A kislány két év alatt több mint száz kezelésen vett részt. Most egy jótékonysági csoport a lakosság segítségét kéri.

Szívszorító: Gyűjtést szerveznek az agydaganattal küzdő 11 éves lánynak – segítsen ön is!

Magyarország legnagyobb jótékonysági aukciós közösségében, a 90 ezer fős CsodaCsoportban a szeretet és gondoskodás hatványozódik, így lesz a kevésből sok, és sok kicsiből egy egész. Nimród, a 4 éves beteg kisfiú kladnói Ulzibat-műtétjéhez pár nap alatt összegyűlt a szükséges 3,5 millió forint. A következő kampány most Renikéért és immunrendszerének védelméért indult.

Tulipán Renátát 2 évvel ezelőtt, 9 évesen agydaganattal ugyan sikeresen megműtötték, de a műtét után medulloblasztomát találtak nála, ezért egy végtelennek tűnő kemoterápia következett. Ez a kicsi lány 20 hónap alatt összesen 73 kemót és 30 sugárkezelést kapott.

Emiatt azonban teljesen leépült az immunrendszere. Bármilyen kórokozó fokozott veszélyt jelentene legyengült szervezete számára, így különleges védelmet és egyéni szállítást igényel. Reni anyukája 1 millió forint összegyűjtésére kérte a csoportot egy olyan autó vásárlásához, amely biztosítja Reni biztonságos szállításához a megfelelő körülményeket.

A CsodaCsalád azonban sajátjaként gondoskodik minden támogatott gyermekről, ezért a kitűzött célt kissé megváltoztatta, egy drágább, új autó megvásárlása mellett döntött, hogy Reni számára még kevesebb kockázatot jelentsen ez a fajta szállítási mód. Így a gyűjtés célösszege most 3,5 millió forint.

Tasi Nikolett, a CsodaCsoport egyik alapítója elmondta:

„Számunkra is lenyűgöző, mennyire adakozóak és felelősségvállalóak a tagjaink. Alig tettük ki a felhívásunkat az oldalra az 1 millió forintos gyűjtésről, sorra szóltak hozzá a csoporttagok, együtt továbbgondolva az édesanya szerény kérését, és javasolták inkább egy új autó árának összegyűjtését, Reni egészsége érdekében. A rengeteg befektetett munka a CsodaCsoportban nem veszik el, itt lüktet a csoport ereiben, és gyűjtésről gyűjtésre megtapasztaljuk, szeretet(t)-közösségünk figyel, ápol, törődik. A gyermekek pedig gyógyulnak. Számunkra ez már maga a csoda.”

Így segíthetsz Reninek banki átutalással vagy befizetéssel:

Kosztyu Ádám Emlékére Alapítvány elkülönített számlájára

Bankszámlaszám: 11734138-20017125 (OTP Bank)

IBAN: HU12 1173 4138 2001 7125 0000 0000 SWIFT/BIC: OTPVHUHB

Közlemény : CIVIL LICIT

Forrás/kép: Szeretlek Magyarország

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Egyetlen Nemzethy Konzultáció árából hány kis beteget lehetne gyógyítani?...
Qqberci
@Málna: Akkor miért is kell a közadakozás?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.