NA EHHEZ MÁR POFA KELL!!! =)) Ellenzéki Ellenzéki pozícióhalmozás JZs 2020. FEBRUÁR 20. CSÜTÖRTÖK. 0:35 FRISSÍTVE: 2020. FEBRUÁR 20. 4:54 ă6ć Egy polgármesteri tisztséggel összeférhetetlen a felügyelőbizottsági tagság, ha maga a testület ügyvezető feladatokat is elláthat, döntést hozhat, ám erre a kérdésre persze csak a cégiratok pontos ismeretében lehet egyértelmű választ adni – mondta lapunk kérdésére Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője azzal kapcsolatban, hogy Őrsi Gergely II. Kerületi MSZP-s polgármester a kerületvezetés mellett a FŐKERT felügyelőbizottságának elnöki posztját is betölti.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na kérem ehhez már tényleg pofa kell

Miközben „Benyújtották a Lex Dézsit: módosítják a törvényt a győri polgármester miatt”

Ahogy olvashattuk „Ahogy elődje, Borkai Zsolt esetében, úgy a frissen megválasztott győri polgármester, a szintén fideszes Dézsi Csaba András polgármestersége érdekében is törvénymódosításra van szükség,”. Az új polgi „továbbra is a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház osztályvezető főorvosaként, kardiológusként fog dolgozni”!
Ahogy mondani szokás nincs ebben semmi különös, ez ártunk ás qurmányunk kedves szokása.
Ez az elmúlt napok egyik híre volt, talán már be is nyújtatott. Ebbe csapott bele a derék Magyar Hírlap. Igen volt bőr a pofájukon:
„Alapjogokért Központ: A polgármesteri feladatok ellátása egész embert kíván Őrsi esetében is
Ellenzéki pozícióhalmozás”
Aki Én
Ez nem semmi... a gátlástalanság csimborasszója

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.