A tavaszi és az őszi ülésszakok elején Orbán Viktor rendre felszólal napirend előtt és ismerteti, mi áll mögöttünk, illetve előttünk. Vasárnap évértékelőt tartott, de ettől függetlenül még arra lehetett számítani, hogy hétfőn a Házban is szólásra emelkedik. Nem így történt. Szabó Tímea szerint nem mert felszólalni, aminek az oka a dunaújvárosi Fidesz-vereség.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

teuton
@Mirabilis: Ne vardd el a roman hascsikari trolltol, aki a szaros pelenkajaban napi 12-16 orat mocskolodik a gep elött az ev 365 napjan, hogy tajelozott legyen es minden valos tenyt-adatot ismerjen... Füle a hallasra nincs, szeme a latasra nincs, de van jo hosszu nyelve!
surdilloFUJT
@Shikari: naaa szőröstalpu,bocskoros nyustyu,okádj a román rendőrnek,és tájékozódj,mielőtt beleböffensz a felnőtt magyarok dolgába!!!Tegyen magáévá a havasi barnamedve!!!
Aki Én
@Shikari: Magyar érdek az is, hogy a fidesz házipedofiljának ügyét 10 évre titkosították? Vagy az, hogy egy újabb fideszes tolvaj nem vonul börtönbe? Vagy az, hogy választott ellenzéki képviselőket kitilt a házmester, hogy ne tudják képviselni a valós többséget?
Bolsi fajankó :)
Aki Én
@Shikari az ánuszlakó: megnevettettél :) annyira fantasztikus, ahogy hozod a hazug formátokat. Gyakorlatilag egyszemélyben vázolod a szektátok tempóját. Jó, hogy vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.