A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói elfogták a feltételezett elkövetőt.

Elfogták a Népfürdő utcai halálos bűncselekmény feltételezett elkövetőjét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központját 2020. január 14-én 16 óra 57 perckor a mentők értesítették, hogy a XIII. kerületi Népfürdő utcában, egy irodaház közelében találtak egy holttestet.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 14-én hajnal 2 óra körül a XIII. kerületi Népfürdő utcában olyan súlyosan bántalmaztak egy nőt, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, és megkezdte az elkövető felkutatását.

A bevezetett nyomozási cselekmények során kiderült, hogy a nő bántalmazója a 39 éves D. Lajos, akit a járőrök 2020. február 12-én 13 óra 20 perckor a IV. kerületben az Óceánárok utca erdős területén elfogtak.

A nyomozók megállapították, hogy D. Lajos megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2019. szeptember 8-án 23 óra és 23 óra 30 perc között a XIV. kerület Róbert Károly körúti felüljáró alatt több alkalommal megszúrt egy ott alvó férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályának munkatársai a férfit életveszélyt okozó testi sértés bűntett, és halált okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.