Két kifejezetten rossz hírt is kaptak a nyugdíjasok ezen a héten: a magyar infláció 4,7 százalékra emelkedett, ami azt jelenti, hogy a nyugdíjemelésük 40 százalékkal maradt el attól a szinttől, ami még nem jelentené a juttatás vásárlóerejének csökkenését. De Varga Mihály pénzügyminiszter a GDP-növekedés visszaesésére számít, ami novemberben a legtöbbeknél 10 000 forintos bevételkiesést jelent.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@RonaGyuri: Az idén nincs választás, ergo nincs pluszpénz a nyuggereknek! Kell a székelyföldi patkolókovácsoknak, meg a többi levelezőtagozatosnak!
RonaGyuri
ez a 10-es aprópénz ahhoz képest, amivel évről évre átvágják a nuggereket! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ami pedig a cikket illeti a "a kormány tervei nyugdíjas fronton jó eséllyel teljesen borulnak, köszönhetően az elmúlt kilenc hónap geopolitikai bizonytalanságainak." gátlástalan hazugság, ahogy az is amit MItyukáék művelnek a nuggerelleé! =))
kereső
Február közepe van, Valentin nap. A kormány könyvelője ezért jósnőhöz fordult, aki belenézett az üveggömbjébe, és azt mondta- ne búsúlj Misikém, az infláció nem lesz több augusztus-szeptemberben, mint amit Gyuri barátod mondott, azaz 3,5 %- igy aztán amikor novemberben kiáll a fónököd a nyugdijasok elé, elmondhatja , hogy a számok úgy mutatják- lesz nyugdijkiegészités- az a 0,7 % egyben. Na de nem kell adni prémiumot, mert a számok már most!!!azt mutatják, hogy csak 3,5% lesz a növekedés. Az infláció meg június-júlisban megközeliti az 5%-ot, meg okt.-nov- decemberben túl is szárnyalja azt, de ti csak nézzétek az augusztus- szeptembert. Ez csináljátok úgy is évek óta. A ksh már tudja, hogyan kell számolnia,hogy igy legyen. Szóval Mihály a lényeg- a lényeg- csal tartsátok azon a szinten a foritot, amit Gyuri mond- és akkor év végén nagyon fogtok örülni, mert kiderül, hogy a sok károgó melléfogott- az unió elutalta a zt a kis maradék 500 millárdot- a hiánycél teljesül, a nyugdijas meg verje a seggét a földhöz, és imádkozzon , hogy túl élje a ti kis trükközős számitásaitokat. Na ,Mihály menj, és mond ezt mind el a főnöködnek, aludjon nyugodtan.
Nessy
@RonaGyuri: Az idén nincs választás, ergo nincs pluszpénz a nyuggereknek! Kell a székelyföldi patkolókovácsoknak, meg a többi levelezőtagozatosnak!
nevemnick
Az utolsó szál gyufa van a dobozban.
Ideje most már helyrerakni ezt a bandát.
vitriol
A nyugdíjasok tíz éve minden évben megkeserülték a kormány "jóindulatát", de nagyon várjuk azt a pillanatot, amikor a kormány fogja megkeserülni a felelősségre vonást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.