Sem ő, sem az alpolgármesterek nem nyilatkoznak, vagy tesznek eleget a csatorna meghívásainak.

Karácsony nem nyilatkozik a Hír TV-nek, amíg bocsánatot nem kérnek a neonácik mosdatásáért

A hétvégi becsületi napi neonáci tüntetések után a Hír TV úgy számolt be az esetről, mintha az antifasiszta ellentüntetők egy teljesen normális megemlékezést zavartak volna meg a Városmajorban, és nem egy náci korszakot éltető rendezvényről lett volna szó.

Ez ellen már korábban is felemelte szavát Karácsony Gergely, most azonban egy Facebook-posztban azt is közzétette, bojkottálni fogja a csatornát, amíg azok bocsánatot nem kérnek:

Forrás: Facebook

Kép: Karácsony Gergely a kitörés önkormányzati megemlékezésén/MTI/Bruzák Noémi 

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Aki képes az önálló gondolkodásra, azt nem lehet ilyen könnyen hülyének nézni. Nem lehetett korábban sem, és nem lehet most sem. A Hír TV a Fidesz parancsára – egykori oligarchájuk közreműködésével – újra visszakerült a Fidesz kezébe. Ez ettől egy centivel sem bonyolultabb. Lehet itt kamu baromságokkal dobálózni, de ez nem változtat azon tényen, hogy Hír TV = Fidesz TV. A valódi probléma az, hogy az adófizetők pénzén hülyítik az adófizetőket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Eladott Ország: ma, 6.43

Az borzasztó, hogy már nem tartom idegennek a hitleri utat Orbántól, Rogántól, Lázártól, Semjéntől . Egy ismerősöm sok évvel ezelőtt azt mondta, amikor meglátta Rogánt, hogy , ha erre a fiatalemberre ráadnának egy SS-ruhát, simán elmenne náci tisztnek. Nem gondoltam, hogy eljön az az idő, amikor félő, hogy Magyarország újra erre az útra lép.
És nem a kormány tagjai miatt érzem ezt tragédiának, hanem a társadalom érdektelensége, hajlamai miatt.
Mert egy kormányt el lehet zavarni. De, ha egy nép többsége nem érzi magáénak a szabadságot, a demokráciát, akkor azt a népet magára kell hagyni, boldoguljon, ahogy tud, majd egyszer, talán száz év múlva, okul a maga kárán.
Eladott Ország
@Nyírfa: Bizony, ha az ellenzék nem szedi össze magát 2022-re, és nem váltják le ezt a rohadt, bűnöző és politikai prostituált bandát, akkor nagyon nagy bajok lesznek! Igaz akkor a nép fogja elzavarni majd mind a kettőt, csak idő kérdése és megint eltelhet 50-100 év. Most elmúlt 30 év és ott vagyunk, ahol a part szakadt!
Nyírfa
@Eladott Ország: Felfoghatatlan ez a tespedt, ej, ráérünk arra még habitus. Hogy hogy tud egy nép ilyen álmos, lompos módon élni. Egészen megrökönyödtem Kunhalmi Ágnes kijelentésén, amelyet a Nap hírében tett: Ezt a másfél, két évet még ki kell bírnunk, aztán majd hozunk új szabályokat. Kibírni??? Túlélni? Nem értem. Addig rengeteg ember fog meghalni a kormány egészségpolitikája miatt. Rengetegen lesznek kilakoltatva. Rengeteg gyermek fejlődéskarrierje fog megtorpanni.
Rengetegen fognak elmenni az országból - ezt egyébként jól teszik. Rengeteg ellenzéki politikus és civil lesz kitéve a kormány uszító , földbe taposó attitűdjének, progromoknak, amelyektől a kabinet el fog határolódni, de valójában fő szervezője lesz. Ez a náci út. És akkor Kunhalmi szerint ki kell bírni azt, ami van? Nem először mondom, komolyan is gondolom, hogy erre a szocialista pártra nincsen szükség, és nem akarom, hogy a választások egyik nyertese legyen.
Eladott Ország
@Nyírfa: tegnap, 19:06; Valóban Kunhalmi Ágnes és társai életük végéig kibírják a jelenlegi helyzetüket, csak egy ország döglik bele. A többi jelzőket nem kívánom most leírni. A szocialista pártot is be kell venni a koalícióba, ( az összes többivel együtt) mert másképpen nincs esély leváltani a fidesz kleptokrata és bűnöző bandát. Sajnos ilyen a választási törvény, igaz ezt is a jelenlegi ellenzék, mellett lehetett megvalósítani. Most már amikor ég a ház, (sikerült leépíteni a jogállamot) bármikor meglehet büntetni bármelyik pártot akár milliárdokra és el lehet venni az ellenzéki képviselők fizetését is, összefogtak, emellett már csak hab a tortán a média, sajtó stb. kisajátítása.
Nyírfa
@Eladott Ország: Tudom, hogy nem lehet kihagyni őket, mert még mindig van néhány százezer szavazójuk, de, mivel az ő támogatásuk a legkisebb, a beleszólásuk legyen arányos a támogatottságukkal. 5-6 % körül mozog a népszerűségük, a DK és a Momentum ennek kb. a duplája, de még a Jobbik is túlszárnyalja. Nagyjából így részesüljenek majd a választások eredményéből, illetve, már az indulás körüli egyezségek megkötésekor. Ezekben az időkben mutatkozik meg teljes mivoltában, hogy miért mondta Gyurcsány 2006-ban azt a beszédet. Haragszom rájuk, és nem kicsit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.