Megkezdődött vasárnap délután Orbán Viktor 22. évértékelője. Orbán szerint tíz éves kormányzása azért lehet sikeres, mert nem az emberek feje felett, hanem az emberekkel együtt cselekedett. Ezt hívják nemzeti konzultációra épülő kormányzásnak. "A liberális nem más, mint diplomás kommunista" – Orbán ezt azzal kapcsolatban jelentette ki, hogy szerinte kik vitték csődbe 2010 előtt az országot. Nagy tapsot kapott. 

Orbán Viktor szerint liberális okoskodás nélkül is le lehet vezetni a szabadságot. Származásra és bőrszínre való tekintet nélkül egyenlőek vagyunk – tette hozzá. Európa már elfelejtette, hogy a keresztény igazságokból épülhetnek fel a törvények.

Brüsszeliül nem lehet elmondani, hogy a magyarok egy őserdőbe vágták a fejüket

- tette hozzá. Orbán Viktor szólt arról is, hogy Magyarország nemet mondott a megszorításokra.

Orbán Viktor szerint a siker kulcsa az volt, hogy a kormány nem maradt magára az elmúlt időszakban, és az emberekkel együtt cselekedett.

Senki nem hitt nekünk, és egy lyukas garast sem adtak nekünk. A leghangosabban azok ijesztgettek, akik korábban csődbe vitték az országot

- tette hozzá.

A liberális nem más, mint diplomás kommunista

- közölte Orbán. Ezután nagy tapsot kapott. 

