Kegyetlen mészárlás nyomaira bukkantak a Tolna megyei Gyönk határában.

Legalább tíz szarvasfej, vaddisznó zsiger és magzati korban lévő szarvasborjú-tetem került elő a Tolna megyei Gyönk határában, közölte az ATV Híradója.

A képeket a Facebookon tették közzé, hogy felhívják a figyelmet, milyen barbár módon végeztek a vadászok az állatokkal.

A vadászkamara szerint: szabályosan zajlott a vadászat, az állatvédők szerint kegyetlen mészárlás történt, nem vadászat. Fiath Szilvia azt mondta, első ránézésre orvvadászatra gyanakodtak, de megtudták, hogy engedélyezett, hivatalos vadászat folyt. Szerinte, ha a vadászok tratották volna magukat a szabályokhoz, ez nem következhetett volna be.

A felvételeket egy hivatalosan engedélyezett bejelentett társas vadászat végén készítette valaki.

Király István, a Vadászati Kamara megyei szervezetének vezetője azt mondja: a helyszín egy zsigerelő placc volt, ahol összegyűjtötték a zsigereket, amit el akartak onnan eltávolítani, Szerinte már a szállítóeszköz is úton volt, amikor ezt valaki lefotózta.

A kamarai vezető szerint mivel a szarvastehenek ebben az időszakban vemhesek, ami történt, életszerű velejárója a vadászatnak.

Címlapkép: atv.hu

(atv.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Én az összes patkány sportvadászt felkötném...mert más ha valaki azért ejti el az állatot hogy enni adjon a családnak,de ezek a férgek sportból gyilkolnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.