Az LMP korábbi elnöke is felszólalt a lap által szervezett tüntetésen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az LMP-ről csak annyit, hogy tisztelet a kivételnek, mindig is, és most is a fidesz szatellit pártja!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Olvasva egy két cikkét a Pesti srácoknak, intelligensebbnek gondoltam Schiffert annál, hogy ezt az alpári stílust és sokszor a tények tagadását hiányolja!
RonaGyuri
Azért ez jellemző

A derék Szakasits unoka ismételten leleplezte önmagát

Az igazat megvallva egy csöppet sem csodálkozom azon, hogy Schiffer András, az LMP alapítója és egykori vezetője, többek között Stefka István, a PestiSrácok.hu lapigazgatója és Huth Gergely a lap főszerkesztője társaságában, az utóbbi meghívásának eleget téve tüntetett a Google Magyarország székházánál.
Mint jeleztem a dolog magában sem meglepő, de igazából a felháborító a mondandója, sőt annak módja még ennél is durvább. Valójában Martin Niemöllert karikírozza.
S akkor még nem is tettünk említést arról a tényről, hogy bátran kiállt a gyermekpornó szabad terjesztése és az előírások durva megsértése (a törölt felhasználó újraregisztrálása mindenütt azonnali kizárásra adhat okot) szabadsága mellett. Ja úgy mellékesen ezzel együtt volt egy másik kitiltás is, de az – bár egyértelműen egy hazug bemószerolás eredménye volt – nem bántotta a csőrét!!! =))
RonaGyuri
Na nekem igazából most esett le a tantusz

A Pesti Srácok kitiltása körül is folyik a tömény néphülyítés

A párt központi naplapja is foglalkozik (a főoldali kínálóban több cikk is) ennek a szennylapnak a vélt kálváriájával. A dolog azon része, hogy – ahogy ez lenni szokott a szabad vélemény-nyilvánításra hivatkozva verik a tam-tamot, miközben ugye a választott képviselőket …., egy dolog. Azonban a „Az orwelli idők megérkeztek, készüljünk a bozótharcra!” címmel rittyentett irkodmánynak van egy sokat megmagyarázó gondolta.
Túl azon hogy a címmel egyértelmű bizonyítékát adták annak, hogy „George Orwell 1984 című disztopikus vízióját még sosem olvasták és a nagysikerű filmet amit 1984-ben belőle készítettek sem látták”, a gondolkodásukról is egyértelmű képet adnak.
„A YouTube zéró toleranciát gyakorol minden olyan tartalommal szemben, amely a gyermekeket szexuálisan kizsákmányolja vagy kihasználja” – idézi a szerinte „semmivel sem bizonyított, általános állásfoglalás”!
Nos úgy vélem itten van az eb elhantolva. A „zéró toleranciát” értelmezik nagyon másképp! =))
Ami persze érthető, hiszen ártunk és qurmányunk gyakorta hivatkozik arra, hogy az antiszemitizmus vonatkozásában 0-toleranciát vallanak!! =))
Béla333
Persze szokás szerint már a cikk címe is hazug és manipulatív! Mert a cikkben benne van, hogy Schiffer most is a nagyvállalatok önkényes döntései ellen emelt szót! És hogy a Pesti Srácok tüntetésén? Ő elmegy bárhová vitázni, ahová meghívják!

"Szerinte az, hogy egy újság YouTube-csatornáját egy kattintással le lehet kapcsolni, az nem csak annak az egy szerkesztőségnek a magánügye. Nem az a felháborító, hogy a tárhely-szolgáltatónak vannak általános szerződési feltételei, hanem, hogy nem világos, hogyan lehet jogorvoslattal élni a törlésre vonatkozó döntése ellen. És az sem világos, hogy milyen arányossági mértéket alkalmaz a cég, amelyik a szankciót alkalmazza - mondta Schiffer, aki szerint jelenleg ezek az óriásvállalatok olyan szerződési feltételeket diktálnak, ahol sem arányosság nincsen, sem személyre szabottság nincsen, és nem világos az sem, hogyan lehet hatékony jogorvoslattal élni az óriásvállalatok önkényével szemben."
kereső
"A magyar nemzeti érdeket az szolgálná, hogy a magyar kormánypárt egy meghatározó európai pártcsalád tagja maradjon. A magyar nemzeti érdekkel szemben azok vétenek, akik ennek ellenében kampányolnak külföldön."
"Hazaárulás az euro bevezetésének követelése"

