Az oktatáskutató szerint komoly problémák vannak az új Nemzeti alaptantervvel, de „sok tanár tojik a tantervre – szerencsére”. Ez a hvg.hu közéleti podcastja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ha a NAT taneszközjegyzékében nem szerepel az elektronizáció, akkor annyit ér, mint halottak a puszi, mivel már
.
""" 1986-tól az általános iskolák számítógépekkel való ellátásával folytatódott a fejlesztés, amely az ország elektronizációs gazdasági programjának részét képezte. """
.
epa.oszk.hu/00000/00035/00010/1997-11-nm-Tompa-Taneszkozjegyzek.html
.
Előfordulható, hogy a tanulók vesztenek, a tankönyvírók pedig nyernek azon a NAT-on, amely még egyetemek szintján is felháborodást keltett!!!
.
Tanulj tinó ökör lesz belőled, és azokból is akik odalökik felkészületlen a tanulók asztalára a néphülyítő mestertervüket!
Nessy
Ha elég értelmes a család és a diák, megtanulja, hogy ezt kell mondani az iskolában, ha nem is ért vele egyet, aztán ha van rá keret magán tanároktól megtanulja, amit alapjaiban az iskolában kellene.
Ha nem,pechje van, és maximum "beszélő szerszám" lesz a tudásával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.