akar, és ő sem ismert – nemhogy gátlásokat – de határokat sem. Tudott ígérni, reményt kelteni a kilátástalanságban, meg tudta lovagolni a keményen dolgozó kisemberek boldogulni akarását, becsvágyát, ősi ösztöneit, idegenek iránti averzióját. Neki Németország volt az első. Csak az NSDAP! (a náci párt), – a többi mars a levesbe! Csak engem kell követnetek, és a haza maga lesz a Kánaán! – szónokolta. A fasizmus gyalázatos bűnei nem voltak annyira ismeretlenek a lakosság körében, mint azt sokan láttatni szeretnék. De a kognitív disszonancia feloldására készen kapták a recepteket a napi 24 órában teljes erőbedobással működő náci propagandagépezettől. A végkifejlet közismert. Az eufória kámforrá vált. A bukás után példátlan öngyilkossági hullám söpört végig a romokban fuldokló országon. Sokan családostól választották a nemlétet. Pontos adatok nem lelhetők fel, de feltehetőleg tízezernél többen nem bírták túlélni, hogy minden egész eltörött, minden eszme – amit gondosan beléjük sulykoltak – összeomlott.
tudode
Na!
.
Az lehet az orbitális probléma, hogy a nincstelenség, az adósságok őrületbe kergetik a családokat.

A szociális háló volt, nincs. Ma már a szegénységi mutatókra sem fordítanak gondot.
.
A "gondoskodó államnak" is leeshetne a tantusza az ünnepi ételosztásnál, fogvacogtató hidegben, forróságban ma már hány család áll sorba
.
hvg.hu/itthon/20191224_Mara_kora_reggel_tobb_szazan_alltak_sorba_a_karacsonyi_etelosztason
.
Bevallja az államnak nevezett valami, hogy a gyermekélelmezésre hány gyermek élelmezéséről gondoskodik azzal a felkiáltással, hogy többet költenek mint a Gyurcsány kormány, bevallva azt, hogy ebben a qva jólétben nélkülöznek még a gyermekek is
.
www.google.com/search?q=t%C3%B6bbet+k%C3%B6lt+a+korm%C3%A1ny+gyermek%C3%A9tkeztet%C3%A9sre&oq=T%C3%B6bbet+k%C3%B6lt&aqs=chrome.1.69i57j35i39j69i61l2.5635j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Személyes tapasztalatom az, hogy a szüleim a háború után a pénztelenség miatti tehetetlenségük miatt keveredtek vitába, egymást okolva a nincstelenségért, pedig az a mindenkori állam sara!
tudode
@Eladott Ország: .
Amit ezek csinálnak a hontalanokkal, a megváltozott munkaképességűekkel, a zsákfalvak közmunkásaival úgy, hogy szorítanak még egyet, kettőt s nadrágszíjukon. Arról nem is szólva, hogy a nyugdíjasok százezrei "is" következnek a bazi nagy inflációval. És összehozták a dolgozói szegénységet is ezek a haramiák!
.
És ez a ványatova úgy adja elő magát, mint a ma született bárány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.