Forrás: Origo, Index

Címlapkép:  MTI/Szigetváry Zsolt

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luiz
Tehát Észak-Korea is egy liberális ország? És miért kellett liberális emlékművet koszorúznod Kínában Boomer? kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1695/16950/169506/16950600_761b2ac0bd9e7785291679ecb6775720_x.jpg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Akkor te is az vagy mert a 92-es Fidesz program vaskosabb liberális volt !
CsipkeRózsa
Az illiberális pedig diploma nélküli kommunista?
balos
Ez a geci o. összekeveri a szezon a fideSSes szarokkal!Ilyen,hogy kommunista nincsen!Szocialista az igen,de ő még ahhoz is sötét volt!Nem kivül belül!
Nessy
Ő csak tudja kormányának és híveinek jó pár tagjával egyetemben!
RonaGyuri
az illiberális pedig egy szaros komcsiból lett libsi, aki jobboldalinak hazudja magát! =))
kereső
"A liberális nem más, mint diplomás kommunista"-tudja ezt valaki normális értelmezni? Mert én bevallom őszintén nem. És ezt sem:"Orbán Viktor szerint liberális okoskodás nélkül is le lehet vezetni a szabadságot"- a szabadságnak milyen "vezetésre" van szüksége?? Milyen az amikor vezetik a szabadságot?
Milyen értelmetlen zagyvaságokat mond!
Nyírfa
@kereső: Nem lehet normálisan értelmezni. Őrült beszéd, és nincs benne rendszer.
Nyírfa
"Brüsszelül nem lehet elmondani, hogy a magyarok őserdőbe vágták a fejüket. " Agyrém.
csak úgy....
trianon a böre öre ne feküggyé migráncs nöre,
mert a liberális nem más, mint diplomás kommunista!:)
brüsszeliül nem lehet elmondani, hogy a magyarok egy őserdőbe vágták a fejüket,nem érti brüsszeliül a magyar,hogy ha az olaf a vöröl és a ledes dógairól írogat...
na eriggy má
silber13
Ezt a szellemi toprongyot rohammentővel kellene már Döblingbe szállítani!
luiz
Tehát Észak-Korea is egy liberális ország? És miért kellett liberális emlékművet koszorúznod Kínában Boomer? kep.cdn.indexvas.hu/1/0/1695/16950/169506/16950600_761b2ac0bd9e7785291679ecb6775720_x.jpg
Nyírfa
És mi a diploma nélküli liberális definíciója? :DDD
Kedves EU, Kedves Néppárt, nektek tényleg kell ez az ember? Ha akkora szükségetek van a fideszre, legalább adjatok a pártnak ultimátumot: maradhatnak, ha néhányan Orbánnal együtt távoznak a színről. A KDNP már úgyis helyezkedik, nem lenne nehéz célba érni. Úgy árulnák el egymást, mint a huzat.
cikicakk55
@kereső: ma 16:03
Szerintem már azt sem tudja mit mond. Egyik szavával üti a másikat. Az egész évértékelője csupa ismételgetésből állt. Soros,Migránsok,Brüsszel, a Gyurcsány kormány stb. Mindenki hibás abban,hogy Ők lopnak,csalnak,hazudnak,hogy korruptak. Szerencsére októberben kiderült,hogy már csak fele annyian hisznek nekik,mint 2018-ban. Bízom benne,hogy hatalmas bukta lesz a végén,már ha egyáltalán megéri a 2022. beteg elme,beteg testben. Remélem azért az elszámoltatást még megéri.
cikicakk55
@Nyírfa: AQkár el is vihetnék magukkal az EP vagy az EB ha ennyire nem tudják eldönteni,hogy mit kezdjenek vele. Majd ott kinn neki adja a tudást,az észt. itthon elég volt bőven belőle és a bandájából. Még a Ük-Ük unokáink is az orbán diktatúra alatt keletkezett adósságokat fogják törleszteni főleg Kínának és az oroszoknak.
cikicakk55
Már megint k. nehéz lájkolni. Van akinél egyből lehet,van akinél lehetetlen. Mi a bánat van már a propival?
Nyírfa
