Azt mondják, ha valami úgy hápog, mint egy kacsa, ha úgy totyog, mint egy kacsa, akkor bizony az egy kacsa. Nos, ha egy kormányzati érdekkör úgy lopja szét a közpénzt, ahogy egy maffiaszerű galeri szokta, és ha úgy zsarol, mint ahogy a maffiafilmekben látni, akkor ez a jól behatárolható kör bizony könnyen jellemezhető maffiaként.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Minden jel arra utal, hogy az a különbség a szociliai, és a magyar maffia között, hogy őfélesége sunyi hadicsellel 2011-ben állami szintre tornázta fel a maffiát úgy, hogy a családi-, haveri kör részesülhet minden jóból, ami marad azt odadobják kutyának tessék, alattvalóknak nesze neked módra:
.
Hallgassuk meg őfélesége vallomását, ahogy Rómában dicsekszik a "hadicseléről", a III. köztársaság kinyírásáról
.
--- Orbán Viktor Barátoknál, Rómában With friends in Rome
.
www.youtube.com/watch?v=M8_2YOf4A0Y
.
Őfőméltósága RONGY'Ő MONGY'ő azt, hogy milyen módon nyírta ki a III. köztársaságot, ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGBA keverve a laikus állampolgárokat:
""" Az a modell, amit 2010-ben kezdtünk felépíteni az működik, és sikeres. Ennek a modellnek van egy alapja, fundemantuma, és van három pillére. A fundamentuma egy 2011-ben elfogadott ÚJ KERESZTÉNY ALKOTMÁNY, Három pillér amire épül a rendszerünk, a következő: az első a család, amelyet védeni kell, világosan csak egy férfi és egy nő szövetsége lehet. A második pillére ennek a politikának az maga a nemzet. A harmadik pillér, amire a magyar állam épül, azt úgy mondjuk, hogy a KERESZTÉNY SZABADSÁG. Olyan gondolkodású emberek, mint mi vagyunk Magyarországon, és önök itt ebben a sátorban, és még sokan Olaszországban.
.
Tudnunk kell, hogy mi kisebbségben vagyunk az európai politikai elitben, de többségben vagyunk a nép, és az emberek között. És miután az ellenfeleink nagyok, gazdagok, erősek és jól megvannak szervezve nekünk egy igazságtalanúl nehéz harcot kell vívni. A jó ügyért harcolunk, igazságtalanul, nehéz körülmények között!!! """

Kilencedik éve szembe menve a forgalommal, és ki tudja mikor lesz akkora csat, hogy belepusztul ez a szerencsétlen ország!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.