Idézetek Schiffertől.
Nem hallottam ,olvastam a felháborodását, amikor a youtube minden előzetes értesités nélkül lekapcsolta Gyurcsány Ferenc csatornáját, épp az évértékelője napján.(mint utóbb kiderült, két kamu profil volt a "bejelentő. valótlan tartalommal).
Hol volt akkor a nagy jogvédő?
Béla333
Persze akik csak a szart akarják keverni, azok kiragadnak mondatrészeket és azokat idézgetik, a helyett, hogy az egészet idetolnák! Ugyanis ez így szólt:
"A magyar nemzeti érdekkel szemben azok vétenek, akik ennek ellenében kampányolnak külföldön, no meg azok, akik - sokéves idióta viselkedésük eredményeként- magukat szorítják ki onnan."

A másik ide idézett mondatot is csak kiragadták a környezetéből, ugyanis az meg így szólt:
"Azok a pártok, amelyek az euró minél korábbi bevezetését követelik, nettó hazaárulást követnek el
– jelentette ki. Schiffer szerint az euró bevezetése növelte a távolságot az egyes tagállamok között, amelyet ő Szlovákia példáján keresztül illusztrált. A népszerű bezzegországnak ugyanis a jóléti kiadások, bérek és nyugdíjak jelentős megnyirbálása mellett volt lehetősége megőrizni saját versenyképességét."