@cikicakk55: Dehogy kénre nekik! :DD Ők is szabadulnának, csak még keresik a módját, mert ilyen még nem volt az EU történetében. :)))
justhpeter
@Nyírfa: Sokkal elegánsabb volna, ha odaadnánk az egész fideSS-kdnp-t nekik, természetesen ingyen !
kereső
@justhpeter: támogatom, vigyék,Én hajlandó vagyok még fizetni is.
Nyírfa
@justhpeter: És nincs retúrjegy! Semmi jónak nem vagyok az elrontója, csak félő, hogy a németek is menekülőre fognák, ha látnák, hogy jön a magyar migránskormány az összes államtitkárával, polgármesterével, és a pereputtyokkal. a vonat tetején pedig ott kapaszkodnának a fideszrajongó hívek Habonytól a mihazánkig. No hiszen! : DDD
justhpeter
@Nyírfa: Sürgősen hoznának egy Unión belüli migráns rendeletet a fideSS-kdnp csürhe ellen még mielőtt a vonat belépne Németországba.
vacsi
Liberális = diplomás kommunista? Hát, ez egy nagy marhaság! A kommunisták soha nem voltak liberálisak, még a diplomások sem!
kereső
@Pegero: Te ezek szerint érted ezt a mondatot- fejtsd már ki bővebben.Hogyan kell ezt értelmezni- légy szives.
Nyírfa
@justhpeter: De nincs retúrjegyük! Nincs visszaút. Na, ilyenkor mi van? Ki fogja befogadni őket? Melyik határon vesztegelnének étlen-szomjan, betegen, hóban, fagyban egy mobilháznak nevezett dobozban, két kerítés között?
teuton
@kereső: Jobbszelröl ne kerj lehetetlent, ök meg a sajat marhasagaikat sem ertik, nemhogy meg tudnak magyarazni. Igaz, ebben Orban a peldakep, mert hogy milyen egy nyilas gatya, azt nem tudna megmondani. De földrajzbol sincs toppon, mert Ferihegyen egyszer azt mondta, 3 millio magyar alairasat viszi Brüsszelbe. Csakhogy az EP Straßburgban van! Nem csak masik varos, hanem masik orszag is! Az ilyen marhasagok az egybiteseknek mindegy, fel sem tünnek, 1 zsak krumpliert vagy Erszebet-utalvanyert az anyjukat is eladjak, nem csak a fideszre szavaznak.
advocat
Viktor! Te is vetted a diplomád? Vagy Soros fizette azt is?
teuton
Tessek mondani, az a papiron diplomas, akinek anyja-apja kommunista, ö maga is ifjukommunista volt, söt 8 evig a Libelaris Internatcionale helyettes elnöke, az micsoda? Finom szolva pavatancos szelkakas, valojaban elvtelen, becstelen haszonlesö, penzert-hatalomert mindenre kepes FEREG!
Macskaszem
Most olvasom, hogy ezt a mondatot is lopta, méghozzá Hunter S. Thompson Rumnapló című könyvéből, amiben ezt a beszólást Art Zimburger ereszti el, aki egy magát igaz hazafinak, jó kereszténynek és hithű konzervatívnak valló BŰNÖZŐ. Fantasztikus, mennyire illik hozzá.
kereső
@Pegero: Azért próbáld már meg.Na légy szives!
csetere
@kereső: Én vigyorgok a sok résztvevőn. Kár, hogy nem magyarok. Lefotózták a külföldi rendszámokat a buszokon.
csak úgy....
@csetere: csak nem karmesterre tapsokolt a pénzért vett tömeg? remélem a shikarit nem vitték magukkal,hogy vergödne haza a polákoktól a jámbor...
SystemError
""a liberális nem más, mint diplomás kommunista" Ugyan nem mondta ki, de ezzel szépen meghatározta a szavazóbázisát is, amit már a közvéleménykutatók is megtettek. Vagyis, hogy a fideszesek iskolázatlan nácik! Azt meg, hogy egy iskolázatlan náci, mit gondol azokról, akik tanultak vagy csak okosabbak tudjuk jól...:)
csak úgy....
@SystemError: orbán egy varázsló,ki sem kell nyilatkoznia semmit és örjöng a paraván mögé zárt,politikailag átvilágított "tömeg"! ma különösen szar volt de lesz ez még ...
Béla333
"A liberális nem más, mint diplomás kommunista"

