Több mint egy év után kiengedték a börtönből azt a román állampolgárságú férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy a kislányával szemben szexuális erőszakot követett el – tudta meg a Blikk.

Azzal gyanúsítják, hogy megerőszakolta a kislányát, most szabadlábra helyezték

A férfi mindvégig tagadta a bűnösségét, állítása szerint a sérüléseket, amelyekből a nőgyógyász megállapította az erőszakot, egy több mázsás betontömb okozta a lány testén.

Megerősíthetem, hogy a védencemet valóban kiengedték, miután az ügyészség helyt adott a védői indítványomnak a fogvatartás megszüntetéséről. Ügyfelemmel szemben nem rendeltek el semmiféle további kényszerintézkedést

– közölte lapunkkal dr. Surdy Miklós ügyvéd.

Az akkor négyéves kislányt azért vitték kórházba a szülei, mert ráesett egy több száz kilós súly. A kórházban kiderült, a gyereknek eltört a combcsontja, valamint vérzett a nemi szerve. A gyereket megvizsgáló nőgyógyász megállapítása szerint a kicsit megerőszakolták.

Nem sokkal később a rendőrség őrizetbe vette a kislány apját, a gyereket pedig nevelőszülőknél helyezték el.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ki volt az a hülye, aki ezt a többszáz kilós súly-dumát bevette?
Ha egy ekkora súly csak mellé esik egy 4 éves (de akár nagyobb) gyereknek, annak csak a szelétől meghal, azt nem kell többé orvoshoz vinni. Vajon mennyi lehetett a ""rávezető"" iránymutatás, amiért ezt egy illetékes slhitte?
vitriol
ki az az ügyvéd, aki részt vesz a hatóság félrevezetésében, azért, hogy ő pert nyerjen?
Nem kívánom, de előfordulhat, hogy a saját rokona is áldozatul eshet ilyen etikátlan ügyvédi közreműködés miatt! Soha nem bíznék olyan ügyvédben, akiben egy szemernyi jó erkölcs sincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.