Ezért reménytelen itt bármiféle párbeszédet erőltetni, ha a magukat demokratának hazudók is csak a Fidesz szintjén tudják elképzelni a párbeszédet!
Béla333
Ja még egy: Amit a Pesti Srácok tüntetésén elmondott, abban meg igaza van, hiszen pl. a hőn szeretett Gyurcsány oldalát is azért kapcsolhatták le, mert a Facebook úgy működhet, ahogy azt Schiffer elmondta!
Mindenkire igaz amit Schiffer mond, csak a jelek szerint az igazság is oldalaktól függően változik - az áldemokraták szerint.
Ha valaki nem akarja megérteni, akkor teljesen felesleges azt eröltetni, úgysem lesz füle a szavakat meghallgatni.
Béla333
Ebben az országban a jelek szerint csak két csoportosulásnak lehet igaza:
A DK-soknak és a Fideszeseknek.
Mindenki más csak ezen két csapat ellensége!
Ők jól elvannak a saját pöcegödrükben, aztán meg csodálkoznak (vagy nem) hogy milliószámra mennek el az értelmes fiatalok és idősek ebből az országból.
kereső
Szlovákia példáján keresztül illusztrált- na ez az. Miért nem tűnik fel Schiffernek, hogy Magyarország kormánya, vezető kormánypártja 10.éve a jóléti kiadások,( eü.ellátás, szociális ellátás), az oktatás, kutatás, a nyugdijak jelentős megnyirbálása mellett sem őrizte meg versenyképességét, és a magyar fizetőeszköz elinflálásával egyúttal a kis megtakaritások is az enyészetté lesznek. Ezt megoldották az euro bevezetése nélkül. És még az sem tűnik fel a derék Schiffernek, hogy az euroval rendelkező szlovákok átjárnak az "olcsó" Magyarországra bevásárolni. És , ha már euro bevezetés- talán nem lett volna módja a kormánypártnak arra, hogy a forint elengedésével -nincs árfolyamcél- hogy kifossza a magyarokat. Szerintem , az hogy lehazaárulóz magyarokat, pusztán azért mert nem ért a gazdasághoz, pénzügyekhez- minősithetetlenné teszi ezt az embert- és nem mássá, mint egy fidesses szekértolóvá, Hogy merészel bárki "hazaáruló" jelzővel illetni? - ez eddig csak a fidess retorikájában fordult elő.
Béla333
Az Eurót akkor kell bevezetni, ha a gazdaság versenyképessége jó.
Ha ezt nem vesszük figyelembe, akkor rossz árfolyamon tudjuk/tudják átszámolni az árfolyamokat, ami nagy kárt okoz az országnak.
Ezt mondta Schiffer. (Magyar-magyar szótár?!)
kereső
Ha azt vesszük figyelembe, hogy az ország kormánya, és a magyar fizetőeszköz védelmére hivatott!!! Nemzeti Bank árfolyampoltikája csak abban érdekelt, hogy gyenge legyen a forint- az nem használ a versenyképességnek sem. Talán ezt is illene felismerni a nyilatkozónak. Mert qrva szépek a számok igy /ezáltal magyar forintban, de ugyanez euróban/dollárban számolva picsafüst. És nem értem, hogy miért is nem ez a hazaárulás, miért az, ha annak bevezetését követelik. Ennek az orbán istennek idejében persze nem lesz eurónk, lehet, hogy albániában hamarébb lesz. Addig meg a magyar polgár szivjon az import árakban megjelenő gyenge forint miatt is!növekvő infláció miatt. De hazaáruló, mert káromkodik, és szidja a kormányt, meg az mnb-t.
kereső
@Béla333: Qrvára el vagy tévedve. Te bele vagy hülyülve a dk és gyurcsány ellleni utálatodba- és még egy ilyen undormányos schifferi megnyilvánulás utáni felháborodást is a dk nyakába varsz. Nem kell ahhoz dk-s nak lenni, hogy felháboritónak tartsam Schifffer hazaárulózását,. Ezek szerint Mellár , Róna is hazaáruló, meg persze sokan mások is.
kereső
Schiffer minden megszólalása, csak is és kizárólag a fidessnek/orbánnak jó. Őket erősiti.
Béla333
@kereső: 08.58
Olvasd már el értelmezően a mondatokat:
"Azok a pártok, amelyek az euró MINÉL KORÁBBI bevezetését követelik..."
Lefordítsam neked? Nem az EURÓ-val van a gond, hanem azzal, ha azt ész nélkül, minél hamarabb akarják bevezetni! Akkor kell bevezetni, amikor az országnak a legjobb!
Béla333
@kereső: 09.04
Ugyan az, mint az előző hozzászólásban!
Te nem érted mit jelent az, hogy az ész nélküli azonnali bevezetés nem jó az országnak!
Szerinted meg jó! Ez van!
Béla333
@kereső: 09.05
Ami jó Orbánnak az az, amit most pl. Gyurcsány TESZ!: újra és újra összeugrasztja az ellenzéki pártokat és politikusait. Így a Fidesz helyett egymással foglalkoznak. Ez kell a Fidesznek!
Nessy
Az LMP-ről csak annyit, hogy tisztelet a kivételnek, mindig is, és most is a fidesz szatellit pártja!
kereső
