Elhunyt a vezetője annak a kamionnak, amely az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán Újhartyánnál felborult péntek délután – mondta Vattayné Székely Noémi, az ORFK sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére.

Meghalt egy kamionsofőr az M5-ös autópályán

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a kamion eddig tisztázatlan körülmények között borult fel az M5-ös autópálya 43-as kilométerszelvényében.

A műszaki mentés idejére az újhartyáni kihajtót lezárták. A 405-ös főútra Budapest felé az autósok úgy tudnak ráhajtani, hogy az autópályán továbbhaladva a 35-ös kilométerszelvénynél visszafordulnak az M5-ös Szeged felé vezető szakaszára.

Meghalt egy kamionsofőr az M5-ös autópályán
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Vattayné Székely Noémi elmondta: a kamionbaleset után az autópálya másik oldalán, Budapestről Szeged felé az M5-ös 43-as kilométerszelvényében újabb baleset történt. Hat autó rohant egymásba. Személyi sérülés nem történt, de a belső sávot le kellett zárni, Szeged felé már több kilométeres a kocsisor az M5-ösön.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Találóskérdésként is fel lehetne tenni, hogy 2014-ben
.
----- Miért szűnt meg a kamionszállítás Magyarországon?
.
vonattal-termeszetesen.blog.hu/2017/07/05/miert_szunt_meg_a_kamionszallitas_magyarorszagon
.
Az elhunyt kacimonvezetőn kívül sokan vesztik életüket náluk kisebb járgányban, mivela kamionok fegyverként közlekednek a közutakon, nem szólva a klimavédelemről sem.
.
Ja, hogy akkor még nem tudta őfélesége, hogy Triesztben tengeri kikötőt zsibiznek, ahonnan többnyire kamion terminálokból érkeznek a rakományok vasúti pályáról való átrakodással! (A technológia valahogy így működik!!!)
fahrenheit451
Most megyek GKI vizsgára - mert megérdemlem!
Ez is csak egy pénznyelés, egy szívatás. Mindig átmegyek, de nulla haszna van ennek a történetnek a mindennapi tevékenységre nézve. A vizsga másnapján már el is felejtek mindent. A felejtés, ajándék - ha jobban belegondolsz.

Undorító a magyar gondolkodásmód - ezért egyre kisebb az ország területileg, (normális, tanult, képzett) emberileg.
Önbeteljesítő szar himnusz - vesztes nép.
Orbán (és vele a magyarok) valójában MINDIG veszít, ha jobban megnézed - ahogy már vagy 500 éve mindig !veszít !!
szép új világ
@fahrenheit451: Nem csak a GKI vizsga, de az összes többi, 5 évenként megismételt vizsga nem más, mint pénz lenyúlás.
Ha valakinek a GKI mellett még van targonca vagy egyéb gépkezelői vizsgája is, akkor az öt évenkénti vizsga díj akár több százezer is lehet. Rohadjon meg aki kitalálta és bevezette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.