A tilalom addig érvényben marad, amíg az új Városligeti Építési Szabályzat életbe nem lép.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fahrenheit451
Már támadják is.
Már támadják is az elnyomott Magyarország szabad Fővárosát az elnyomók.

Bakker, hogy én mekkorát csalódtam Karácsony Gergelyben - POZITÍVAN !!!
Csak bírja egészséggel, és bírja a családja, amit egy munkanap végén hazavisz ez az ember - MERT KOMOLYAN GONDOLJA !!!

Mindenbe beleáll... Csak nézek ki a fejemből, és nem tudom kinek köszönjem meg, hogy ennyi gyalázatos év után, előkerült és pozícióba került egy ilyen mentalitású, egészségesen gondolkodó, érző ember - aki visszahozta a reményt egy egész ország számára.

Engem beteggé tett Orbán évek óta (fenn)tartott folyamatos gyűlölködése, háborús retorikája.
És szerintem nem vagyok egyedül ezzel. Csoportos pert kell indítani Orbán Viktor ellen uszításért. Remélem lesz egy (vagy több) jó ügyvéd, aki ebbe beleáll.
Ha több százezer ember beleadna kisebb összeget ebbe, az az ügyvéd számára akkor is milliárdokat jelent, amiért már megéri vállalni a kockázatot.
fahrenheit451
"Amit a Főváros nem akar, az nem lesz" - HAZUDTA a fideszes - fehér, talán hetero, de biztosan nem keresztény, férfi, aki néha nő, fideszes gyökér káder.
Most meg ezerrel minden szinten fúrják őket - hazugozzák, gyalázzák, jogos bevételektől akarják megfosztani őket, népfelséges igazságérzetes önbíráskodással akarják kényszeríteni őket (mert a buta fasiszta csicskák már csak tudják, hogy mi a jó meg a rossz közötti különbség)
Egy elnyomó országdiktátor a szabad Főváros ellen...

Amúgy a politikai korrektséggel mi is a baj?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.