Amikor Orbán és sleppje a diplomáját szerezte, akkor még liberálisnak vallották magukat.
Tehát ő is csak egy diplomás kommunista?
namihami
A kijelentés hiteles demonstrálását lásd a Fidesz teljes vezérkarában.
csak úgy....
@Qqberci: elöbb állapítod meg az áder kifogott halairól,hogy azok micsodák mint a "csutkányról" !
SystemError
@Qqberci: Ő egy több dimenzióban kiterjedt féreg... Lesz dolga a pszichológusnak, ha majd össze kell rakni Orbán darabjait, de már gyakorlottak Orbánnal kapcs Svájcban. Nem az első lesz..:)
verőce21
Jött már az sms, a 30 ezüstpénz jóváírásáról? - sok ostoba foxi-maxi diplomás komcsi...
csetere
@kereső: A Facen volt a hírfolyamban. Lehet, hogy azért álltak a buszok olyan közel egymáshoz, hogy ne lehessen látni a rendszámot.
Rockxy
A politika arról szól, hogy mindig a helyzethez kell igazodni.
Mert ha nem igazodsz, mész a süllyesztőbe, mint németmiklós.
Az álszentek ezt köpönyegforgatásnak nevezik, és szerintük csak akkor aljasság, ha más csinálja.
SystemError
@verőce21: Sajnos még a Kubatov lista fogja a hálózatot, mert először az iskolázatlan és/vagy náciknak küldi ki a központ... Tudod nekik több idő kell felfogni. Vagyis nektek:)
csak úgy....
@verőce21: oszt te forintért hülye? tutajos-tutajos,tallini tutajos...
csak úgy....
@verőce21: egy állítólagos értelmes embernek észre köne venni,hogy a törzsfönönök agyilag zaklatott..
tudode
Olan helös az aki má minen vót, csak méhecske nem csak karaktergyilkoska:
,
Na ki vót az igazi liberális az őskorban?
.
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow
.
Osztr' napraforgó, vagy mi a pikula lett az alapítók selejtjéből!
Aki Én
Mondta az MSZP párttitkár fia, a KISZ titkár, a libsi alelnök...
SystemError
@csak úgy...: Az hogy választékosan is tud fogalmazni csak a nevltetése. Szerintem amúgy vontatottan próbálja mindig erre kihozni, hogy ő valaki, csak aztán sehol semmi mondanivalóban..egy paraszt..:) Próbálkoztak a szülei vagy eleve olyan közegben nőtt fel, hogy Durbincsnál választékosabb. Mondjuk Durbincs legalább nem játsza meg a szalonnácit és önmagát adja, ha már...:) A véleményeit nézem, akkor már nagy a baj, mert szerintem egy sarki kocsmában emelkedettebb a tartalmi mondanivaló és a közvélekedés a közügyeinkről, mint ami ebből kijön néha...:)
Lepényleső
Ő csak tudja,neki is olyan van a sutba? Bár most nem azt hasznosítja,hanem azt amit egy piktor is kapna?
verőce21
Oszt' a diplomás kommunisták még azt sem tudják, hogy az erdőt fák alkotják? :)
csak úgy....
@SystemError: egy picit sem érdekel,hogy ök eselleg választékosabban mint én, szar is vóna ha kiderülne,hogy a proletár diktatúra alatt,semmi sem ragadt rájuk!
luiz
Dunaújváros üzeni: Góóól!
Én meg azt, hogy te lőttél, kapufa, a dunaújvárosiak meg ismét ficakot raktak a szádba
csak úgy....
@durbincs: te bányász féreg,te korona vírus terjesztö? a tibidet nem vitték magukkal a bértapsikolók? kezdek aggódni a hülyegyerek miatt..,nem tud lengyelül,max a
www.youtube.com/watch?v=gHQTyOeHbDg
terlasz
Ő csak tudja, mert büszke liberális volt, amíg érdekből köpönyeget nem váltott.
Yoda69
Ezt O1G biztos tudja, hiszen volt már kommunista is, liberális is. Azt nem tudom hogy lediplomazott-e vagy sem, mert az ilyen hazug geciktol az is kitelik hogy vette a diplomáját.
fahrenheit451
"There is no such thing as a liberal. A liberal is a Commie with a college education, thinking negro thoughts." - ezt valójában egy cégéres rasszista patkány mondta... régen is, és most is!

