A jelenlegi orvosi beutalóval rendelkező vendégeket még ellátják.

Március 31-ével kiszorulnak a Dagályból, tehát nem csak az Arénából, hanem a termál fürdőből is azok, akik ide jártak gyógyfürdős bérlettel, mert a Nemzeti Sportközpont szerződést bontott a főváros gyógyfürdőit üzemeltető céggel.

A megváltott éves bérletek más fürdőkben használhatók fel – írja a fürdő honlapja. Hozzáteszik: a jelenlegi orvosi beutalóval rendelkező vendégeket még ellátják, de, aki most jelentkezne új gyógykúrára az inkább menjen máshova.

(dagalyfurdo.hu, hvg.hu)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Volt aki annak idején elhitte, hogy a többszörös áron felépült Arénába, és a mellette lévő "maradék" Dagályba mindenki mehet???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Volt aki annak idején elhitte, hogy a többszörös áron felépült Arénába, és a mellette lévő "maradék" Dagályba mindenki mehet???
Clavigo
@Nessy: Így járt ,,a sok " fél bites " fitymasz- proletár..
Clavigo
@Nessy: Így járt ,,a sok " fél bites " fitymasz- proletár..
Rockxy
"kirakhatják" őket a hóra.
de szebb lenne, ha kirakattathatnák, vagy mégszebb, ha kirakattathattatnák.
Nessy
@Clavigo: Az a baj, hogy nem csak ők!!
Clavigo
@Nessy: Igaz...de legalább talán ők rákészültek... A fitymasz - szavazók,,,,?? Így jártak..
Nessy
@Clavigo: Részemről sejtettem, hogy jobb lesz másik fürdőt keresni, már évekkel ezelőtt megtettem.
Clavigo
@Nessy: Szerintem ,, " Bástya elvtárs megfordult a sírjában ",,,csettintett párat az ujjával.. Okádok ettől az országtól.
hemami
@Clavigo: Legszebb öröm a káröröm ?
CsipkeRózsa
@Nessy: Az ígéretekben ez is benne volt, persze, senki nem gondolta végig, hogy "ezek" mindig hazudnak.
Málna
@Nessy: Ebből a cikkből hol derül ki, hogy nem mehet bárki a Dagályba?
Giovanni Alba
@Málna: Bárki bemehet, igazad van, csak éppen akik éves gyógyfürdős bérletet váltottak, azok április elsejével (jó kis tréfa, mi?) menjenek máshova. Abban is igazad van, nem engem szólítottál meg, de így, vasárnap reggel nem tudtam elmenni szó nélkül provokatív, kötözködő, értetlenkedő kérdésed mellett.
Málna
@Giovanni Alba: Provokatív, kötözködő a kérdésem? Könyörgöm, csak egy egyszerű kérdést tettem fel. Nem akartam megzavarni egysíkú gondolatmeneteteket, szidjátok csak nyugodtan a rendszert...vasárnap is, ha nincs jobb dolgotok. Sajnálom, hogy szűkítettem a kört, de úgyis találtok mást, amin lehet nyafogni.:-)
Giovanni Alba
@Málna: Valóban, egy egyszerű kérdést tettél fel és én a lehető legegyszerűbben válaszoltam. A kérdésed viszont álnaiv, a cikk mondanivalója egyértelmű. Senki nem mondta hogy nem mehet be bárki. A probléma ott van, hogy akik eddig gyógyulni jártak oda és ezért éves bérletet váltottak, ápr. 1-től mehetnek bárhova máshova. Ez nem nyafogás, ezek a szikár tények, és ez az ami sokunknak nem tetszik. Maradt még megválaszolatlan kérdésed? És igen, egyszerű kérdésed a maga egyszerűségében kötözködő és provokatív volt, válaszod úgyszintén.
Málna
@Giovanni Alba: Igen, maradt kérdésem. Vissza lehet váltani a bérleteket?
Nessy
@Málna: ismervén a fürdők árait, nem igazán hiszem, hogy a kisnyugdíjasok Mekkája lehet továbbra is a Dagály, mint oly sok évtizeden át! A kedvezményes bérletek árairól nem is beszélve.
Igaz, hozzá kell szokni, hogy egyre több hely lesz, amit csak nézhetünk.
Giovanni Alba
@Málna: A kedvedért felkerestem a fürdő honlapját, a bérletek visszaváltásáról nem esik szó. Bemásolom a szöveget, ennyit tudok tenni érted, bár ezt magad is megtehetted volna a tágra nyitott szemű, ártatlan kérdezősködés helyett. Tudod, úgy felnőtt módra.
"Társaságunk természetesen igyekszik gondoskodni vendégeink további kiszolgálásáról. Az éves - és alkalmas bérlettel rendelkező vendégeink 2020. március 31. után a bérletek átjárhatósága szabálya szerint használhatják a BGYH Zrt. által üzemeltetett fürdőket, valamint plusz szolgáltatásként lehetőséget biztosítunk a Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő igénybevételére is.

