Bennfentes kört támogat bőkezűen az állami cég.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tetszenek látni, itt minden úgy összefut, mint a füstös vonatok, ha elalszik a bakter. Lesz is belőle katasztrófa. Lesz még itt ördögi játszma, féljetek. Nem tart örökké a királyság. Nem gondolom, hogy Rogánné előre megfontolt futtatása túlmutatna egy közönséges szipogást követő Habony-hallucináción, az emberarcú feleség (fideszes feleség!) szerepében ezúttal az ország elsővonalbeli maffiózójának tehetséges oldalbordájával. Ha így akarják elterelni Rogánról a figyelmet, akkor szerintem nem nyert. A politika bulvárosításának eme igyekezete azonban mégiscsak szégyen és gyalázat erre a lebutítani kívánt, már így is sikeresen lebutított, igénytelen, hülyegyerekként kezelt országra nézve. Cecilliát nem érdekli semmi más a harácsoláson kívül, mint sötét maffiózókkal üzletelő, hivatali visszaélésben szügyig tapicskoló férjét. Ott, ahol Polt Péter legfőbb ügyész, Farkas Flórián miniszterelnöki biztos, Matolcsy MNB-elnök, Tállai András NAV-elnök
lehetett (most államtitkár) , Kósa Lajos frakcióvezető ( jelenleg tárca nélküli közpénzfogyasztó ) , Németh Szilárd párt-alelnök, Orbán Ráhel egyetemi előadó lehet (hadd ne folytassam a sort) ott végső soron Rogán Cecíliának is jut egy könyöknyi hely bármilyen kerekasztal mellett. Nem azért, mert a puccosflancon kívül bármi másról is lehetne neki hitelt érdemlő mondanivalója. Aki viszont és nem mellesleg azért kapott a segge alá egy céget, mert – mondá miniszter feleségné – Magyarországon a családokban általában a nők is dolgoznak. Ja, csak valószínűleg nem hobbiból, kisanyám! Hanem mert ez így van rendjén a legtöbbjük számára és mert nem minden nő mögött áll egy Antal-féle minden hájjal megkent gazember, aki mellett egész nap lehet segget mereszteni az ég felé.
fahrenheit451
Hunters - sorozatcím.

Orbán és az őt kiszolgálók tevékenysége népellenes, nemzetellenes, emberiségellenes, jogtipró - fasiszta.
Létre fog jönni egy csoport, Hunteres, akik a világ összes részére utánamennek, és összefogdossák ezeket a tetveket - mindet, kivétel nélkül, kíméletlenül, irgalmatlanul.

Csak remélem, hogy a tagja leszek ennek a csoportnak!
fahrenheit451
Ezt az igazságérzetem íratta le velem - vágod, geci törvényeket felülíró, törvényt tipró fidesznyikes kőbunkó?
fahrenheit451
Igazából leszarom a Hunters projektet, mert hiába ölöd meg őket, abből nem fognak tanulni, érteni semmit...
Én az Armageddon projektbe szeretnék becsatlakozni. Ott úgy érzem ki tudnék teljesedni a magam valójában.
Elpusztítani mindent, ennek látom némi értelmét.
A kóstolgatás, kicsit odabaszunk pár embernek, az kevés a gonoszok, a gonoszság ellen.
Mindent vagy semmit - szerintem is.
Uccu neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.