orulunkvincent.blog.hu/2020/02/16/orban_viktor_esete_a_vincenttel
silber13
@Yoda69:Hát a diploma vásárlás O1G-ről, és néhány hasonszőrű társáról majdnembiztora vehető.
kereső
@Pegero: a kobra öl, a hid áll,m a vidra meg él/épit. A közös bennük- a szárazföld, és a viz -mint "élőhely". De már ne fáradj.
kereső
Orbán csak a mondat első felét mondta el.A mondat második fele ad "értelmet " az első felének.
Balogh Gábor újságírója a Facebookon azt írta: ez a mondat Hunter S. Thompsontól, a gonzó újságírás megteremtőjétől származik.

Az ő Rumnapló című regényéből készült filmben hangzik el ez a mondat a film egyik karakterétől, Mr. Zimburgertől. Mr. Zimburger a film alapján nemcsak a liberálisokat nem szereti, de rasszista is lehet, mert a teljes mondat így hangzik: „Nincs olyan, hogy liberális. A liberális az egy diplomás komcsi, aki nigger gondolatokat gondol.” (There's no such thing as a liberal. A liberal is a commie with a college education thinking negro thoughts.)

Mr. Zimburger a szereplő, fehér, magát hazafiasnak, kereszténynek tartó bűnöző. Ez tökéletesen illik orbánra- kiegészitéssel: fehér, magát kereszténynek,hazafiasnak, tartó - hazug, szociapata, barna inges bűnöző.
Gondolom, már az is megvan, hogy kik lesznek a "niggerül gondolkodók".
Aki Én
@qrbincs: Ma is én vagyok a liblinged? Beteg...
Aki Én
@verőce21: Ezt kérdezd meg orbántól, vagy bármelyik komcsi kollégájától. Vannak elegen.
nezelodo
@luiz: tegnap 16:13. Ne azt nézd mit mond, hanem arra figyelj, amit tesz! Mindjárt nem olyan zavaros a kép! Amúgy szívesen megnézném egykori liberális barátja, és szobatársa képét, amint olvassa egykori elvbarátja vélekedését, róla is...
tudode
Na jó)
.
Akkor tekintsük meg mit ír az újság, és az érintettek cáfolták-e azt, hogy mi a bánatot tettek ezek a selejtek:
.
Plagizálok egy hsz-t!
.
"""Ez a "Hogyan köpjük arcon saját magunkat" c. tanfolyam kötelező vizsgaanyaga."""
.
liberális
.
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow
.
""A budapesti liberális világkonferencián készült riport Kövér Lászlóval és Orbán Viktrorral""
.
Az egyik selejt az IGAZI LIBERÁLISRÓL, a másik arról mesél, hogy NYUGALOMRA VAN SZÜKSÉGE ENNEK AZ ORSZÁGNAK!
.
Oszt' gondútak egyöt, oszt kettő lett belőle
.
Orbán Viktor és Kövér László volt kommunista ügynökök.
.
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=3s
.
Ehhez nincs mit hozzátenni!
.
--- Veszélyes-e egy volt kommunista elhárító az Orbán-kormányban?
.
www.youtube.com/watch?v=lmOUlDtVZ2Y
.
???
fahrenheit451
"Ki is derült hamar, hogy miniszterek elnöke még ezt a szellemesnek szánt mondatot is lopta (ahogy a párt összes szlogenjét, ötletét, mindent, ami csak körülveszi húsz éves kora óta, az lopott)"

