A Fidesz kommunikációs igazgatója keddi budapesti sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a kormánypárt vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen, "aki körül ki-be röpködnek milliárdok és százmilliók. "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A külföldi sajtó átlátja mi a dürgés a vagyonnyilatkozatok körüli kotorászásban:
.
-- TALÁLT A FIDESZ EGY MILLIÁRDOST, AKINEK BAJ VAN A VAGYONBEVALLÁSÁVAL: GYURCSÁNYT

nepszava.us/talalt-a-fidesz-egy-milliardost-akinek-baj-van-a-vagyonbevallasaval-gyurcsanyt/
.
Ezt azért nem teszik zsebre!
advocat
Ésd? Az adót befizette, a többihez meg azért semmi köze!
RonaGyuri
Igazából nem értem a gondot

olvasván a Hírcsárda kálváriájától le kell rögzítenem, hogy viccnek szánom!!! =))

A párt központi napilapja ma reggeli „Százmilliókat kérnek számon Gyurcsányon” vezércikkében számol be arról, hogy „Miután magyarázkodása ellenére sem tudott százmilliókkal elszámolni, a Fidesz–KDNP vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen.”!
Igen – s ez még nem a vicc része – van bőr a pofájukon azon pattogni, hogy mire költötte a gaz ellenzéki a saját pénzét, miközben ugye a derék Toncsi agyament idétlen „magyarázkodása ellenére sem tudott elszámolni” azzal, hogy honnan vannak a százmilliói!!!
Nos azt hiszen, hogy nekem van egy releváns magyarázatom. Az ő Ferijük – a portál kedvenc dumája, hogy a mi Ferink =)) -, aki egy adakozó lélek tukmálta rá Rogánra a pénzét! =))
Hogy ez marhaság? Semmivel sem, nagyobb, mint az, hogy az informatika fejlődését ismervén van olyan világrengető találmány (azt most hagyjuk, hogy a Toncsi dolgozta volna ki???), ami még 10 év után is százmilliós jogdíjat eredményez !!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.