Hazugságnak tartja a férfi magyarázkodását.

Reagált Orosz Bernadett bántalmazója állítására, hogy ő nem is emlékszik a brutális verésre

Az egész országot sokkolta Berni története, aki tavaly november 11-én osztotta meg Facebook-oldalán fotóit a felismerhetetlenségig összevert arcáról. A miskolci édesanyát volt párja, K. István bántalmazta. A bírósági tárgyalás során a nő továbbra is kitart a saját igaza mellett és ötmillió forint kártérítésre nyújtott be igényt.

A férfi, István az állítja, hogy a fele sem valóságos annak, amit a nő állít róla és a történtekről. Továbbá azzal védekezett a hatóságnak, nem emlékszik arra, hogy bántotta volna Bernadettet. István személyiségi jogok megsértésére hivatkozva ötmillió forintos kártérítésre tart igényt.

A férfi tagadó vallomása után most reagált Bernadett is a Tények műsorában, illetve közösségi oldalán is közzétett egy hosszabb bejegyzést.

„Maga a “nem emlékszem” is kiüti nálam a biztosítékot, mert nem ez az igazság. Az előző két bántalmazásra sem emlékszik?!"

- írja posztjában Bernadett.

„Ezt mindenki tudja, egy laikus is, hogy ez a legjobb védekezési módszer a hatóságok előtt, mert ezzel senki nem tud semmit kezdeni. Hipnózisba gondolom működik, ha levinnék valószínűleg emlékezne, de ez nem igaz. Azért nem igaz, mert akkor nem ad egyből adekvált választ. Nem kezdi el menteni magát a helyzetből, ő teljesen felmérte, amikor tetten érték. Teljesen képbe volt”

- fejtette ki véleményét a hat gyermekes édesanya, aki azóta se találkozott Istvánnal.

A Tv2 híradója kereste a férfit, aki nem kívánt megszólalni. Azzal kapcsolatban, hogy sikerült-e megegyezniük, arról egyelőre nem tudni semmit.

Forrás: Blikk

Kép: TV2

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ideje ezt az urat felterjeszteni valami igen magas állami kitüntetésre, és biztos hogy a regnáló képviselője együtt érzőn ráz majd kezet vele az átadó ünnepségen.
solidedge
A bántalmazót szintén jól meg kell verni. Hátha arra emlékezni fog.
vacsi
Természetes, hogy nem emlékszik, hisz nem ő kapta a verést! Próbáljuk ki: verjék össze annyira, mint ő tette a barátnőjével, és lássuk, így mire emlékszik! Szerintem rögtön visszatér a memóriája!
vacsi
@solidedge: Bocs, most látom, hogy Te is ezt javasoltad!
SystemError
Már többször írtam, hogy a csávó egy geci a nő pedig egy kapcsolati betegség rabja:

"A legnagyobb hibát akkor követtem el amikor két héttel megismerkedésünk után lebukott más nővel én pedig hagytam magam érzelmileg zsarolni és mellette maradtam."

Tehát ezek után már verte, bántotta semmi. Most megtörtént ez és megint feljelentés nélkül...

Amellett, hogy egyértelmű az ügy, egy tetű féreg a csávó kérdezem, hogy mit vártok kedves hölgyek az ilyenektől... Persze izgalmas meg minden a bűnöző lelkület, de sajnos egy ilyen ügynél szerintem már az sem megoldás, ha jól kezelik a történteket. Ne történjen meg, mert ennél sokkal rosszabb vége is lehetett volna.

Ezt meg majd kicsit megdolgozzák a tesók bent. Talán megtudja, hogy milyen kiszolgáltatott nőnek lenni, de arra is a fejemet teszem, hogy a nőnek is hasonló lelkületű pasija lesz újra és újra... A jó magyar depresszív kapcsolati betegség
silber13
@gloriamorriso: Készüljön a " hirdetések miatti bírósági tárgyalásra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.