Szó nem volt itt "ész nélküli" bevezetésről, senki részéről sem. Ami meg a mondandómat illeti, nem érdekel ha egy jogász úgy nyilatkozik meg valamiről, amihez nem ért- hogy nem ért vele egyet. Engem nem háborit fel, hanem az, Hogy hazaárulónak kiált ki embereket, mert mást gondolnak, mint őfényestekintetúsége. De Te ezzel, csak ne foglakozzál- mert szerinted ez is igy helyes, ha már Schiffer mondta. És senki nem mondta- legalábbis nem olvastam róla, hogy nincsenek feltételei az euro bevezetésének. A szarrá tevést meg anélkül is elintézte a fidess kormány, ami Schiffer hivatkozását illeti. Ha tényleg annyira jól állunk gazdaságialag, a gdp növekedés az egekben, az államadósság csökken???,akkor miért is nem lehet el kezdeni a felkészülést az euro bevezetésére, mint ahogyan a horvátok teszik. Mert orbán&co-nak nem ez az érdeke. Ennyike ez csak, a hazárulózás meg fidesses tempó.
kereső
@Béla333: és a minél hamarabbi, nem jelenti az azonnali-és minden feltétel nélküli bevezetést. De ehhez tudni kéne magyarul.
Béla333
@Nessy: 10.19
Ki beszél itt az LMP-ről?
kereső
@Béla333: Béla, mondom Te bennfentes lehetsz ott a dk.-nál (csak játszod itt a nnagy ellenfelet), ha mindezt biztosra tudod. A másik eshetőség, hogy tudatosan /feltételeizésedet adod elő konkréét hazugságként. Nem tudom melyik a rosszabb. És ,ha már ez a magatartás károsabb az orbán leváltásért dolgozóknak, mint hat Gyurcsány.
Ja, és még egy dolog következik ebből, Te egy megveszekedett orbánista vagy, aki belebújt schiffer álruhájába. Semmivel nem vagy kevésbé fanatikus, mint akiket ezzel kárhoztatsz. (dk-s fanatikusok/nem mondom,hogy nincsenek, vannak mint bárhol máshol)
Béla333
@kereső: 10.37
Ahhoz nem kell benfentes DK-snak lenni, hogy lássuk mit csinál a Feri!
Január 2-án már így kezdett:
"Közös lista, közös miniszterelnök-jelölt kell" Ezen is a nyilvánosság előtt lehetett egy néhány hetet veszekedni. Miért nem beszélik ezt meg a háttérben?
Most meg ezek a polgik! Minek kell ez?
Ez mind csak arra jó, hogy összeugrassza az ellenzékieket és úgy lépjen fel Gyurcsány, mint a nagy organizátor és kooperátor... Egy szarkeverő!
Ezt nyilván egy DK-s fanatikus nem látja, hiszen ő sem azért DK-s, hogy gondolkodjon!
kereső
@Béla333: Béla, nem tudom mi a bajod. Fidesses virus fertőzésben szenvedsz. Gyurcsánynak/dk- nak volt/van egy javaslata- A többi párt, meg majd elmondja a vélleményét ezzel kapcsolatban. A szavazni hajlandóak meg majd most a konzultáción. Miért kell indulásból a lehető legrosszabb kombót kiáltani- amikor amúgy sem egyszerú a helyzet -elfogadtatni, hogy egyetlen út van az orbáni leváltáshoz- az ellenzéki pártok, az őket támogatók koaliciója.Aztán, ez hogyan valósul meg- azt kell közösen kitalálni. Na de az nem "kitalálás", hogy NEM- de más, értelmes ötlet nincs. Nem mondom, hogy jó az ötlet- de mondjon már valaki jobbat. Ez nem szarkeverés, meg megfúrás- ez egy ötlet.Gyurcsány elég rugalmas ahhoz, hogy ne ragaszkodjon hozzá, ha ez nem talál vevőre. Ezt már számtalanszor bizonyitotta. És abban sem vagyok biztos, hogy a két polgármester átülése az dk. személyzetpolitikájának terméke. Mert akkor azt mondom, hogy a győri elnök árulása, az meg egyértelmúen az mszp személyzetpolitikájának terméke- aminek gyór elvesztése volt az ára.Mert sok ellenzéki szavazó emiatt maradt otthon-nem Gyurcsány miatt.
Ja, mit is csinál a Feri? dolgozik orbán leváltásán, nem ül a babérjain- ne mutogassak az mszp-re-országot jár, kapcsolatokat keres a fiatalokhoz,(ők fogják eldönteni a 2022-es választást),és nem csak a patyomkin falai között szónokol.Drukkolok az ellenzéknek, hogy a demokrácia minimum helyreállitásához- alkotmányozás, ténylegesen szabad választások megteremtése, az elmult évek bűnöseinek biróság elé állitása, az elrablott vagyonok visszaszerzése...- meg fogják találni azt a minimális összhangot, ami szükséges , hogy gyózelem esetén a koaliciós parlament/ kormány működhessen.Azután meg el lehet kezdeni a demokráciát tanulni, és tanitani.Ha ezt nem látod/nem látjátok- akkor orbán úgy lesz mint anno brezsnyev-holtan is a miniszterelnöki/kormányzói székben fog ülni.
relatív
Az nem lehet normális - de nyilvánvalóan a regnáló alázatos híve - aki csak rágalmakat, hazugságokat terjeszt minden politikai megnyilvánulás alkalmával, miszerint egy ember fondorlata az a jelenség ami az egyes politikusok, állampolgárok tevékenységét kíséri, annak ellenére, hogy nincs hatalomban.

