A „Soros-hálózat" a gyöngyöspatai iskolaügyben egymás ellen akarja uszítani a magyarokat és a romákat. Ezt a célt szolgálja a vasárnap Budapestre tervezett vonulásos tüntetés is – mondta Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő a kormánypártok nevében, szombaton Budapesten, újságíróknak. A politikus kifejtette, a „tüntetés szervezője, Setét Jenő maga is Soros-aktivista", ahogy szervezete, az Idetartozunk Egyesület is „Soros-pénzből működik". "A tüntetéshez csatlakozók is jól ismert, külföldről finanszírozott Soros-szervezetek. Hangsúlyozta, a „Soros-hálózat valódi célja, hogy félreállítsa a bevándorlásellenes nemzeti kormányt, hogy helyébe saját balliberális bábjait ültesse". "Az elmúlt években sok mindennel próbálkoztak már, de kudarcot vallottak, most azzal akarnak feszültséget kelteni Magyarországon, hogy egymás ellen akarják uszítani a magyarokat és a romákat" – tette hozzá.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Komolyan mondom, ezek teljesen hülyék. Mondjuk 2010-ben is azok voltak, sőt, előtte is, de ez csak rosszabb lett. Kit akar még megszólítani ezzel a penészes, bűzlő, lejárt szavatosságú Soros dumával? Nem hiszem, hogy az a 2-2,3 millió birka legalább fele nem unja már ezt a hazug faszságot. Találjatok ki valami újat, szarevő, seggnyaló, faszszopó ostoba birkái Orbánnak. Hallod Nacsa, te sötét fasz: erőltesd meg azt az egy darab agysejtedet, hátha kihullik belőle egy röhejesebb baromság. És ezeket a Nacsa féléket, a mi fénylő csillagunk személyesen választotta ki, hogy bekerülhessen a magas testületbe. Jó is az, mikor látom, hogy értő kezekben van az ország sorsa. Gyakorlatilag a teljes kormánypárt idióta tolvajokból áll össze, senki nem lehet okosabb a bandavezérnél, csak az a baj, hogy ő is tökhülye. Nacsak kibújt a szemszög a zsákból!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Köszönjük a KDNP-nek hogy a Lipótmezőről szélnek eresztett csökkent értelmi képességűeket a pártjukba befogadta. Így újra együtt vannak.
Rockxy
az uszítás politikai módszer és ma még van hozzá elegendő számú juh.
Nessy
Mondja Drága Nacsa NERtárs, ki uszít, kiket, kik ellen???
Eddig nem is vettem észre, hogy Soros indít népnemzeti konzultációt a témában! Azt tetszettek mondani, hogy pártunk és kormányunk! Dömötör NERtárs naponta adagolja a kérdéseket, hogy a lassan kérődzők is megemésszék!
kissé felnőttem
A sötét agyatok szüleménye az amivel a népet riogatjátok !!! AZ ELLENZÉK az agyatokra ment másképp hogy megértsd: Ember-- embernek farkasa lett ahogy a költő megirta.
Uszitások tőletek ezerrel és még kereszténynek meritek nevezni ezt?
Hazaárulozzátok a másikat, mert ellenzék?? Tán olasz sváb vagy ruszin szerb vagy épp román avagy lengyel,tót, stb Dehogy, Magyar a Magyart ! ! !
.2000 év alatt sem fog két azonosan gondolkodó születni de uszítással nem lehet össze hangolni semmit politikát zenét gazdaságot művészeteket MAX Gyűlöletet
Hát ezekért volt a trianon annó ilyesmikért ha felfognád.
Most max: aki ugy állt anyagilag az már elhagyta az országot de megél bárhol. Nektek Nyögdijatok sem lesz. Nem lesz aki kitermelje. Sok a nemdolgozó vizfej aki nullát fizet az alapokba.
10 év és megérted megtapasztalod hogy a Segged ki lesz.
kissé felnőttem
lassan lejáratódik az a szó hogy nemzeti. Gyerekkoromban még büszkén felnéztünk mert volt olyan hogy Nemzeti dal,Nemzeti Múzeum , Nemzeti Szinház akkor mind kuriózum volt, Nemzeti Bank.
Azt mára Hol van az az idő... Slágerként, aki még emlékszik rá?
Mára ltt nemzeti... nemzeti,,,,, nemzeti ... nemzeti... nemzeti dohánybolt meg a népet is hogy sokasodjon szintén nem ...,... , meg borválogatás meg üzenős konzilium...hár sosem lesz vége?
kereső
Nem jól tudom, hogy a fidess-kdnp már tiz éve nincs ellenzékben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.