"Mráz Ágoston Sámuel: Orbán Viktor beszéde a kormány egy évtizede képviselt értékrendjét tükrözte

Ez mennyire igaz legalább. Magam is így gondolom. A kormány egy évtizede képviseli a lopás, a hazudozás, a sunyi uszítás, az ócska megélhetési kommunistából ócska megélhetési konzervatívvá vedlett, valójában maffiarendszerben működő zsarnokság célravezető voltát. A kormány, a NER-lovagok, Orbán Viktor értékrendje egészen pontosan ez."

"apropó! Hiányoltam őnagyságát, mármint Lévai Anikót. Nem úgy illett volna a keresztény fehérmagyar családmodell értelmében, hogy ott szurkoljon az első sorban a zurának? Most nincs befőzési szezon, tehát lett volna ideje ott tapsikolni"

kolozsvaros.com/rovidek/nagyon-viccesnek-tetszik-lenni-a-miniszterelnok-urnak/
görbetükör
@Shikari: viszont ha plagizálja, még "álamfő" is lehet! :D
Clavigo
"""" Brüsszeliül nem lehet elmondani,hogy a magyarok egy őserdőbe vágták a fejüket "",,,, Vazzzee,,,,,ez az idióta csak azért jártatja a pofáját,,hogy a gyomrát szellőztesse ???
kereső
@Pegero: már nem érdekel. az sem, hogy mit válaszoltál volna, az eredeti kérdésre- amire kérdéssel feleltél. időközben kiderült- mint mennyből a villámcsapás, hogy orbánod /istened bebarnult.Fogott az ing.
Clavigo
@Shikari: Rád szüksége van a társadalomnak,,, Jól teljesítesz, mint wc- kefe..
advocat
A szöveg vélhetőleg Orbán Viktor egykori szövegírójától, a Corvinus Egyetem rektorától, Lánczi Andrástól származhat, aki már két éve idézte azt egy blogbitt nem ér véget az idézet, teljes egészében ugyanis úgy hangzott,
nincs olyan, hogy liberális. A liberális az egy diplomás komcsi, aki nigger gondolatokat gondol.
Pálinkafőző Rézüst
a kis köpcös idióta magáról beszél... gratula... :))))))) szerencsétlen fasz román cigóó...:))))
nezelodo
@Shikari: Alighanem nem tudsz róla, de szajkózod nagyjából azt, amit a harmincas évek talán első szelektáló törvénye előrevetített, és nem csak a zsidók egyetemi tanulását próbálta akadályozni, hanem azoknak a nőknek is elállta az útját, akik aztán "a kávéházakba ülve lázítottak", a nagyszerű, éppen a háborúba sodródást előkészítő lovastengerész ellen is. Nagyon is passzol ide a Kövér a nőknek szánt szülőgép szerep deklarálása, amiből kiviláglik, milyen egyezés van az ő kommunista családi neveltetése, hitvallása, öröksége, és a fasizmus között.
kereső
@Pegero: Ennyi? Arra miért nem reagálsz, hogy milyen következtetésre jutottam elolvasva az idézett mondat második felét? Egyszerűbb ez igy ugyi?
nezelodo
@Shikari: Horthy nagyszerűségét gondolom minden családnak a képébe vágod, akiknek a gyereke, apja, nagyapja a Donnál fagyott halálra, nagy sikered lehet. Ha meg azoknak dicsőítenéd akiknek a barátait, szomszédait, Auschwitzba vitték "üdülni" biztos nagy megbecsülésbe lenne részed. Ha apám élne, és neki mondanád ezt, nem érnél a mondatod végére, mert azonnal találkoznál a meggyilkolt barátaival és családjával.
tudode
Ennyi baromság után illene már az APRÓ MELÓHOZ is hozzáfogni, már ami az állampolgárokat közvetlenül érinti, mert ha nem KUDÁ PASLI DOMOJ lesz a vége úgy, hogy a saját nyákján csúszik oda, ahonnan jött!
.
Polemizál, polemizál, miközben ÉVENTE TÖBB TÍZEZER ÉLETERŐS ÁLLAMPOLGÁR lesz a kórházi fertőzések, az ellátatlanság miatt ennek a bagázsnak az áldozata, a karaktergyilkoláson kívül!
csipetke
Ez bizony így van.Ebben nem hazudott viktorviktorovics.Az egész fidesz vezérkar kivétel nélkül kiugrott kommunistákból áll.
Van köztük volt pártttitkár,stb.Matolcsi-MSZMP tag
Pintér Sándor-MSZMP titkár
Harrach Péter- MSZMPtag
orbán viktor KISZ titkár
varga Mihály KISZ titkár
rogán KISZ titkár
dajcstompi KISZ titkár,stb,stb
Aki Én
@Pegero: Nem a nemzeti beteg mondta, hanem Hunter S. Thompson. Csak a vajdád gyáva volt folytatni.
kokopelli
@görbetükör: ..lehet hogy a A.Finkelstein és állandó jellegű tettestársa a G.Birnbaum újra megbízást kapott,
mert ß@r lett a palacsintába azzal,hogy sok éves hazugságaik felfrissítésre eljött az idő!Az általuk kidolgo-
zott "Soros monda" elavult!A kormány meg elég béna ahhoz,hogy új ellenség-kampányt indítson?
kokopelli
@csipetke: ...lehet,hogy a felsoroltak már régen visszaadták a diplomáikat,vagy tagadják,hogy liberálisok voltak??
Egy biztos,hogy tudathasadásban szenvednek!!! Az a "rohadt múlt" mindig utoléri az "ilyeneket" (;-)
ómió
Viszont, hogy nagy különbség nincs az említettek közt, az tuti!
nezelodo
@Shikari: Megérdemelnéd, hogy a kedves felmenőid története is olyan demagóg állítások sorozata lenne, mint amit te annak tartasz. A hozadéka meg az lenne, hogy nem kellene szégyenkeznünk az ilyen torz lelkek miatt, mert meg sem születtél volna. Jobb hely lenne Magyarország.
verőce21
Szerintem liberálisék rosszabbul viselik az igazságot, mint mi a rágalmakat...
Liberálisok = diplomás kommunisták. :)
verőce21
Lipsik úgy tesznek, mintha nem értenék. "Ezek egymással ellentétes jelentésű fogalmak.” – azt mondják...
SystemError
Viktor azért tudja mire bukik az iskolázatlan surmó célközönsége..:)
Sámannus
Akkor mészaros rögtön tele is fossa a gatyáját minyimum.
nezelodo
@Shikari: Elég szomorú lenne, szerencsétekre az alkotó többség még eltűri ezt a gyalázatot amit művel a hatalom. Mit gondolsz, miért hagyta ki Orbán Romániát a formálódó "új tömörülés emlegetésekor"?
simmering73
"Orbán ún. “évértékelőjében” feltűnést keltett mondat, miszerint “A liberális nem más, mint diplomás kommunista”, amellett, hogy hazug, ma már köztudottan egy fajgyűlölő filmkaraktertől származó idézet, amely eredetiben így hangzik: “Nincs olyan, hogy liberális. A liberális az egy diplomás komcsi, aki nigger gondolatokat gondol.”

