Első blikkre megfélemlítésnek tűnhet, hogy miután a kormány úgy döntött, hogy nem fizeti ki a szerződés szerinti összeget a kórházi beszállítóknak és 20% elengedésére akarják rábírni őket, a tárgyalóasztalnál helyet adtak a NAV és a BM képviselőinek is. Nem úgy a 100 millió alatti hitelezőknek!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Az ész megáll. Jogállam mi???Varga Judit ezek szerint az államnál nem a kimosott zoknikat hajtogatja be a szekrénybe, jó háziasszony módjára- hanem a büdös, koszosat.
Nessy
A BM különösen érdekes résztvevő! Kiket kell vezetőszáron sétáltatni a kamerák előtt? A kórház vezetőit, mert megpróbálták a lehetőségeikhez mérten a tárgyi feltételeket biztosítani a gyógyításhoz? A beszállítókat, akik immáron sok hónapja, van aki egy éve vár a pénzére? A megrendelőket? A számla elfogadókat? A költségvetést megszavazókat, akik tudva tudják, mennyivel kevesebb a finanszírozás, mint a tényleges alaphangos költség? Mert itt most az igazi bűnösök fognak ítélkezni a vétlenek felett, élükön a kormánnyal, és Káslerrel.
kereső
@Nessy: A szállitók közbeszerzésen nyerték el a beszállitás jogát. Teljesitettek. A közbeszerzéseket meghirdető állam(kormány( meg elfelejtette a beszerzések kifizetéséhez szükséges összegeket a kórházak részére biztositani. Most meg alkuszik, meg zsarol, meg NAV. Ezek tényleg maffia módszereket alkalmaznak most már még államként IS!
Irtam egy másik cikk alá, hogy van ilyen a magyar jogban- bár ezt csak csődeljárás keretében alkalmazzák. Gondolj bele, hogy egy 100 milliós tartozásnál milyen összeget eredményez a 20% elengedése. Az össz.tartozás 60 milliárd- annak 20%-a, már igen szép summa.
Nessy
Erre mondtuk anno, hogy az egészségügy rendszerünk tökéletesen és olcsón működne, ha az egyetlen zavaró tényezőt kiiktatnák! A BETEGET!
Nessy
@kereső: Brüsszelben van képük azt előadni, hogy nálunk nincs probléma a jogállamisággal! Aztán még kellően meg is sértődnek, hogy ezt ott bárki kétségbe meri vonni! No comment!
Béla333
Mondták a maffiánál, hogy visszautasíthatatlan ajánlatot tesznek.
Még örülhetnek, hogy csak a NAV és a BM emberei vannak ott a tárgyaláson, és nincsenek ott a büntetés végrehajtás emberei...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.