\"Bár évtizedek óta mindenki tanul egy, vagy kettő idegen nyelvet, ha megkérdezik, hogy tudunk-e, akkor az a divat, hogy azt mondjuk: nem.\"\nKépes a magyar oktatási rendszer arra, hogy legalább egy idegen nyelvet legalább használati szinten megtanítson a diákoknak, jelentette ki a köznevelésért felelős államtitkár az Inforádió Aréna című műsorában hétfő este. Maruzsa Zoltán azonban hozzátette:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lehet benne valami,

bár az igazat megvallva nekem sokkal gyanúsabb az oktatás szerepe

Mottó:
Épp ma reggel láttam az M1-en, hogy Barnus
– tudod a szegény gyereke nem éhesek szakértője –
azzal dicsekedett, hogy évekig élt az UK-ban! =))

Sajtóbeszámolók szerint

youtu.be/NCHX0NFlKX0

Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős államtitkára, az InfoRádió Aréna című műsorában osztotta az észt.
Többek között arról, hogy szerinte annak a ténynek, hogy nálunk az idegen nyelv tudása igen csekély alapvetően a nemzetkarakter-jelleg – jelentsen az bármit is – az oka.
Nos mint jeleztem nem egészen értem, hogy mit ért ezen fogalom alatt a derék párt-csinovnyik, de úgy érzem valamiz elkapott Orbán lényegéből. Attól tekinti magát szabad embernek, hogy nagy ívben tesz a szabályokra és az előírásokra, S ezt nem csak a klub-szabályokra teszi,de az angol nyelv szabályaira is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.