Vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményez Gyurcsány Ferenc ellen a Fidesz, mert a DK elnöke nem költötte el a kétmilliárdos osztalékát.

Gyurcsány egy videóval reagált a vádakra, ebben azt mondja, pártja pár napon belül benyújt egy törvényjavaslatot arról, hogy ne csak azt nézzék meg, a képviselőknek hogyan növekedett a vagyona, hanem azt is, hogy a családtagjaiké hogyan nőtt, és ebből hogyan éltek.

Csináljuk úgy, hogy a Fidesz pártelnöke, a mostani kormányfő is megmutatja, hogy hogyan tellett neki gyermekeit külföldön taníttatni, fizetni 5 millió forintos tandíjat Svájcban, hogyan tud elmenni labdarúgó-mérkőzésekre magánrepülőgéppel, és mi is megmutatjuk, hogy hogyan élünk

- fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@Pálinkafőző Rézüst: Gyűjtsd a bodzát és a fémet, ezzel is a békét véded!
Fogadjunk, hogy a rézüstöt is loptad!
Pálinkafőző Rézüst
@Pegero: :))))))))))))) soha nem válaszolsz érdemben... Hát ez vagy te ... :))) Sajnállak... :))
Pegero
@Pálinkafőző Rézüst: Ha érdemben válaszolnék, dugába dőlne a sajtószabadság, mert betiltanák a Propellert a hozzászólásom miatt!
Pálinkafőző Rézüst
@Pegero: a propit nem tiltanák be, hiszen már jó ideje teleszarjátok, és a ti tulajdonotok... :))) Nem tűnt még fel, jóasszony...:))))) Szóval nincs érdemi mondanivalód... Na ez is valami, hogy elismerted... :))) Köszönjük, Emese! :))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.