A Pest megyei Rendőr-főkapitányság Óbudán csapott le egy dílerre és négy vásárlóra.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint 2020. február 10-én kora este a Budapest III., Keve utcában csaptak le egy dílerre.

A közlemény szerint egy Pest megyei, a fővároshoz közeli településről érkeztek a kuncsaftok, őket a 33 éves B. Zsolt várta, aki kellő mennyiségű kábítószergyanús anyaggal érkezett az előre megbeszélt találkozóra, kliensei szinte sorban álltak autójánál.

"A bűnös tevékenységet a Pest megyei nyomozók szakították félbe, akik az eladón kívül begyűjtöttek négy vásárlót is, majd kábítószerkereső kutya segítségével fedték fel a B. Zsolt járművében tárolt, 13 darab fóliába és reklámpapírba csomagolt, 204 grammnyi illegális szert rejtő paketteket. Később bérelt garázsában is kutatást tartottak, mérlegre és porciózásra szánt fóliára bukkantak, a hűtőből pedig több kiszerelésben további 1706 gramm kábítószergyanús anyag került elő. A feltehetően bűncselekményből származó vagyon biztosítása érdekében több mint 2,5 millió forintot, 3600 eurót, valamint a járművét is lefoglalták.

Az immár bűnjelnek minősülő kábítószergyanús anyag piaci értéke közel 4,7 millió forint.

A szabadlábon védekező vásárlók ellen kábítószer birtoklása vétségének, az őrizetbe vett B. Zsolt ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás."

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.