Egy álhíreket terjesztő internetes portál Pogány Judit színművésznőt is megtalálta. Szörnyű híreket terjesztenek róla.

Pogány Juditról terjed a hír, miszerint tumort találtak a hangszálain – írja a life.hu. Még egy álnyilatkozatot is lehoztak a színésznőtől, amelyben arra kéri rajongóit, imádkozzanak érte.

A hír persze, nem igaz, Pogány Judit egészséges. Az Örkény Színház egy közleményt is kiadott, amelyben rávilágítanak, hogy a színésznőről szóló pletykák álhírekből származnak.

„Az utóbbi napokban elszaporodott álhírekre reagálva szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy Pogány Judit tökéletes egészségnek örvend. Aki meg akar győződni róla, jöjjön el valamelyik előadására” – írja közleményében a színház.

Címlapkép: Facebook/Örkény István Színház

(life.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Pogány Judit azt állítja,a Kádár korszakban érzi magát. Orbán, aki csakazértis bekebelezné a színházakat. Jobb sok üres színház, mint egy szabad sem. A műveletlen tuskó megint lépett egyet a diktatúra ázsiai kitaposott útján. A zsarnokság fő bohóca, de nem a színpadon. Orbán élő, valóságos bohóc, ilyent csak a legnagyobb rendezők tudnak kitalálni. Van példa bőven a diktátorok beteg lelkéről. De most ez nem játék: tegnap az iskolákat, az egyetemeket, a kutató intézeteket; ma a színházakat; holnap az írókat, költőket akarja elhallgattatni; magához venni a könyvkiadást is. Aztán jön a zene, a tánc, minden, ami tudás, művészet. Egy fatuskó csapkodásai. Ezen az úton is megálljt kell parancsolni, különben fekete lepellel boríthatjuk be ezt az országot. Nem szabad hagyni. A geci kormány rajtunk, polgárokon akar bosszút állni. Tőlünk akarja elvenni a színházat, a könyvet. Mindent. Azt pedig csak visszafogott szentségelés közepette jegyzem meg, hogy elmegy a retkes picsába az összes ótvaros görény propagandista, amikor ráfér a pofájukra neves művészek, hosszú évtizedek óta szeretetnek és tiszteletnek örvendő színészek pocskondiázása. Pogány Judit, Gálffi László, Bálint András, Mácsai Pál, Ónodi Eszter, Péterfy Bori nevét még akkor is ismerni fogjuk, amikor Orbán Viktor tyúkszaros diktatúráját elfújta a szél, az érte vergődő bűnözők pedig méltó helyükre kerültek. Jut is eszembe Mácsai Pálról. Talán ideje lesz leporolni azt a verset. Akkor másféle nagyuraknak szólt. A címzett változott, a mondanivaló nem. Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
youtu.be/5UxjWISWslg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.