Viszont ugyanezt nem látja megvalósulni a hatalom mámorában lévőnél, annak ellenére, hogy az a magyar nép hátrányára irányul !

Azok a ' kiszolgálók ' - legyenek akár jogászok IS ! - akik egy állam ellensége mellett ágálnak ( bármilyen szinten és esetben ) azokat biztosan lehet hazaárulónak vélni, és tevékenységét jogilag IS megkérdőjelezni egy alkalmas időben.
namihami
Ezek után van-e bárkiben a legszemernyibb kétség is a Schiffer ""pártkötődése"" irányában? ""ÖsszenőTT...""
Sebaj, attól még a Lömöpö egy virtigli ellenzéki társulat, igaz?!?! Csak néha (és egyre gyakrabban) kilóg , már nem csak a lába, de az egész paci.
Béla333
@kereső: tegnap 11.18
A polémiát le is zárhatjuk! Most volt egy felmérés a Heti Naplóban, hogy ki fog-e tartani az ellenzéki együttműködés '22-ig? 20.600 szavazó 69 %-a szerint nem!
Te meg azt hiszed én vagyok az ellenzéki összefogás gátja, nem a Feri?!
El vagy te tévelyedve! Gondolkozz egy kicsit!
Pénteken Gyurcsány felrugja a kezdődő együttműködést azzal, hogy csábítgatja az MSZP-s polgármestereket a DK-hoz, aztán vasárnap meg a Heti Napló felmérése az összefogásról!?
Semmi összefüggést nem látsz? (Nem, hiszen DK-s vagy...)
kereső
@Béla333: Én dk-s szimpatizáns vagyok, de te mi vagy. Te egy ellenzék ellenzéke vagy/fideszes troll- egy megveszekedett orbánista. Te annak drukkolsz, hogy patás rúgja fel a megállapodást, ezért aztán-úton-útfélen , agyalsz-konteózol, és olyanokat magyarázol bele a történésekbe, amelyek nem igazán úgy vannak. De nem akarsz látni a lila ködtől, ami elönt- ha rúghatsz egyet a dk-ba, vagy gyurcsányba. Bezzeg amikor Demeter M. átült az lmp-be, nem voltál ilyen felháborodott.
Tudod mit, lépj be az mszp-be, nem nem is kell- csak csápolj nekik- együtt majdcsak sikerül hatalomba tartonotok orbánt, meg a fidesst. Tudod, máár régen is mondtam- de ez most nagyon komoly, befejeztem veled. Te nem tudsz tárgyilagos lenni- és kikérem magamnak nagyon sok százezer társam nevében is, úgy használd a dk-s jelzőt, mint egy bűmözőét. Messzire mégy béla,nálad még @Shikari is tisztességesebb.
Béla333
@kereső: 20.34
Csak a személyeskedés megy, a Heti Válaszban történt szavazásról és hogy ebben mekkora Gyurcsány szerepe, arról természetesen egy szót sem írsz!
A személyeskedés nem párbeszéd...
Eriksson
@Béla333: A mi Ferink nem fogja kibírni addig ép ésszel. Klára asszonynak haza kell majd jönnie, átvenni a DK-t.
Pukkan a lufi.
Béla333
@Eriksson: 20.42
Én nem hiszem, hogy ez lenne. Az a valószínűbb szerintem, hogy amikor közeledne egymáshoz az ellenzék, kezdene valami együttműködésféle kibontakozni, akkor Gyurcsány bedob valami olyasmit, amivel újra és újra összeugraszt mindenkit.
Eddig is mindig ezt tette. Hogy ez kinek jó? Mindenki találja ki!
Gyurcsánnyal nem fog a lufi kipukkanni, a fanatikusai rászavaznak akármit is tesz! Ugyanúgy, ahogy a Fideszesek meg gondolkodás nélkül szavaznak Orbánra! Ugyanolyanok...
Hogy az ellenzéki összefog
csak úgy....
@Eriksson: ezt már megint honnan tudod,te párton kívüli volt munkásör?
Béla333
@kereső: 20.34
"...kikérem magamnak nagyon sok százezer társam nevében is, úgy használd a dk-s jelzőt, mint egy bűmözőét."