"Az ostoba, rasszista idézet egy Zimburger nevű szereplőtől való a Rum Diary című filmből, egy buta ember buta szövege. Orbán szájából sem hallatszott jobban, a pódiumon is egy buta ember buta szövege volt. Arra azonban jó, hogy meghatározzuk vele az illiberális fogalmát, amiről Orbán próbálja elhitetni azt, hogy az valami merőben új dolog. Erről szó nincs, az állam kisajátítása egy önkényuralmi rendszer által az egyeduralkodó kezében, és az állam mindenhatóvá tétele, a civil élet és a polgári szabadság, az egyéni jogok felszámolása, a jogállam és a demokrácia kiüresítése és megszüntetése fasiszta program, nem számít, milyen hamis ideológiával próbálják leplezni. Ezért az illiberalizmus valójában antiliberalizmus, antidemokrácia, antiszemitizmus és fasizmus, csak ezt próbálja intelligensebbnek tűnő formában előadni."
nepszava.us/az-illiberalis-nem-mas-mint-diplomas-fasiszta/
teuton
@Shikari: TE egy szarospelenkas munkanelküli bozgor adocsalo bertroll vagy, de eleg egyedül, akkoris, ha mindig többesszamban beszelsz magadrol. Magyar meg annyira vagy, mint a becsi virsli osztrak...
kereső
@ómió: 15:42, kénytelen vagyok igazat adni neked:Mr. Zimburger a szereplő, fehér, magát hazafiasnak, kereszténynek,konzervativnak tartó bűnöző. Ez tökéletesen illik orbánra- kiegészitéssel: fehér, magát kereszténynek,hazafiasnak,konzervativnak tartó - hazug, szociapata, barna inges bűnöző.
teuton
Amiota nincs Finkelstein, azota a csuti mar nem csak penzt lop, hanem a szövegeket is masoktol...
Borsodi
Arról nem beszélt,hogy 2010 után akik csak tudtak külföldre menekültek,az egész Országot egy szakadékba lökik.egyre rosszabb a közbiztonság,egyre többen veszítik el a munkahelyüket és a házukat,menekülnek a halálba mert elveszítették amiért egy életen át dolgoztak.Kisemmizik,felhígítják a Magyar népet mindenféle bűnözőkkel,és szentként ünneplik magukat ezek a kommunistából lett állkeresztények .Ez szégyen !
verőce21
Ugye a Fideszesek lehetnek nácik, fasiszták, rasszisták... - ami hazugság -, ám a libsik nem kommunisták!
Főleg nem diplomás kommunisták...:)
fahrenheit451
Orbán ezt is lopta. A sok idióta meg vele nevetett - kikent-kifent polgárilag túlfűtött töpörtyűfesztivál hangulatban, mert a polgár az töpörtyű/fesztivál/zenekar.

Orbán összeollózott a legsötétebb kommunizmusból és a legsötétebb fasizmusból mindenféle szart, és ráöntötte a magyarokra - kísérletképpen. És igen, van Magyarországon 2,5-3 millió kísérleti *atkány, akik hagyják magukat... hagyják, hogy kísérletezzenek rajtuk (plusz a székelyek).
Ha jobban belegondolsz, ez őrület, baszd meg!

Már nem ezer évezett, csak száz évezett. Ez fejlődés, vagy felejtés, vagy önfék és ellensúly?
terlasz
"Fideszesek lehetnek nácik, fasiszták, rasszisták... - ami hazugság -, ám a libsik nem kommunisták!
Főleg nem diplomás kommunisták...:) "
Ez most mi akar lenni? Ha ezek csak egy trollszintű, tartalom nélküli megkülönböztetésre szolgáló szitokszavak, akkor igazad lehet. Valójában a felsorolt nézetek pártállás nélkül léteznek.
ómió
@Shikari: Dehogynem! Bunkóságból, hazudozásból, lopásból meg aljasságból "diplomáztak"! PhD!
ómió
@kereső: Orbánra vagy kénytelen hazudni, bolsifi? Megértelek, hiszen a magadfajták az Internacionálé eléneklése után láthatólag mindig a másikra kötelesek hazudni saját bolsiságukat! Már 89. óta! A saját barnainges szövetségesüket meg szintén Orbánra hazudni, azért, már felér egy szövetségesi hátbaszúrással! Még mindig ez a bolsi divat?
advocat
@csipetke: Hol volt Pintér MSZMP-titkár? Mert a belügyben mindenkinek "illett" párttagnak lenni! De titkárnak nem.
advocat
@kereső: Viktor fehérsége aggályos.
ómió
@Shikari:Ebben nem tudnék veled vitatkozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.