Az új buszokra szánt 3,2 milliárd forintot megkapja Budapest. Adminisztrációs bénázás áll a késedelem mögött. A Népszava mai cikkében azt írja, hogy kormányhatározat ellenére sem adott pénzt új buszokra a BKV-nak a kormány, amit mi is átvettünk. A lap állításait Fürjes Balázs, Budapestért felelős államtitkár és Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ igazgatója is közleményben cáfolták.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem nyelvi nyalánkságok

Puha vagy Jenő, akarom mondani Geri

A helyreigazítások terén tapasztalható vérlázítóan ostoba és aljas szokások egy újabb gyöngyszemének vagyunk kényszerű tanúi.
„A Népszava hétfői cikkében azt írta, hogy kormányhatározat ellenére sem adott pénzt új buszokra a BKV-nak a kormány, amit ” több portál is átvett. Megírták, hogy „január végéig, a határidőig nem érkezett meg a kormánytól az a 3,2 milliárd forint, amit egy tavaly nyári határozatában ítélt meg a kormány a BKV javára arra, hogy a pénzből új buszokat vegyenek.”!
Ez egy dolog, még csak hírre sem lenne érdemes: ígérnek, de nem tartják be.
Most jött a hír a derék magyar – nem megszállott – média helyreigazítja magát és egymást, mert „állításokat Fürjes Balázs, Budapestért felelős államtitkár és Vitézy Dávid, a Budapesti Fejlesztési Központ igazgatója is közleményben cáfolták. ”!
Érted Wazze CÁFOLTÁK!!! Na nem azt, hogy a pénzt a főváros megkapta volna, azt nem mert az TÉNY. Azt sem állították, hogy már intézkedtek volna és csak idő kérdése lenne a pénz „megkapása”. Csak és csupán azt állítják, hogy (jelenleg) nem áll szándékukban nem fizetni! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: s még egy helyreigazítási móka:
hvg.hu/gazdasag/20200212_A_soroksari_polgarmester_ingatlanfelujitasara_is_penzt_adott_a_kerulet

Kidumálta magát??? elképesztő! Igen jól hallottad Wazze; nem igaz, hogy az ő ingatlanát hozzák rendbe közpénzből: a FELESÉGÉÉT!!! =)) Az már csak hab a tortán, hogy elfelejtette átíratni!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.