1./ Bűnözőket nem írtam.
2./ Érteni vélem a sértődésedet, csak emlékeztetlek, hogy a'18-as választások előtt mennyi mocskot szortak a DK-sok az LMP-re Szél Bernadettre minden fórumon, mindenféle kurvának, genetikai hulladéknak nevezve őt. Akkor nem voltatok ennyire érzékenyek...
Eriksson
@Béla333: Még igaz is lehet amit mondasz. Gy, felettébb élvezi azt a hatalmat, hogy irányítgathat. Kever-kavar, s ha valami alakul, akkor újra kever-kavar.
Ezerszer bebizonyította, hogy nem alkalmas vezetésre, mert nincs konkrét koncepciója a felelős kormányzással kapcsolatban, őt csak a játék élteti.
A legutóbbi választás előtt arra a kérdésre, hogy mit csinálnak ha megnyerik, azt találta mondani, akkor lemondunk és új választást fogunk kiírni. Mert ugye az akkori összefogás kormányképtelen lett volna.
Én nagyon azt hiszem, hogy a megszűnt és majdnem megszűnt pártok neki köszönhetik a sorsukat, nem a Fidesznek.
csak úgy....
@Béla333: ne hagyd magad! nem te tehetsz arról,hogy a schiffer eladta kilóra a fidesznek a pártot!
vitriol
Vannak politikusok, akik sz@rkeverésre specializálódnak. siffer is ilyen!
kereső
@Béla333: Őszintén szólva innentől nem érdekel a véleményed. Konkrétan nem mondtad, de az értelme-áthallása az volt.
Én még a fidess szimpatizánsait-szavazóit sem tartom bűnözőknek, nem úgy mint ti itt a hűséges kutyussal a dk-sokat. Beszéljétek ezt meg egymással.És úgy emlékezem, hogy pont én voltam itt a propin, aki szilenciumot hirdetett Szél Bernivel kapcsolatban, és tartottam is magam hozzá a választások utánig. Arról meg már ne beszéljünk, hogy min is úszott el 2018, miért nem sikerült legalább a 2/3-ot megakadályozni. Történelem. Viszont a közvéleménykutatások azt mutatják, hogy a választók beárazták az akkori történéseket- és komolyan büntetnek.
staro2
@Béla333: ? Ő elmegy bárhová vitázni, ahová meghívják!
Pont itt a probléma. Magára valamit is adó , magát demokratikusnak valló politikus megválogatja, hogy kikkel mutatkozik együtt .
Sámannus
Van aki a híg fosból is aranyat tud csinyáni.
Aki Én
@Béla333: ,Ő elmegy bárhová vitázni, ahová meghívják!"
Azért valahol meg kellene húzni a határt. Pont a leguszítóbb, leghazugabb, hazug propagandát terjesztő lap mellett nem állunk ki. Ez antidemokratikus. Ráadásul ők nem tartották be a szabályokat most sem. Sőt, mikor Gyurcsányt tiltották le, akkor ők voltak a leghangosabb örvendezők meg a Vadhajtányok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.