A beutalóval érkező vendégeink részére az OEP-es szolgáltatásokat fenti időpontig zavartalanul biztosítjuk. Új kúrát a BGYH Zrt. által üzemeltetett, többi gyógyfürdőben javasoljuk megkezdeni a beutaló alapján."
fahrenheit451
A magyar tömegsport (a közlekedés mintájára: közösségi sport :) a fénykorát éli. Vagy mégsem.
Hála, kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/06/pocak.png
Mellkas behúz, has kitol háromra. Eeegy... kee fuhu.hu/wp-content/uploads/2018/11/orban-pocak.jpg
Mondom háromra, ember!
(mert az odáig rendben van, hogy 100-nak 30 fillér - ami tényleg kicsi szám, viszont 4.384.000.000 euro befizetésnek 56.992.000 euro, ami 22.226.880.000 forint - ami viszont egy qrva nagy szám - egyszerűen undorító, ahogy próbálod megvezetni, manipulálni az embereket, a magad hasznára, mert azt csak a vak nem látja, hogy te magasról szarsz Magyarországra, a magyar emberekre)
Eladott Ország
Felkészült a Balaton, a NER lassan körbe ér és akkor a proliknak hess!
olkt.hu/wp-content/uploads/2020/01/82337263_2784177754976690_7470752087022764032_o.jpg
A "Tanú" című film ugrott be, mikor a Bástya elvtárs egyedül úszkált a medencében, mert neki az jár. Csak,hogy ilyen 70 évvel ezelőtt volt.
youtu.be/1tCmiCslSjs
Viktor itt is az élre tör... a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fimages.mentalfloss.com%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fstyles%2Fmf_image_3x2%2Fpublic%2Fsperm-bank_6.jpg%3Fitok%3DvENFO9p7%26resize%3D1100x740&key=rFGwKMKkhDwyXOSSJH_z4A&w=600&h=371
Eriksson
Vajon hány gyógybérletes jár a Dagályba? És miért nem jár oda a több mint kilenc és fél millió magyar? Azok hogy is élhettek eddig a Dagály nélkül?
fahrenheit451
Senki nem javított ki? Hüp-hüp

Ez három dolgot jelenthet:
1. Már senki nem olvassa a kommentjeimet, mert egy hülye állat vagyok (nem úgy mint durbincs, de azért néha mégiscsak tényleg)
2. Senkinek nem figyelt - megvezethetőség
3. Senkit nem érdekel - érdektelenség
+1. Rajtam kívül mindenki be van piálva

4.384.000.000 € - 13.152..000 € - 4.445.376.000 Ft (de ez csak egy ország befizetése!)
Nekem sem lenne sok kedvem többet adni, ha azt látnám, hogy mások mennyit ellopnak belőle.
Nessy
@Eriksson: Na, ennél nagyobb szamárságot nem is kérdezhettél volna!
Vagy gondolod, hogy Bivalybürgözdről Pestre jön valaki gyógykezelésre?
Nagyon sokan jártak oda egyébként! Sok évtizeden át pl. mi is életempárjával, meg nyáron az ifjúsággal.
Nessy
A "máshol igénybe vehető ellátásról annyit, hogy a tb x %-t támogat, ergo ennek megfelelően kell inkább többet, mint kevesebbet fizetni ugyanazért a gyógykezelésért.
Eriksson
@Nessy: Figyelemfelkeltésnek szántam.
Feltételezem, hogy az OEP vagy mi, fizet a gyógykezelésekért a fürdőnek, bár lehet, hogy ez közel sem annyi, mint amennyit a nem gyógybérletesektől bevasalhat. Üzletpolitika.
De az is lehet, hogy ezekben az ingyenes bérletes kezelésekben többnyire (és nem csak Dagályban) az ország lakosainak szűk kiváltságos, nem rászoruló rétege részesül.
Málna
@Giovanni Alba: Nem szép dolog ám megkérdezni, hogy van-e kérdésem, aztán amikor van, akkor cinikusan válaszolni, segíteni. Persze, hogy meg tudtam volna nézni a honlapot, ha akarom, de ennyire azért nem érdekelt a dolog. Meg azt hittem, te érintett vagy és kapásból tudod a választ.
Eriksson
@Nessy: Kíváncsi lettem a Dagályfürdő szolgáltatásainak áraira. Eléggé borsos.
www.dagalyfurdo.hu/arak
csak úgy....
@Nessy: téged csíp,ez a falusi búsképü kutya! :) lehetnél hatással rejá...
kissé felnőttem
hoppá Micsoda családbarát rendelkezés az idősek megbecsülése Kacsa a kormánytól az öregebje már itt sem számit,
Viktor de már te sem,
Nessy
@Eriksson: Alacsonyabb sok más gyógyfürdőnél. Mindig is a "baráti áraiért" és a nagyon hatásos vizéért volt különösen az idősebb korosztály favoritja! Anno Aranylavórnak becézték!
Eriksson
@Nessy: Hááát... Mégiscsak jobb az gyógybérlet. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.