Kaló B. Péternek van a XI. kerületben egy 64 nm-es lakása, ami már harmadik generáció óta a családja birtokában van. A nagyszülei vásárolták még annak idején, majd a szülei után a rendező is ott nőtt fel.

Elmondása szerint édesanyja testvérének skizofréniája is a paranormális jelenségek miatt alakulhatott ki, ugyanis haminc évvel ezelőtt egyik napról a másikra jelentkeztek pszichés problémák nála. Olyan volt, mintha valami megszállta volna, Gobbi Hilda lányának képzelte magát, valamint le akart ugrani az erkélyükről. Azóta orvosi kezelés alatt áll.

„Én tízéves voltam, amikor fürdés közben a falon megjelent három-négy ugráló lovas futár árnyéka. A fürdőszobán nem volt ablak, szó sem lehetett arról, hogy kintről bevetődő fénysugár okozná a jelenséget. Halálra rémültem, sikoltozni kezdtem, de mire bejöttek a nagyszüleim, ezek eltűntek.

Amikor a nagyapám meghalt, egyik este a nagymama kikönyökölt az ablakon, majd meglátott egy fehér, világító gömböt, ami átcikázott a háztető felett, aztán eltűnt az udvar közepén” – részletezte a Borsnak a különös jelenségeket, amiket a családjával tapasztaltak a házukban.

Blikk szemléje szerint a

rémisztő az egészben, hogy nem csak ők észlelték a természetfölötti jelenségeket, hanem azok az emberek is, akiknek időközben kiadták a lakást.

„Amikor a felesége belépett az ajtón, pillanatokon belül meghalt. A lakó kihívott egy radiesztéziás szakembert, aki több olyan pontot is mért a lakásban, ahol állítása szerint nem lehet létezni, ezért minél előbb távozni akar. Most keresek olyan embert, aki tudna megoldást ezekre, és olyan vevőt is, akit érdekelnek a paranormális jelenségek, ezért lakna egy ilyen lakásban” – mesélte a megdöbbentő helyeztet Kaló B. Péter.

(blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. October 26., 06:10
Csendes őszi idő kellemes hőmérséklettel
Szórakozás - 2020. October 25., 23:30
Bejelentette a TV2, kik lesznek a Farm VIP szereplői -videó