A rendőrök nem díjazták a mutatványt.

A felsőnyéki férfi berúgott, és nekiállt farönkökből parkolót építeni az úttesten

A tamási rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 40 éves felsőnyéki férfival szemben indítottak közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetése miatt.

A helyi szabadnapos körzeti megbízott észlelte 2020. február 1-jén a délutáni órákban, hogy Felsőnyék egyik utcáján az úttest teljes szélességében faágakkal van teleszórva. Hat farönk fekszik az úton, valamint a „Veszélyes útkanyarulat” közlekedési jelzőtáblát ismeretlen személy kiemelte a helyéről.

Az egyenruhások az adatgyűjtést követően rövid időn belül azonosították, majd előállították a feltételezett elkövetőt, egy 40 éves helyi lakost, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A férfi tettét azzal magyarázta, hogy felidegesítette magát, mert kicsit több alkoholt ivott, és parkolót szeretett volna kialakítani a traktorjának és az autójának az út mellett.

A Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek a napokban megküldték.

Forrás/kép: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Berúgott, és részegen odacipelte ezeket a fákat? Traktort, autót is seggrészegen szokott vezetni? Gyanítom igen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.