Dúró Dórára is jutott egy náci jelkép.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: különben ha harcra ,háborúra kerülne a sor,neked a frontszolgálat elöl is lenne orvosi papírod,mint a meló ellen,
tibi,te egy beteges munkakerülö...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Shikari: Valtozatlanul ajanlom, hogy NEKEM veled ellentetben van sok szabadidöm, nem kell 14 orat a gep elött mocskolodassal foglalkozzak, ezert küldd el nehany nörokonod, majd en elszorakoztatom öket helyetted. Ugyis elfelejthettek mar, hogy milyen egy ferfi, ök csak egy pelankaba csavart büdös szarkupacot ismernek, aki hetfötöl vasarnapig, ünnepnapokon is a mocskot löki napi 12-16 oraban.,..
teuton
@Shikari: Szarospelenkas! Az ismetlesekert nem fizetnek! En valtozatlanul ajanlom, hogy szivesen foglalkozom a nörokonaiddel 40 alatt, mert neked ugysincs idöd a napi 12-16 oras müszak mellett csak zsebhokizasra.
teuton
@Shikari: Latom, megartott a koccintos müanyagpalackos bor neked! Egy kis ertelmezes:
PEDOFIL a fideszes nagykövet.
OTTHON neked Romania, mint nehany napja veleltlenül irasban bevallottad, ahol nem fizetsz adot! Sem Magyarorszagon!
BUZERANS az alibihazas Kocsis Mate!
TE meg egy szarospelenlkas naci fröcsögö vagy, hetfön is megvolt a 14 oras müszakod!
Rockxy
jáj, hát ki nem tuggyamég hogya dúródóra a lacival közösen akarja berobbantani a harmadik véhát?
má tiotkba megis csinyáták a bundeszvertet vagymit, mega zeszesszet, mega vermahtot, oszt onnan lesnek kifelé.
háta hitler hozzájuk járt kócsingre, de aztán végül olyanhülyelett, hogy elcseszte a zegészet.
teuton
@Shikari: Patkanyoktol nem felek, patkanyka, söt, meg migrancsoktol sem! Te cincogsz itt napi 14 oraban, de minek? Az irasjeleknel meg valahogy nagyon leragad az ujjad, kicsit meg kene tiszti´tani a szartol!
Ja, a temahoz eddig meg 1 szot sem szoltal, de mar 50 kommentet irtal mocskolodva masiokkal. Nem baj, amig itt trollkodsz, addig a csaladod -ha egy ilyen szanalmasan primitiv analfabetanak egyaltalan van-. nyugton van töled es halasak nekem.
teuton
@Shikari: Mas gondod nincs szarospelenkas, mint az en billentyüzetemmel foglalkozni? Ja, csaladod-asszonyod amugy sincs a napi 12-16 oras fröcsöges miatt. Egyebkent en pedig téged ekézlek, nem ékezetelek. Jelzök, mocskolodas es 600 ertelmetlen irasjel nelkül:-))))))))))))))))))))))))).
Amugy pedig több nyelven dolgozom es a te kedvedert nem allitom at a gepem! Nem muszaj olvasnod, ugyis meghaladja a te szellemi szinvonalad, ezert durr-fing testvered mar leszokott rolam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.