Több olvasó is eljuttatott a hírportálhoz egy TikTokos videót, amin a rendőrök megalázóan viselkednek a menekültekkel a déli határon.

Index: Ízléstelen videón gúnyolják a menekülteket a magyar rendőrök

Azt nem tudni, hogy a felvétel mikor és pontosan hol – feltehetőn egyébként valahol a déli határrésznél – készült, de a visszapillantó tükörből úgy látszik, hogy a videót egy rendőrautóból valószínűleg egy járőr készítette a mobiljával.

A felvételen az látszik, hogy a rendőr a kerítés mellett gyalogló menekülteket veszi, miközben egy másik telefonról a Ballag már a vén diák című dalt üvölteti és röhög.

A lap az üggyel kapcsolatban felkereste az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, hogy kommentálják a videót, de egyelőre nem kaptak választ

Forrás: Index

Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely 

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
@Pálinkás Pál: Igazad van a törvényeket mindenkinek be kell tartania. A börtönök tele is vannak a renitensekkel. A min.elnök miért nincs közöttük? Ez az igazi kérdés!
Pálinkás Pál
@terlasz: erre sajna nem tudom a választ,helyesebben tudom,de amíg az ellenzék egy töketlen sejthalmaz,addig ez így marad!!
Pálinkás Pál
@Horizont: Hogyne...ebben igazad van...például a fideszes szavazóbázis!!!
Aki Én
@Pálinkás Pál: Én értem amit mondasz, de ezek a tüntetők a kormány törvénysértése ellen tüntetnek, ami valóban életveszélyes és megengedhetetlen. A bűnelkövetők ellen a hatalomnak kell fellépni, de ki lépjen fel, ha a hatalom követ el bűnt?
Ezek a rendőrök meg szerintem nem voltak durvák. poén volt, semmi több.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Pontosan...akkor egyesek miért fújják fel???Vajon mi a sértő a "Balag már a vén diák-ban"???
Aki Én
@Pálinkás Pál: ...nyilvánvaló gúny, de nem tartom túlzásnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.