Nézze meg az MTI képein keresztül, milyen a hangulat a gyöngyöspatai iskolai szegregáció ellen hirdetett demonstráción.

Szabad bíróság! Szabad Gyöngyöspata! – Ilyen a tüntetés Budapesten

A tüntetést a Szabad Bíróság Szabad Gyöngyöspata, az Amnesty International Magyarország, a TASZ, az 1 Magyarország Kezdeményezés, a Szociális Csomagküldő Mozgalom (Szocsoma), az Idetartozunk Egyesület és a Főnix Mozgalom szervezte.

Szabad bíróság! Szabad Gyöngyöspata! – Ilyen a tüntetés Budapesten

Szabad bíróság! Szabad Gyöngyöspata! – Ilyen a tüntetés Budapesten

Szabad bíróság! Szabad Gyöngyöspata! – Ilyen a tüntetés Budapesten

Szabad bíróság! Szabad Gyöngyöspata! – Ilyen a tüntetés Budapesten

Szabad bíróság! Szabad Gyöngyöspata! – Ilyen a tüntetés Budapesten

Fotók: Mohai Balézs / MTI

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ha a közizlés alapján élnénk, akkor könnyen megesne, hogy az egyik nap a sarki nénit égetnénk, mert boszorokány, de az is, hogy ezermilliárdos politikus lopások miatt önkényeskednénk. A jog és a bíróság a helye és módja a civilizált viták rendezésének. Aki ettől eltér az ne gondolja, hogy majd más nem fog... Látom Orbán már dupla vagy semmire játszik. Szerintem nem fogja fel, hogy a "semmi" mivel fog járni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Málna: hozd ide. Mégegyszer: Az uszítás, a törvénytelenség nem fellebbezés. Erre nem mondta senki. Valamit félreértesz.
Aki Én
@Pegero: Minden esetre hozzád képest egy agysebész vagyok. Kár, hogy nem lehetsz a páciensem.
kereső
Milyen messzire jutott orbán kijelentése- a munka nélkül kapott milliókról. Egyre inkább látszik, hogy egy tudatosan felépitett dologról van szó. Mert ma már ki foglalkozik a gyöngyöspatai gyerekek szegregációjával? Senki. Ma már csak a "börtönbizniszelő" ügyvédek, és a "nagyon, demokráciában túlzóan független!!!" birák, és itéleteik vannak teritéken. A fidess gondosan ügyelt/ügyel arra, hogy még csak véletlenül se kerüljön szóba az, hogy a saját patyomkin parlamentjük által 2016-ban hozott törvény alapján itélkeznek a "független" birók. Na meg az ügyvédek- mert a kártérités ugyan az ügyvédi irodákhoz érkezik- letéti!!! számlára- ami azt jelenti, hogy nem az ügyvédé, nem az ügyvédi irodáé a pénz, hanem azé akit képviselt- és majd ebből kap az ügyvéd munkadijat- itt meg a fidess kommunikációban röpködnek a száz milliók.

Nem erről szól ez az egész, hanem arról, hogy jó ürügyet találtak a független birák megtámadására, a biróságok legyűrésére, hamár a közigazgatási biróságokban visszavonulót kellett fújni a kormánynak. Hát most már majd nem is kell- a biró , a független, most majd parirozik, ahogyan kivánják tőle- vagy szép csendben lefokozzák.
Ezért nem értem az ellenzék pártjait. Tartózkodik, meg nem szavaz, és van amely együtt szavaz a fodessel.
Mi van? Nem szavaz, meg nem is megy be a szavazásra, ne hogy megszólják azok a szavazók, akik cigányellenesek?Elkeseritő, és dühitő ez az együttműködés az orbáni parlamenttel. Ha már a nem hajlandóak felállni a jól fizetett kényelmes székből, amit egy valódi ellenzék meg tett volna, legkésőbb a szájzár tv. elfogadásakor, akkor miért nem volt erre az egészre egy egyértelmű NEM!!! az ellenzék részéről? Pártérdekből? Hát lexarom a pártotok érdekét.
Aki Én
@Pegero: ...na, erről beszélek beteg.
Málna
@Aki Én: Örülök, hogy sikerült végre utánanézned és rájönnöd, hogy eddig hülyeséget beszéltél. A műsor meg remélem, nem nekem szól, hanem a bugyuta haveroknak. Mert nekem hiába, én pontosan látom, hogy mit csinálsz...:-)
Aki Én
@Málna: ...te félrebeszélsz. Remélem a bugyuta haveroknak játszod a hülyét, mert én nem veszem be. Ha nem játszod, akkor nagy a baj. Talán 4-5 ember vevő a butaságodra, feltűnt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.